"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Bence de sıradan bir görüntüsü var...
__________________ Team VW |
| | |
| | #42 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
E sıradan tabii, hızlı diye abartma sen de istersen. ![]() Yapısı da, üst kimlik olarak çok geliştirilmiş olsa da Golf'ten türetme. A5 ve E92'den daha az tikky olabilir, öyle zaten de, ancak gerçek bir sporcu yapısında falan değil. Daha kolayı zoru yok, tembelleşme. Sen hiç BMW'yi küçük harfle yazdığımı gördün mü? Ya da Audi'nin A'sını büyük yazmadığımı, DeLorean'ın L'sini küçük yazdığımı. Adam gibi yaz kardeşim adamı hasta etme. Pasat 1.8T, bitti işte. Ne öyle Passat Turbo falan ![]() Neyini açayım pardon? TTS'in Cayman seviyesinde olduğunu söyleme sakın, yemin ediyorum elimde baseball sopasıyla gelirim Ankara'ya, bak elimde, bagajda değil, tek elimde sopayla kullanırım arabayı. |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
malik onu demeye getiriyo dedim ozan, ben diyorum demedim. paranoyak oldu adam. TTS hakkında tartışacağım son kişi de sensin ozan efendi ![]() sıradan diyenlerin de neden dediğini bilmiyorum, tasarımını tartışmayalım o nedenle
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #44 |
| Senior Member | anlamamak için kasti kasıyorsun galiba.. ![]() normal bi TT ile tampon vb gibi farklar ile ayrılıyor sıradanlık burda anlayan için yine farklı elbettede... teknik olarak sıradan dediğimi hatırlamıyorum demem taş olurum zaten.. |
| | |
| | #45 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
bende zaten görünümünü diyorum. TTS'in neden ayrılmasını bekliyorsun nomral TT'den bodykit'lerle falan. çok yerine abartısız değişimler, tam bir alman gibi, mükemmel yahu. albümünü yaptım ben TTS'in inanılmaz fotoğrafları var, onlardan da etkilenmişimdir tabiki
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #46 |
| Senior Member |
yahu bencede harika tampon dokunuşları var araçta abartıdan uzak anlayana der gibi yapmış audi anlamayanada sürati ile şaka yapın der gibi. benim demek istedğim farklı idi nolursa olsun o bir tt diye düşünür ise alacak kişi acaba başka bişeymi baksam moduna girer ama seven beğenen insan daha ne olsun hem güzel hem yakışıklı biraz da farklı hem iyi sürüş harika bi motor az vergi az yakıt tüketimi bla bla bla diye düşünür gider alır düşünmeyen adamda gider A5 alır 3 coupe alır cabrio alır falan filan.. |
| | |
| | #47 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
Cayman S ile TTS in düşünülecek bir yanı yok.
|
| | |
| | #48 |
|
E ben de değil dedim zaten aynı seviyede, neden uzatıyosun ki bana ne maliğin ne dediğinden ![]() Tartışamazsın zaten Güzel roadster yetmez sana, McLaren F1'i yer falan dersin nemelazım ![]() TTS'in tip olarak bir ayrılığı olmamalı bence de, buna katılıyorum. Zaten isim olarak salakça bir şey, TT S line işte, ne TTS.. S4 var diye TT'nin de S'inin olması abuk oldu. ![]() Ben sunum ve başarım olarak sıradan dedim, Cayman'a kıyasla tabii ki. Yoksa SLK yerine TT almazsam kafamı koparsınlar.. Gerçi SLK da arkadan itiş ama.. |
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
Bi buna bakın ![]() bide buna ![]() daha ne tartışıyorsunuz ![]() bu da kesmezse ![]() ![]() burda biraz yakısıklı cıkmış audi
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #50 |
|
Cayman'ın arkası çok çirkin valla ![]() TT arka finishing i biraz daha düzleşerek yapabilse harika olurdu, böyle fazla bi yuvarlaklık var. Tabii gereksiz arka koltuklar olduğu için o kadar düzleşemiyor orası da zorunluluk. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|