"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
TT isterse 5000 bg olsun Cayman S benım ıcın cok ozel bi araba Porsche olsunda ne olusa olsun o boxer motor sesinden durusuna kadar...
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #32 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Cayenne |
| | |
| | #33 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
ya işte.. kurcalama bilader ![]() "napsam ki ikisinden birini alacam, TTS Cayman S seviyesinde, çok daha ucuza. içi çok daha kaliteli. sesi super. inanılmaz bir araba TTS. bide işte Cayman mı ne var çirkin bişey. hangisini alayım dersiniz?" konu bu
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #34 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Kilit nokta.. "Cayman S seviyesinde" ilerleeee ![]() bi de.. deminki mesajına baktım.. passat 1.8T falan değil. Passat Turbo.. Safrane Turbo veya R5 Turbo falan diyo adam sanki.. Ingolstadt memuru yaa |
| | |
| | #35 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
|
VW Turbo.
__________________ ![]() |
| | |
| | #36 |
|
turbo'yu mu kolay yazdın 1.8t'yi mi ozan. ne kılsın sen ya. bide oturup noktalara falan basacam ![]() TTS Cayman s seviyesinde mevzunu ac biraz anlamadım
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| Senior Member |
aslen TTS gerçekten mükemmel bi seviyede bi araba da yani 75-80 k€ ya alternatifler farklılaşıyor insan tts de olsa sonuçta bi tt ye o kadar para verirken bi hayli düşünür gösteriş falan bunlar önemsiz ise tt gibi görünüp çoğu arabaya şaka yapmak isteyen alır elbette.. ama ederi bu olabilir fakat fiyatı gerçekten fazla alternatifleri çoklaşıyor ve mantıklı hale geliyorlar.. |
| | |
| | #38 | |
| Alıntı:
75k'ya TTS muadili bişey bulamazsın. A5 veya 3 falan alırsın. tikky dizel coupeler alırsın yani. 75bin euroya bulabileceğin en süratli ve tarz makinlardan birisi TTS.
__________________ www.travian.com.tr | |
| | |
| | #39 | |
| Senior Member | Alıntı:
aynen öyle dedğin gibi sıfır ( 0 ) km olarak kesinlikle yok yazımdada belirttim zaten sıradanlığına bakmayıp hız isteyene alternatifi yok şaka gibi bi araç.. tt nin dahi nasıl gittiğini biliyorum bunu hiç düşünemiyorum bile.. | |
| | |
| | #40 |
|
sıradan mı. TTS mi? vay be
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|