"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-07-2007
| Carrera nın fiyatlarına bakmadım 2006 modeli geçmemiş uygun varsa onuda düşünebilirim
|
| | |
| | #12 |
| Audi A5 1.8 tfsi Kayıt Tarihi: 01-05-2006
|
Arkadaşımın babası 98000 euroya sanırım 2004 model Carrera 4S satıyor. düşük kmli
__________________ |
| | |
| | #13 |
|
hocam 2004 cok eski değilmi 5 yasına gelicek nerdeyse |
| | |
| | #14 |
| Audi A5 1.8 tfsi Kayıt Tarihi: 01-05-2006
|
Valla o senin kararına kalmış
__________________ |
| | |
| | #15 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #16 |
|
A3 lower yeni araçın da hayırlı olsun,A3 den sonra iyi geçiş Acıkcası bir yandan ikinci el almaktan vazgeçtim en iyisi cıkıcak olan TT-RS i beklemek fiyatı insallah TT-S den cok farklı olmaz Mesajı son düzenleyen malikguzel : 05-09-2008 - 01:20 |
| | |
| | #17 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
Cayman S al işte sıfır. TT-RS biraz fantazi kaçıyor.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-09-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Ghia
|
bi dergide Cayman ın testi vardı kullanan sürücünün ifadesi '' bu mükemmellikte zevk dolu anlar yaşarken içimizi birden kocaman bi umutsuzluk kaplıyo çünki büyük ihtimalle bir daha hiç Cayman S kullanamıycaz '' çok hoşuma gitmişti bu cümle bence Caymanı anlatıyor...sanırım senin istediğinde bu madem para veriyorum biraz farkedilebilir ve özel bi arabam olsun ki haklısın bunun için Cayman fiyatı modelli olması ve tüm + ları ile senin alman gereken...bu arada Porsche ların 5 yaşından sonra hızla değer kaybettiğinide hatırlatırım o yüzden 4-5 yaşında almak bu arabalar için mantıklı değil... ya 7-8 yaşında ucuza alıp ucuza satcan yada 1-2 yaşında pahalıya alıp pahalıya satıcaksın...
|
| | |
| | #19 |
| SARMAN |
malik, the vag fighter knight ![]() hoşgeldin madem çok kullanmayacaksın tt-rs i bekleme derim bakarsın çıkartmazlar felan al tt-s ini istersen stage 1 modlarsın fıstık gibi binersin ama ttlerde ortalıkta çok türemeye başladı en baz versiyondaki ile tt-s ide, bilmeyen birinin ayırt edeceğini pek sanmıyorum madem ki başkalarının düşündüğüde önemli ![]() ben olsam 2-3yaşında 911 s alırdım kesinlikle sen olsan cayman s al pişman olmazsın hem tt ile imajı karşılaştırılmayacak düzzeyde
__________________ |
| | |
| | #20 |
|
hoşbulduk ömercim; 2 yasında o fiyatlada 911 bulmak cok zor hatta yok gibi,zaten bir nebze ikinci el almaktan vazgeçtim ancak 2008 model ikinci el az kullanılmıs bulabilirsem düşünebilirim,tt-rs i bekliycem kısmetse sonra artık cayman s ile arasında secim yapıcam |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|