Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Karşılaştırmalar

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 03-09-2008, 17:47   #51
the essence of racing

Türkiye mi bu?
Oha.. Ayda 48 tane X6..

thekillingroad Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-09-2008, 18:35   #52
X5 3.0sd

efc988 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: corsa C
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
alman sorentosu Q7ye göre
X6 daha iyi bir tercih olur tabiki..

Eski 03-09-2008, 18:42   #53
ultrAslan Member

eReN1905 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: yok
2 sini de almam.Cayenne'in dizel versiyonu gelsin.Hepsinden prestijli...

Çokta satar bence

eReN1905 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-09-2008, 18:46   #54
Ford lover

oğuzk - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: E.G.O.
5 tane yeni x5 gördüysem 2 tane x6 görmedim

Eski 03-09-2008, 18:55   #55
ѕιη¢є 1967

forza61 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 206
Blog Kayıtları: 1
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi KLL Mesajı Göster
x6 nın türünu anlamış değilim. yol tipi arazi hatchback i

..
+ bilmem kaç

forza61 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-09-2008, 19:46   #56
©

The KrAl - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 9n
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi BaMBaM Mesajı Göster
@ The Kral:
q7nin suspansiyon ayarı ben kullanırken nasıldı bilmiyorum, öyle takır tukur değildi ama Range Rover ve X5e göre bariz zıplatıyordu. X3 e yakın düzeyde idi, ki X3 hayatımda kullandığım belki 12-13 farklı model arasında en kötü - tek kötü - tek çok iyi olmayan BMW.

@Mustanq: Dizaynı biraz güzel gerisi fasa fiso demişsin, bence dizaynı da kötü yani herşey dahil tamamen fasa fiso. "........ konuda Q7 çok iyi" cümlesini kurunca, noktaları doldurabilecek bişey bulamıyorum diyecektim ki.... Hm plasitk kalitesi. Peki oldu. Bence Q7 almak için hiçbir neden yok ne yol tutuş ne konfor ne performans ne dizayn... Hiçbirşey yok yani. X3 alacağıma RAV4 alırım mesela, Q7 alacağıma da jeep grand cherokee bile tercih ederim.
x6 ise asfaltta sportif muhteşem motorlar farklı bir dizayn, dergilerdeki testlere bakılırsa mükemmel konfor & sportif sürüş dengesi... Istanbulun cukurlu yollarında karda çamurda yagmurda hiç problem olmadan kullanayım, ama asfalta çıkınca da karşıma ne gelirse gelsin canına okuyayım, spor araba denen bazı otomobillerden daha spor sürüş yaşayayım diyen biri için mükemmel bir seçenek.
Sadece AWD - RWD seçeneği olsa iyi olurdu, normalde RWD olsa, isteğe göre bir tuşla AWD yapılabilse... Grand Cherokee gibi yani. RWD kullanılabilirdi o zaman harika olurdu bence.

yok ben bindiğim için zıplatmadığını biliyorum da.. sürüsüne bindim eski X5in en azından onla kıyaslayım.

ikisi arasında vay bu ne kadar rahatmış be dedirtecek konfor farkı yok, sen nasıl Q7 zıp zıp diyebiliyorsun hayret. vallahi uzun süre oldu ben bineli de, en son devasa arka koltuktan uzanıp 120kmh görmeyi beklerken kadranda 180 civarı bişeyler gördüğümü hatırlıyorum. havalı süspansiyonla dünyada zıp zıp gidebilen bir araç daha var mı bilmiyorum. automatic'de kullandın desen o da inanılmaz rahattı. comfort'da öyleydi ki zaten sport'u yok. nasıl becerdiysen X3 kadar aks mesafesi olan arabada zıplamayı.

işin ilginç yani Q7 ne veriyor olayı. bana bu mevzu ne zamandan beri komik ötesi gelmeye başladı, sıkıldım yani öyle söyleyim. "ya Q7 bana ne veriyor ki, X6 en azından yol tutuyor". bu ne kadar komik bir yaklaşımdır ya, X6 için bahsetmiyorum her araç için, arabanın biri çıkıyor, bir konuda çok başarılı oluyor, öne çıkıyor, hemen kalan diğer araçlar pointless oluveriyor. X6 geldi ya, Q7'nin süspansiyonu birden yumuşadı, ayarları bozuldu yol tutmayı bıraktı araba. bu seviyede bir yol tutuş zorunlu mu arkadaşım? Audi için de söyleyim bunu işte Audi'nin şu şu modelinin içi çok kaliteli oluyor, diğer arabalar birden dandikleşiveriyor. yahu BMW kalitesiz mi? şimdi ben Q7 daha kaliteli diye X6 kalitesiz bir araç mı diyeyim?

herşeyi bir arada sunmaya çalışıp, herşeyden bir parça almak ile, tüm alanlarda çok başarılı olmaya yaklaşmak arasında keskin bir çizgi vardır. Q7'nin çok başarılı olup çok satması, Merc R serisinin de bu kadar başarısız olması canlı örnekleridir bunun.

Q7 sana ne veriyor, o SUV'ların vermeye uğraşıp de veremediği harbi konfor varya, hani XC90'a kuzey amerikada en çok sattıran olay. sürücü için değil, tüm yolcular için. dev tekli koltuklu alanlar. 4 tekerlekten çekiş ve SUV hissi. işte onun en gelişmiş formunu alıyorsun Q7 ile. bu sınıfta başka bu kadar lüks ve değişken bir 7 koltuklu araba yok. sürüş özellikleri de çok gelişmiş ve başarılıdır. range sport veya Discovery gibi değildir Q7. donanımları da inanılmaz kapsamlı Q7'nin, bu sınıftaki her araçtan zengin.

ama herşeyi bir arada sunmaya çalıştığı için alman sorentosu işte naparsın

Eski 03-09-2008, 20:39   #57
X5 3.0sd

efc988 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: corsa C
lüks ve değişken 7 koltuklu bi araç arıyosan, GLyi düşün bence

çok satması başarı ise, o konuda sorento satış birinciliğini elinde tutuyor

Q7nin bu kadar reğabet görmesinin nedeni o acayip amerikan jeeplerinin dizel ve alman versiyonu olmasıdır, devasa görünümüne ve dikkat çekmesine bakıp millet alıyo sizde başarıdan başarıya koşturuyosunuz helal olsun ne diyeyim..

Eski 03-09-2008, 21:01   #58
©

millet X6'yı X5'i müthiş sürüş dinamikleri, sürücü direksiyon için uyumu için fıstık alıyo tabi. koca adam giriyor showroom'a elinde 40 tane dergi ile, sabah akşam hangi Suv daha iyi yol tutuyor düşünerek sıyırmış biçimde X5 alıyor öyle işte X5'le gezenler ne istediğini bilen insanlar bir arabadan. Q7 alanlar davarlardan oluşuyor.

herif hazır nallıhandan PLT plaka buldu diye alıyor demiyosun da. kendinle çelişme bari. hayır Sorento ne alakaysa onu da geçtim, Sorento ile ne zorunuz varsa.

Eski 03-09-2008, 21:57   #59
BMW ///M User/BMW Lover

ActiveX - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: CoOoOoOoP :)
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi The KrAl Mesajı Göster
millet X6'yı X5'i müthiş sürüş dinamikleri, sürücü direksiyon için uyumu için fıstık alıyo tabi. koca adam giriyor showroom'a elinde 40 tane dergi ile, sabah akşam hangi Suv daha iyi yol tutuyor düşünerek sıyırmış biçimde X5 alıyor öyle işte X5'le gezenler ne istediğini bilen insanlar bir arabadan. Q7 alanlar davarlardan oluşuyor.

herif hazır nallıhandan PLT plaka buldu diye alıyor demiyosun da. kendinle çelişme bari. hayır Sorento ne alakaysa onu da geçtim, Sorento ile ne zorunuz varsa.
Seni pek tanımıyorum fakat Q7'yi savunacağım diye hem PLT'ye hemde X5'e laf atma hakkını kendinde nasıl buluyorsun?!

ActiveX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-09-2008, 22:01   #60
©

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ActiveX Mesajı Göster
Seni pek tanımıyorum fakat Q7'yi savunacağım diye hem PLT'ye hemde X5'e laf atma hakkını kendinde nasıl buluyorsun?!

şu plakasız gezip duran beyaz X6 kimin onu söyle sen bırak da çeneyi

Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları