"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Türkiye mi bu? Oha.. Ayda 48 tane X6.. |
| | |
| | #52 |
| X5 3.0sd |
alman sorentosu Q7ye göre X6 daha iyi bir tercih olur tabiki..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #53 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
2 sini de almam.Cayenne'in dizel versiyonu gelsin.Hepsinden prestijli... Çokta satar bence |
| | |
| | #54 |
| Ford lover |
5 tane yeni x5 gördüysem 2 tane x6 görmedim
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #56 | |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
| Alıntı:
yok ben bindiğim için zıplatmadığını biliyorum da.. sürüsüne bindim eski X5in en azından onla kıyaslayım. ikisi arasında vay bu ne kadar rahatmış be dedirtecek konfor farkı yok, sen nasıl Q7 zıp zıp diyebiliyorsun hayret. vallahi uzun süre oldu ben bineli de, en son devasa arka koltuktan uzanıp 120kmh görmeyi beklerken kadranda 180 civarı bişeyler gördüğümü hatırlıyorum. havalı süspansiyonla dünyada zıp zıp gidebilen bir araç daha var mı bilmiyorum. automatic'de kullandın desen o da inanılmaz rahattı. comfort'da öyleydi ki zaten sport'u yok. nasıl becerdiysen X3 kadar aks mesafesi olan arabada zıplamayı. işin ilginç yani Q7 ne veriyor olayı. bana bu mevzu ne zamandan beri komik ötesi gelmeye başladı, sıkıldım yani öyle söyleyim. "ya Q7 bana ne veriyor ki, X6 en azından yol tutuyor". bu ne kadar komik bir yaklaşımdır ya, X6 için bahsetmiyorum her araç için, arabanın biri çıkıyor, bir konuda çok başarılı oluyor, öne çıkıyor, hemen kalan diğer araçlar pointless oluveriyor. X6 geldi ya, Q7'nin süspansiyonu birden yumuşadı, ayarları bozuldu yol tutmayı bıraktı araba. bu seviyede bir yol tutuş zorunlu mu arkadaşım? Audi için de söyleyim bunu işte Audi'nin şu şu modelinin içi çok kaliteli oluyor, diğer arabalar birden dandikleşiveriyor. yahu BMW kalitesiz mi? şimdi ben Q7 daha kaliteli diye X6 kalitesiz bir araç mı diyeyim? herşeyi bir arada sunmaya çalışıp, herşeyden bir parça almak ile, tüm alanlarda çok başarılı olmaya yaklaşmak arasında keskin bir çizgi vardır. Q7'nin çok başarılı olup çok satması, Merc R serisinin de bu kadar başarısız olması canlı örnekleridir bunun. Q7 sana ne veriyor, o SUV'ların vermeye uğraşıp de veremediği harbi konfor varya, hani XC90'a kuzey amerikada en çok sattıran olay. sürücü için değil, tüm yolcular için. dev tekli koltuklu alanlar. 4 tekerlekten çekiş ve SUV hissi. işte onun en gelişmiş formunu alıyorsun Q7 ile. bu sınıfta başka bu kadar lüks ve değişken bir 7 koltuklu araba yok. sürüş özellikleri de çok gelişmiş ve başarılıdır. range sport veya Discovery gibi değildir Q7. donanımları da inanılmaz kapsamlı Q7'nin, bu sınıftaki her araçtan zengin. ama herşeyi bir arada sunmaya çalıştığı için alman sorentosu işte naparsın
__________________ www.travian.com.tr | |
| | |
| | #57 |
| X5 3.0sd |
lüks ve değişken 7 koltuklu bi araç arıyosan, GLyi düşün bence çok satması başarı ise, o konuda sorento satış birinciliğini elinde tutuyor Q7nin bu kadar reğabet görmesinin nedeni o acayip amerikan jeeplerinin dizel ve alman versiyonu olmasıdır, devasa görünümüne ve dikkat çekmesine bakıp millet alıyo sizde başarıdan başarıya koşturuyosunuz helal olsun ne diyeyim..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #58 |
|
millet X6'yı X5'i müthiş sürüş dinamikleri, sürücü direksiyon için uyumu için fıstık alıyo tabi. koca adam giriyor showroom'a elinde 40 tane dergi ile, sabah akşam hangi Suv daha iyi yol tutuyor düşünerek sıyırmış biçimde X5 alıyor öyle işte X5'le gezenler ne istediğini bilen insanlar bir arabadan. Q7 alanlar davarlardan oluşuyor.herif hazır nallıhandan PLT plaka buldu diye alıyor demiyosun da. kendinle çelişme bari. hayır Sorento ne alakaysa onu da geçtim, Sorento ile ne zorunuz varsa.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #59 | |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Şehir: Ankara-Malatya Yaş: 20 Otomobil: CoOoOoOoP :)
| Alıntı:
__________________ -Kazım... -Efendim abi? -Mal bul Kazım... | |
| | |
| | #60 | |
| Alıntı:
şu plakasız gezip duran beyaz X6 kimin onu söyle sen bırak da çeneyi
__________________ www.travian.com.tr | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |