"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Per'4'mance |
Q7 alırdım X6'nın dizaynı hiç beni cezbetmiyor ve o kadar parayı hak eden bi araç gibi durmuyor yolda ![]() ha tabiki yol tutuşu vs Q7'den üstündür, kıyas kabul etmez ama. Ben beyaz Audi Q7 alır tısır tısır gezerim, TR. yol koşullarına en uygunu jiptir
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... |
| | |
| | #32 |
| Team Lada |
bugün bi x6 nın arkasındaydım ışıklarda araba benim 2 katım yüksek duruyo aynen kamazlar gibi geldi gözüme...çok yüksek x6 ama iyi hızlanıyo buna şahit oldum |
| | |
| | #33 |
| Per'4'mance |
bende de 35d motor olsa bende iyi hızlanırım
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... |
| | |
| | #34 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-09-2004 Yaş: 28 Otomobil: 08' BMW 330i Cabriolet
|
bizim komuşu X6 aldı Aynı zamanda M3 CSL var kendisinde.Aldığı X6nın yanında motor hacmi yazıyordu. baktım. 5.0 Herneyse...Neyse ikisi arasından tabii ki X6 alırdım. Zaten aynı sınıfta gibi değiller pek... Hatta, Q7yi(allroad quatro extra) kategorisindeki hiçbir SUV'ye karşı tercih etmem... . İçi kesinlikle güzel, bindim kullandım hatta... İşçilik malzeme filan mükemmele yakın o konuda hiçbirşey demiyorum... Ama... Dışı bence kötü: yüksek çirkin ve karaktersiz bir "otomobil" tam olarak.. ve sürüşü pek iyi değildi sertti garip bi şekilde hop hop zıplayarak gidiyordu X3 gibi Range Rover ve X5e göre bariz kötüydü. Sanırım sınıfındaki son tercihim Q7 olur. Q7 konusunda da Top Gear tayfasına tamamen katılıryorum yani ![]() X6nın öncelikle görünüş olarak RR Sport ve infinity ile birlikte en güzel görünüşlü SUVlerden düşünüyorum... ilaveten sürüşünün mükemmel olduğu söyleniyor. Bu konuda pek şüphem olmasa da kullanmadan bilemeyiz tabi. Kullanan bir arkadaşım "otobanda 335 coupe gibi" dedi.. Tam olarak öyle olamaz, ama ona yakın bile olsa muhteşem demektir.
__________________ |
| | |
| | #35 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-08-2008 Şehir: 34 Otomobil: ...
|
hepsı sızın olsun ben bana bır trasporter 174 luk veya 130 luk olsa yeter ..daha ne isterim derseniz 1 yıllık mazot parası cok yakıyormus caddyden sıkayet ederken o allah bılır ne bıcım yakıyordur ![]() |
| | |
| | #36 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
Q7'nin süsp ayarı hangi modda idi bambam? X6'nın yol konforu eleştiriliyor genelde, Q7'nin havalı süspansiyonunun rahatsız gelmesi ilginç.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
|
qqqq7777
|
| | |
| | #38 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
|
csl'si olan adamın x6 alması da bu aracın ne derece satılacağını gösteriyor ![]() (ulen csl olsa x6 ile aynı parka koymam bea )
|
| | |
| | #39 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
valla ben bi şekilde eve sokarım CSL'i.
|
| | |
| | #40 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Ben içinde yatarım |