"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member |
boşver işi biliyo adamlar güzel mi güzel tamam işte ![]() dağa bayıra çıkaran kalmadı zaten keza x6 da bu mantıkla türedi ya dağ bayır gezmeyecek suv misali trend bu bende pek sevmesemde durum bu maalesef.. gereksiz kütleler hepsi kesinlike doğrusun.. |
| | |
| | #22 |
| SARMAN |
ard arda aynı şeyleri söylüyoruz ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #23 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
X6 en azından gazlarım ederim diyen amaçsız adamlara bir şey sunuyor ![]() hani farklı bir sınıf, farklı bir tarz. yüksek araçta ölümüne manasız olsa da, en azından asfalt performansı türüne göre ciddi iyi. Q7 ne arazide var ne asfaltta var, hani sırf kütle. ![]() trendler belli tabii. ama Audi gibi zengin bir firmanın çıkardığı SUV, Touareg gibi bir örnekte varken, arazide iyi olmalıydı. |
| | |
| | #24 |
| SARMAN |
nie ki airtronic suspensionlar quattro... okadarda kötümüymüş arazide? gerçi gerekte yok millet şehirde sol kol dışarda yavaş yavaş dolaşıyolar ama bir kütle evet
__________________ |
| | |
| | #25 |
|
ilk bindiğimde ben sürmediydim.. arka koltuğa oturdum.. sahibi de denyonun önde gideni ![]() adam yapıştırdı gazı... arka koltuk diz boşluğuna düştüm ya.. |
| | |
| | #26 | |
| Senior Member | farkettim bende ![]() ama aynı anda yazmışız valal görmedim senin yazını ![]() Alıntı:
audide Q7 yi geride kalmayalım süsleyip püsleyip sürelim piyasaya mantığıyla çıkardı açık bişey bu zaten ![]() güzel mi güzel x6 sportifmi hızlımı suv için sapına kadar trend işte | |
| | |
| | #27 |
|
ya güzel deme şuna.. pamela anderson da mı güzel ![]() hadi iyi geceler |
| | |
| | #28 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
X6 da kafa celio hani Q7 de fena degil X6 daha agır basıo gibi ama 50 50 diim |
| | |
| | #29 | |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
| Alıntı:
| |
| | |
| | #30 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
Q7 alıp evladiyelik falan, öküz gibi bişey. tekli koltuklar, muazzam rahat, ayı oğlu ayı bagaj, devasa süspansiyon, ayarları, kalitesi falan en gelişmiş mimari'ye sahip amaçsız SUV'lardan, ama ciddiye alınması gereken bir bütün. olması gereken Audi SUV'u değil, olamadı da fakat şu var, bu araba anonim Touareg- cayenne şasisini kullanıp kolayca, ucuzca arazide daha iyi de olabilirdi. ama bu şekilde üretmek istediler, böylece hem onlardan ayrıldı, hemde amerika pazarına da çok uygun biçimde hitap edebilecek noktaya geldi. insanlar alıyor ama bence Q7'yi özel kılan hiçbirşey yok. daha gelişmiş ve pahalı bir XC90 rakibi oldu o kadar. X6 teknik olarak gereksiz bulduğum bir model olsa da, bir Suv'un yarım yamalak değil de, adam gibi nasıl sportif ve çekici olabileceğini çok güzel kanıtladı. ellerini sallayarak noktayı koydu adamlar. hoş kimin umrunda bilmiyorum herkes görüntüsü ve prestiji nedeniyle tercih ediyor, BMWde bu nedenle tercih edilsin diye satıyor ama dinamik açıdan da olması gerekenin en iyisini yapmışlar tembellik etmeden.X6 çok daha karakterli bir Suv Q7'ye kıyasla.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|