"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member |
İkiside ilgimi cekmiyor aslında ama q7 yi tercih ederdim.x6nın tasarımı cok itici duruyor.
|
| | |
| | #12 |
| SARMAN |
v12 tdi concept i içi kullanılan malzemeler felan konusunu açmıstım aylar önce gerçekten çok özeldi teknolojiside aynı şekilde concept ti nede olsa ne bulduysalar koymuşlardı gerçekten çok özel görünüyordu
__________________ |
| | |
| | #13 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
unimog'a meyhane kursalar özel olacak yani..
|
| | |
| | #14 |
| CharLatan |
daihatsu terios :P 4x4 daha ne istiyosun
__________________ Give It To Me |
| | |
| | #15 |
| SARMAN | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() janjanlı ve özel ve pahalı bir görünüşü var bahsettiğimde o
__________________ |
| | |
| | #16 |
|
220mph gösterge koyacaklarına A3'tekinden farklı direksiyon koysalarmış ya.. ![]() G-Meter.. Hey yavrum TTRS sanki.. |
| | |
| | #17 |
| SARMAN |
1000nm ![]() g-meter noktası hep en aşağıda ama
__________________ |
| | |
| | #18 | |
| Senior Member | Alıntı:
![]() g meter fena bi fikir değil bu araç için | |
| | |
| | #19 |
|
eh, az sağa sola kıpırdasa taklaya gelir zaten.. ![]() birakin yaa ![]() audinin jipi böyle mi olmalıydı? ![]() çöl tilkisi sibirya kurdu bir şey çıkaracakları yere, hiç bir işe yaramayan bir kütle çıkardılar ![]() az asfaltta tutaydı bari ![]() tipi de bi garip.. yine bu fotodakilerden iyi tabii, fotoğrafları inadına yamuk mu çekiyorlar anlamadım |
| | |
| | #20 |
| SARMAN |
abi x6 ile aynı hesap satmak için ki köpek gibi satıyor zaten. Çöl tilkisi? ![]() kim alırdı abi arazi için bir audi gidip navara land cruiser patrol alıyolar pajero alıyolar son 7-8 sene suv modası çıkmasa audinin suv üreteceği yok zaten ki hastasıda çok q7nin ha arabalardan çakmıyo ama para onda alıyo adam
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|