"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #141 |
| Miyendis |
Bence abartmayın. |
| | |
| | #142 |
| aT_hIrsIzI™ |
ya o değilde x6 q7 nin yarısı kadar satmaz Türkiye de bizim insanlar x6 ya para basmaz kolay kolay fantastik birşeyler peşinde olmayanlar dışında şahsen benim x6 ya rakip gördüğüm q7 değilde allroad olurdu gerçi biraz daha araba gibi allroad ama x6nın arazide pek gerisinde kalmaz yolda malum zaten
__________________ |
| | |
| | #143 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Geçen ay kaç adet Q7 satılmış bilgisi var mı? X6 için 48 gibi fantastik bir rakam söylendi. |
| | |
| | #144 | |
| Miyendis | Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #145 |
|
Bekleyelim tabii canım, ben meraktan sordum. ![]() X5'in nasıl satıldığını unutmamak lazım. ![]() X6 acayip satacak acayip... ve Q7'den fazla olmasa bile totalde, çok yakın satacak.. X5'i de unutmayalım.. |
| | |
| | #146 |
| Per'4'mance |
yeni çıkmış bir model olan X6 48 adet satmışmış da 1234867987894 yıllık model olan X5 12 adet satmışmış. Yahu tabi böyle olacak, Allah Allah. Bu X6'nın başarısı vs diil ki. Ona bakacak olursanız Clio Symbol, Fiat Albea, Mersin'deki satışları baz alırsak 5.20d ve siyah Seat Leon 1.6 102 hp + çakma xenon + krom 17" jant + sebring oval son susturucu satışları döneminde rekorlar kırdı ![]() yeni çıkan araç eski modele göre son dönem baz alındığında daha fazla satar 2x2=4
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... |
| | |
| | #147 |
|
X5 yeni cikti gokhan daha bi yil olmadi |
| | |
| | #148 |
| Per'4'mance |
yaw yapma ozan ![]() farları tamponları biraz çizgileri değişti diye yeni mi oldu diyelim ki yeni X5. e sen de dedin 1 yıl olmuş 1 yıl ![]() 1 ay olan modelle 1 yıl olan modelin popüleritesi aynı mı olucak? Bilmiyo musun yurdum zenginlerinin yeni çıkan fantastik modellere hemen sahip olma hevesini ?
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... |
| | |
| | #149 |
|
Ben vay anasını X5'ten fazla satmış aboouw falan demedim zaten. ![]() Ayda 48 tane satması acayip bir şey. E yurdum zenginin hevesii biliyorum da, bu arabaların genel satış grafiği de aynı adamların elinde zaten. Bugün böyle olacakta, 5 yıllık toplam satışı sen ben belirlemeyeceğiz ki, yine onlar belirleyecek. Ayrıca, yeni X5'i sen tamponları değişti diye yorumluyorsan, büyük yanlıştasın abi. En kısa zamanda git detaylıca incele derim. |
| | |
| | #150 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
|
arabam.com'da 50 civarı sıfır X6 ilanı varken 30 civarı sıfır x5 var |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|