"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-07-2007
|
Geçen gün esenyurt borusanda baya bir hasır nesir oldum X6 yla yakından sanki daha tipsiz ve itici geldi resimlere göre,içi zaten diğer bmw lerle aynı hani bu konuda Audiyi baya eleştiren bmw ciler varya ,direksiyon desen diğer bmw lerde var ön kokpit desen aynı v.s. işin ilginç yanı direksiyonun arkasındaki vites değiştirme düğmelerinin aynısını 630 de gördm işin en ilginç yanı x3-x5-x6 yı tam emin olarak bakmadan ön taraftan kestiremiyorsun hangisi ne diye aynı durum 3-5 serisi içinde geçerli |
| | |
| | #102 |
| Member Kayıt Tarihi: 26-06-2006
|
X6 demek isterdim fakat aile yapısı gereği Q7 diyorum.
|
| | |
| Reklam |
| | #103 | |
| Audi A5 1.8 tfsi Kayıt Tarihi: 01-05-2006
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #104 | |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Alıntı:
![]() Bir kere ben X5-X6 alıp basmam, para vermem öyle şeylere, bunu zaten biliyorsun. İkincisi, asıl önemli olup beni yanlış anladığından ötürü uzamasına sebep olduğunu düşündüğüm husus. Q7'nin pazarı ABD. Burada arananlar da var, başarılı da oldu diyebiliriz. X6 çok feci baltalayacak ama buna karşı yapılacak bir hamlesi yok zaten bu Q7'yi ilgilendirmez. Ben insanlar onu bunu alacak kısmında değilim. Kendi bakış açımdan, araçların teknik ve zor olanı başarma kıstaslarındaki kapasitelerini ve başarı oranlarını söyledim. Sanırım konunun ciddi mesajlarında da bahsetmediğim için arada kaldı, ben X6'ya bırakın piyasa fiyatını, alakalı bir para bile vermem. Araçların bir takım şeyleri başarmaları ve başardıkları şeylerin nasıl elde edildiği ile ilgili kıstaslar yaparak X6'nın daha.. iyi değil özel değil... "başarmış" bir araç olduğunu söyledim sadece. Neticede Q7'nin verdiği süper konforu veya güzel donanımları bir çok araç verebilir haksız mıyım? verir. zaten über-suv'ların bir çoğu bu konuda oldukça iyiler. Ancak, hep benim eleştirideki bakış açım olan şeyi yine kaçırıyorsun ya da ben iyi açıklayamıyorum, Audi olarak baktığın zaman araca, başka bir kaç şey beklersin. Ya Quattro geleneğine bakıp arazide çok başarılı olmasını beklersin, ya da RS'lerin son zamandaki gelişimlerine ve SUV'ların asfaltta iyileşme çabalarına bakıp sportif bir tad verirsin. en direkt rakiplerinin aslında Cayenne ve X5 olduğunu düşünürsek, bu sportifliğe ihtiyacı vardı, eğer arazi vermeyecekse. Bu satılmasına sebeptir değildir o ayrı tabii, değildir de. Ancak bunların ikisini de yapmayan bir Q7 var. Aktif havalı zart zurt falan da, araçta body roll felaket abicim, dağılıyor resmen sağa sola, ESP TCS XYZ falan tutuyor güzel de, şasi dağılıyor. X6 ise bir ilki gerçekleştiriyor, acayip bir sportiflik sağlıyor, ne gereği var yok, ama bir şeyler başarmış, yeni bir solun getirmiş ve önder olacak araç. Söylemek istediğim bundan ibaret.. ![]() X3'le X6'yı ayıramayanlara da selamlar olsun.. ![]() | |
| | |
| | #105 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
ee ama ben onu yazdım orda. Q7 olması gerektiği gibi Audi'den beklendiği gibi olmadı diye, de bu biraz imaj odaklı bir yaklaşımdır. herkesin bu tarz Suv alırken bunu bir kenara ittiği gibi -aslında haberi bile olmadığı gibi bizde bunu bir yana itersek Q7 çok kapsamlı bir Suv'dur. olması gerektiği gibidir aslında. sen çok fazla imaj ve karakter açısından yaklaşıyorsun. ben direk bir Suv'un çok sportif, veya çok ciddi arazi kabiliyeti sunmasının gerekliliğini sorguluyorum, birde satış ve tüketicinin ne beklediği açısından bakıyorum. biliyorum çünkü, X6 X5 ile aynı sürüş özellikleri ve bu ambalaj ile satılsaydı, aslında bu araç için değişen bişey olmayacaktı. zaten X5 yeteri kadar sportif ve sürüşü güzel bir araç, güzel bir noktaya çekildi son nesil ile. buna ekstra tasarım ve imaj unsurları katıldığı zaman, bu zaten maksimum gösteriş, maksimum imaj ve X5den farklılık arayan bir kullanıcı için yeterli olacaktır. bu arada ben X6'ya para öder alırım. X6 bişeyi haketmiyor salak falan değil, nedeni de X6'nın öncelikle gelişmiş bir şasiye sahip olması, X3 gibi devşirme salak konforsuz bir araç olup, buna manasız biçimde dinamik özellikler katıp bunla övünmemesi. olgun bir sürüş, yüksek konfor hissi, ve ciddi bir spor tat. bunun yanında şık bir görünüm ve imaj. gayet yeterli fonksiyonellik, yüksek üretim kalitesi ve şehir içi şehir dışı, karlı yollarda geniş kullanım alanlrı sunabilmesi. çok yönlülük Q7 gibi X6'nın da doğasında var, her Suv'da olan bişey bu. araba bunu bana bir Suv'dan beklenen beklentiler çerçevesine sunduğu müddetçe para ödememem için hiçbir neden yok.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #106 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
|
3'le 5'şi önden ayıramayanlara da benden selam ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen silver : 05-09-2008 - 02:38 |
| | |
| | #107 | |
| X5 3.0sd | Alıntı:
AUDIleri bu kadar detaylı inceleseydiniz sadece hacimlerinin farklı olduğunu anlardınız ![]() ayrıca orası esenyurt değil avcılar
__________________ ![]() 735 Lxd | |
| | |
| | #108 |
| aleykum esselam da bu kadar benzer olduklarını veridği resimden daha iyi anlasılıyor teşekkürler bu benzerliği foruma eklediğin için, |
| | |
| Reklam |
| | #109 | |
| Alıntı:
direksiyondan tut ön kokpit benzerliği,kadran,orta konsolun alt kısmı v.s. bir çok noktası aynı yada cok benzer aynı durum tabi diğer markalardada olması anormal olmadıgını görmekteyiz ha avcılar ha esenyurt takıldıgın nokta bumu şimdide gerçi esenyurta daha yakın olan bir yer neden avcılar olarak geçiyor orasıda pek anlasılmaz | |
| | |
| | #110 |
|
Gelin Birazda oyun oynuyalım hadi BMW ciler; ![]() ![]() bunlardan hangisi x5 hangisi x6 ??? EdiT:malesef BMW ciler yanlıs cevap vermekten cekinerek bu soruya cevap veremedi............. Mesajı son düzenleyen malikguzel : 05-09-2008 - 13:43 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|