"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25 Otomobil: Unfinished Sympathy |
hepsi baya bi gereksiz...
__________________ |
| | |
| | #22 |
| MuRaT Kayıt Tarihi: 01-05-2004 |
Q5 GLK ya nazaran cok daha yakisikli. GLK tam kutu olmus o ne ole yaw. |
| | |
| | #23 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26 |
Benim seçimim zannedersem arazi donanımlı GLK olurdu, ki hayatta aslında bu sınıftan otomobil almayı düşünemem bile. GLK'da takıldığım nokta iç mekan, hadi tasarım harikası direksiyonu geçtim de, ön yolcunun ön kısmındaki o odun parçası nedir yav? Boydan boya ahşabı çok severimde o şeyi resmen gerekince haydar olarak kullan sonra yerine koy hiç göz nizam yok mu bunu tasarlayan adamlarda...
__________________ |
| | |
| | #24 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
Bence iç mekan ve dış mekan tasarımları çok uyumlu olmuş... İkiside kalantor, odun gibi...Birazda sert arazi çocuğu, Baby G havası katmaya çalışmışlar gibi... Ayrıca iç mekana bakınca birazda Amerikan pazarına oynamışlar, bariz bir şekilde belli oluyor...
__________________ Team VW |
| | |
| | #25 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB | ![]() ![]() hihihi
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... |
| | |
| | #26 |
| X5 3.0sd |
türkiye için motoruyla, görünümüyle, fiyatıyla en iyi tercih Q5 olacaktır yanlız GLK, X3üde bu kadar çirkin ve kötü kokpitle yapmak zorundalarmıydı bilmiyorum sanki satmamak için yapmışlar..
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #27 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21 |
GLK süper.
|
| | |
| | #28 |
| SARMAN |
q5 gerçekten çok şık
__________________ |
| | |
| | #29 |
| toyota varsa sorun yok |
merso sanki suzuki vitarayı GL yapmışlar gibi duruyo
__________________ |
| | |
| | #30 |
| Crazy LIPs ... |
harbi çok saçma bi sınıf bu...Sadece qörüntü olarak Merco diorm...ama param olsa ne Q5 ne merco ne X3...qözümün ucuyla bile bakmam..
__________________ http://img526.imageshack.us/img526/8523/spa0603fh3.jpg |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| audi, glk, mercedes |
| Konu Seçenekleri | |
|
|