"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004 |
Ayrıca Merc 2L üzerinde olduğu için ülkemizde saçma vergiye maruz kalınacak...Daha pahalı olacak...
__________________ Team VW |
| | |
| | #12 |
| RS Cosworth Racing Kayıt Tarihi: 15-08-2006 Yaş: 26 |
Audi nin iç ve dış tasarımı bence daha başarılı
|
| | |
| | #13 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 21 |
glk nın o direksiyon ne yaw öle....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #14 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER |
aslında GLK gerçekten arazi aracı gibi görünüyor, adamlar tikky şehir maskotu yapmamışlar. 4ETS arazi uyumlu, ESP arazi koşullarında da müdahelelerde bulunabiliyor, yaklaşma uzaklaşma açıları çok çok daha iyi Q5den belli ama işte GLK diyene kadar Merc'in vermeye çalıştığı havayı kat be kat daha iyi yansıtan Freelander'ı seçeceğim için GLK'yı alsam da durmaz bende ![]() Q5 sevmediğim tip ufak SUV sınıfından, X3 kadar tiksindiğim tarzdan bişey değil, daha bir doğru düzgün alman otomobili gibi duruyor komple verdiği his ve kalitesi ile, heykel gibi alet gerçekten ama manasız geliyor sonuç olarak bana. tam bir yol SUV'u bu. prestij için alınır yani fazlası değil. amaçsızlık kötü şey. hangisi alsam satarım da, 5 sene satmama mecburiyeti falan varsa sırf üretim kalitesi nedeniyle Q5 derim, ama aklım kalır GLKda.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #15 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-09-2004 Yaş: 28 Otomobil: 08' BMW 330i Cabriolet |
2 gün önce X6 kullandım borusanda. Ondan önce de 10 kere filan Q7 kullanmıştım yakın bir arkadaşımda var ben alkol pek kullanmadığım için bir yerden dönerken filan çok kullandım. X3 de test ettim. Sonuç: Q7 ile X3 kötü, X6 muhteşem aşmış müthiş. Neye dayanarak peki bunu söylüyorum: X3: Sportif his veriyor, mesela bi A3 kadar filan yol tutuyor ağırlık ve yüksekliğe rağmen, ancak konfor olarak 3 serisinden bile daha düşük ve içi de dışı da antipatik geliyor bana. Q7: Sportif bir his de vermiyor, içeri X3 den büyük olmasına rağmen daha çok ses alıyor, konfor da mesela bi X5 in X6nın yanında "sıfır" ama X3'ten iyi. X6: Abartısız 3 serisine yakın yol tutuşu var, 5 serisi gibi konforu var, kullanırken asla ama asla bir SUV gibi hissettirmiyor, hissiyat olarak Porsche Cayenne gibi ama daha konforlu. içerideki kalite de mükemmel. Her türlü SUV'u kullandım, ve bizde bir adet Range Rover Sport mevcut. X6 hepsinin çok çok önünde. Sonuç olarak X6 ve Range Rover dışındaki bütün SUV leri sildiğim için araziye girilecekse Land Rover, girilmeyecekse X6 der diğerlerine yaklaşmam kısaca.
__________________ |
| | |
| | #16 | |
| Bulgarian Girls Fan:) | Alıntı:
| |
| | |
| | #17 |
| Uur |
Ben Glk alırım hem GL yede çok benziyor
__________________ Cumhuriyet orduları, vatanın emin ve metin hâmisi olarak hürmet ve kuvvet mevkiinde kalmışlardır. |
| | |
| | #18 |
| Senior Member | |
| | |
| | #19 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER | Allah bereket versin.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #20 |
| Bulgarian Girls Fan:) |
X6 nin abartisiz 3 serisine yakin bi Yol tutusu demek ne demek? Handling te binek leri sildi gechti demek |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| audi, glk, mercedes |
| Konu Seçenekleri | |
|
|