"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Renkler | |||
| Arktik beyaz | | 7 | 12.28% |
| Parlak siyah | | 13 | 22.81% |
| Parlak kırmızı | | 8 | 14.04% |
| Tukan sarısı | | 3 | 5.26% |
| Sedefli lava grisi | | 2 | 3.51% |
| Sedefli mauritius mavisi | | 1 | 1.75% |
| Sedefli moro mavisi | | 0 | 0% |
| Sedefli abanoz siyahı | | 4 | 7.02% |
| Sedefli piemont kırmızısı | | 5 | 8.77% |
| Sedefli yosun yeşili | | 2 | 3.51% |
| Metalik kristal mavi | | 4 | 7.02% |
| Metalik ışık gümüşü | | 3 | 5.26% |
| Metalik akoya gümüşü | | 3 | 5.26% |
| Metalik yunus grisi | | 2 | 3.51% |
| Oy Verenler: 57. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| BUGSY~~ |
Arkadaşlar sizce ne renk?Ben en çok gümüş ve füme arasında kaldım.Yolda 1 tane 06 plaka görmüştüm fakat Metalik Yunus Gri'si mi yoksa Sedefli Lava Gri'si mi çözemedim,sanırım yetkili satıcıya plakayı söyleyip rengi öğrenicem Ayrıca ilk gördüğümde en çok S line jantlar hoşuma gitmişti fakat şimdi Ambition donanım paketinin 5 kollu jantlarıda çok hoşuma gidiyor.Ayrıca Ambition modelindede S line'da da spor süspansiyon var ikisi aynı mı acaba??Sanırım bu konuda Nightdriver'ın fikri vardır bana yardımcı olursa çok sevinirim.Ben farklı 2 süspansiyon üreticeklerini pek düşünmüyorumda..Ve spor ön koltuklar yine her ikisinde de var fakat aynılar mı?Lütfen yardımm....
|
| | |
| | #2 |
| BUGSY~~ | Re: Audi A3 Renkler&Jant
Yahu fikri olan yokmu?? |
| | |
| | #3 |
| GhostRider Kayıt Tarihi: 27-05-2004 Yaş: 25
| Re: Audi A3 Renkler&Jant
benim kristal amvi çok hoşuma gidiyor ama renkler ve zevkler tartışılmaz!
__________________ "Senin ne haddine böyle şeylerle uğraşmak?" Diye soran hazırcı tembel sen misin? Böyle yaşlanmak olmaz, seninki eskimek; çökmek Ruhu küskün bomboş bir bedensin |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 34
Eğer gördüğün renk hafif bordomsu gibi geldiyse o lava grey...Siyaha çok yakındır Dolphin grey yeterince kendini belli eden bildiğimiz koyu gri.... S-line'ın jantlarını çok severim. Ancak ambition jantlar kendini biraz daha büyük gösteriyor. Çünkü yüzey alanı çok büyük. Ancak kirlendiğinde, özellikle lastiğe en yakın dairesel bölümü, o zaman jant sanki beşgenmiş gibi görünüyor. Ben siyah hastası olduğum için sedefli abanoz siyahı bence en iyisi. Daha dün önümde durdu ambition paket çok çekiciydi. Gümüş renk çok ilginç gelmiyor. Jantları da göstermiyor. Tabi bu benim fikrim... S-line süspansiyon ile Ambition arasında fark yok. A4'lerde farklı olduğunu biliyorum. Ama olmasını da tercih etmezsin çünkü ambition yeterince sert. Daha serti bu yollarda seni rahatsız eder. Ben s-line'ı kendime şöyle kabul ettirmiştim. Kesinlilke kumaş koltuk istemiyordum. Full deri 1300, alcantra 800 (vergi hariç) EURO alacağıma s-line alırım, hem jantı spotif, hem koltukları çift renk (gümüş-siyah) kumaş/deri, hem özel siyah tavanı, hem delikli derisi özel direksiyon ve vites topuzu olur 1,420 EURO veririm dedim. Ayrıca 2005 modelde manuel ise özel s-line aluminyum inlay olacak kokpitte. Bence daha avantajlı ve farklı yapacak arabanı. Sanırım yardımcı oldum...S-line jantları kendini siyah renkte daha iyi gösteriyor....bilgine |
| | |
| | #5 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-04-2004
benim de kırmızı hoşuma gidiyo.. mavi ve gri herkeste var.. aslında siyah da süper ama bakımı zor.. hemen kirleniyo, en ufak çizikleri bile belli ediyo ve bi sene sonra falan üstünde milyonlarca çizik oluyo.. o yüzden mecburen kırmızı diyorum.
__________________ "Kırmızıyı İzle, Kırmızıyı Düşle" |
| | |
| | #6 |
| roadrunner Kayıt Tarihi: 16-05-2004 Şehir: İSTANBUL Yaş: 30
Bugün boğaz köprüsünde Hollanda plakalı bir tane gördüm. Renk olarak tek sarı seçeneği tukan sarısı gördüm. Herhalde odur. Astra coupenin bir ton açığı gibiydi. Çok hoş bir renk. Baya dikkat çekici. Body kit yapılınca daha da güzel olucaktır sanırım.
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Not a car for novice.. | Re: Audi A3 Renkler&Jant
bence en guzeli lava grisi
|
| | |
| | #8 |
| xxx Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25
Sarı olsun, mümkünse 3.2 olsun.
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Dream-on Kayıt Tarihi: 26-04-2004
antalyada meltemde bi tane 3.2Q var walla arabanın jantlar muhteşem renk de gri ama hangi çeşidi bilemiyorm!! tam bakamadım yakından ama 17 gibi duruyodu jantlar |
| | |
| | #10 | |
| xxx Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25
| Re: Audi A3 Renkler&Jant Alıntı:
![]() Bence 3.2'ye öyle bir renk yakışmamış. Gri renk arabayı sıradan gösteriyor. 3.2 250 beygirlik bir arabanın rengi de uçuk kaçık olmalı.
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|