"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
| Re: Audi A3 1.6 Tiptronic - BMW 118iA Alıntı:
Yani bunu artık bütün dünya kabul etmiş, kafasını öne eğmiş durumda. Sen beğenmiyorsan veya eksik bulsan da sadece senin için geçerli olur o.Zaten RS6 geliyor sene sonuna, çok çok yıkıcı bir araba olacak, M5'ten en az 6-7 saniye iyi süre bekliyorum pistte. | |
| | |
| | #22 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Audi A3 1.6 Tiptronic - BMW 118iA
Valla ben beklemiyorum zira M5'in de süresi kötü, düzlükte geçtiklerine bakınca, RS6'nın da öyle olacak. Çok ağırlaştılar. Ha Ring'de M5'i geçebilir mi? Düzlüklerde daha hızlı olacak +1 Ama AWD kayıp -1 Bir de BMW'nin arabaları Ring'de geliştiriyor olması spesifik olarak Ring zamanında bir etken. Ya işte böyle demenizden korkuyorum ![]() Bütün Dünyada açıkçası sinir oldugum bir trend halini almış durumda Audi işçiliği. Kimse en ufak bir eleştiri bile yapamıyor, korkuyorlar "saaalaaak" denilecek diye. Dergisinden, otoritesine falan filan herkes aynı durumda. Yok yani, oturup Audi yaptıysa süperdir görüşünden çıkıp bir inceleme yapamıyor kimse, yapsa da yazamıyor. iDrive benzeri kontrolün kullanımı bariz kötü. Kötü abi işte kötü. Etrafındaki dört adet kısayol tuşunun kullanımı kötü, tuşlara basınca alınan his kötü. iDrive tuşunun basıldığında verdiği his kötü. Yarı açılı basılan BMW iDrive'ı ve Merc iDrive'ı çok daha tatlı bu konularda. Ayrıca küçük olması BMW'deki büyük iDrive'a gelen eleştirilerden sonra düşünülmüştür belki ama, ele oturmuyor, parmaklarının arasında kayboluyor, bu hoş değil.Klimanın kullanımı hakikaten hoş değil, hoş bu işçilik te değil. Ha mesela idrive düğmesi dışında sağ tarafta sadece volume tuşu var, bu güzel, onun ayrı olabilmesi iyi hakkaten. Hani aklıma geldikçe daha da detaylandırabilirim. Bu böyle. BMW'nin için daha mı kaliteli? Hayır değil. Ama A6'nın içi de efsanevi, laf söylenemez falan değil. hiç değil. Ha kapıyı kapatırken bir ses geliyor hurraaa oluyorsun o ayrı. Ama zaten o Audi, o olmazsa hundayı olurdu |
| | |
| | #23 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
M5 bi yana dünya bi yana |
| | |
| | #24 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
RS6 düzlüklerde hızlı olmaz bence, sanmam. hele o düzlük iyice uzarsa.. direk m5 yani hrr bide ringin zaten çok değişken yapısından dolayı ağır otomobiller zayıf kalıyor, gövde haraketlerini önlemek zorlaşıyor. yoksa M5 düzgün zeminli pistlerde de çok hızlı. A6nın içide manyak kaliteli bence hatasız demek zor ama cidden şimdiye kadar gördüklerim içerinde en iyilerindendi, en iyisi de A8di zaten. A6dan sonrada A4tü kabin olayı Audiden ibaret benim için.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
MMI iyidir yav. Ama fwd bir de üstüne dizel A6 alanda hata Bomboş mudur o araba bilmiyorum ama ben her dolu A6'ya binişimde başka dünyaya girmiş gibi oluyorum.Didik didik kalite testleri var dergilerde, en son hatta bu ayki evo'da r8 testi var, iki sayfa önce adamlar yarım milyon euroluk SLR 722'nin içini beğenmemişler (toplamda 3/5 yıldız almış araba zaten herneyse orası önemli değil) ama R8'e tam puan vermişler. Porsche Aston Martin halt etmiş diyor yani bir bildikleri vardır. Mesajı son düzenleyen SwiTch : 12-04-2007 - 23:37 |
| | |
| | #26 |
valla RS6'dan en az M6 süresi bekliyorum. kesin hafifletmişlerdir o arabayı, zannetmiyorum 2000 kg olsun S6 gibi. Üstün bir araba yapmazlarsa bu saatten sonra fazla satmaz M5 gibi bir araba varken. Mesajı son düzenleyen SwiTch : 12-04-2007 - 23:48 |
| | |
| | #27 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
a6'nın içi kaliteli tamam ama ben fazla plastik kullanıldığını düşünüyorum, yada az ahşap, yada ahşap olması gereken bazı yerlerin olmaması ahşap sadece vites etrafında var yukarısında yok kokpitte onun dışında, direksiyona oturduğunuz zaman sürücü tarafı komple plastik bu bu dizayn benim gözüme cidden kötü gelmişti, dizayndan dolayı yolcu tarafındaki ahşap parçayı uzatamamışlar, en azından klima radyo o kalabalıklığın yada göstergelerin yada havalandırmaların orda gözüm ahşap aradı açıkcası, aynı şey x3'tede var onada bu yüzden gıcık oluyorum |
| | |
| | #28 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Valla MMI iyi degil bence. Kullanisli degil yani dizilimler olsun vs vs. Yani tabii ki her zevk görecelidir. Ama ben A6'nın içini öyle of yedim bittim kaliteli bulmuyorum. Patronun peder kişisinde E220CDI var, onu da biraz incik cincik edeyim daha önce fazla kurcalamadım, bir karşılaştırma yaparım ama oturup bakınca E daha kaliteli duruyor. Yani dergiler Aston halt etmiş der, kolay onu söylemek. Ama bir Allah'ın kulu Audi'nin içinde şunu şunu beğenmedik diyemez. Derse satışları düşer yahu ![]() Yani almak hataların hatasi tabii ama neticede A6 2.0TDI FWD ureten de Audi Zaten adam bunu beğenmeyip 5.20d aldı tekrardan ama, Audi'yi verdigi adam parasını ödeyemeyince geri aldı, kardeşi de napiyim lan Audi'yi deyince buna kaldı. Üstünde AC Schnitzer replikası bilem var |
| | |
| | #29 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
Her ikisinde de çok yüksek performans alamayacağım kesin o yüzden sırf tipi hoşuma gittiği içn a3 olur yine tercihim.
|
| | |
| | #30 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
118'in karşısına A3 1.8 TFSI motor lazım, 160hp ![]() Ama bu karşılaştırma için 118 tabikide...
__________________ Team VW |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|