"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Chaosy Kayıt Tarihi: 02-05-2004 Yaş: 22
| Re: amiral gemileri kapışıyor!..
amg derim...
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 25
amg nin rakipler M7 ve RS8,yani henüz rakibi yok...
|
| | |
| Reklam |
| | #14 |
| KeeP oN RoLLiN' | Re: amiral gemileri kapışıyor!..
ben audi dedim.. hastayım audilere..
__________________ ®cagla |
| | |
| | #15 |
| Kronik Yorgun | Re: amiral gemileri kapışıyor!..
Abi yeter artık şu karşılaştırma muhabbetleri .. Hayır birisi kararsız kalsa da birinden birini satın almak için burada karşılaştırma yapsa neyse .. Fuzuli laflar .. Boşuna geyik ..
__________________ birisi ölçülerini versin piliz, benimkiler uymuyor, büyük geliyor |
| | |
| | #16 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
Saru +1 .. Ama yinede soyliim.. AMG hepsini yer bitirir.. 760-A8-S600'de de S600 hepsini bitirir.. S500-745 icinde, S500'de bitirir
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #17 |
| Senior Member | Re: amiral gemileri kapışıyor!..
biri tuning, diğer ikisi normal... bu şekilde adaletsiz oluyor... ama gene de S600 ve hatta S500 hepsine yeter. önündeki yıldız yeter. ikincilik kesinlikle A8. bence tartışmaya Phaeton'u koysak olurdu. BMW, o sınıfta en son gelir bence.. |
| | |
| | #18 |
| GARFIELD | Re: amiral gemileri kapışıyor!..
bence arkadslar AMG ye bu verdiginiz klasmanlar uymamakta ya M7 veya S8 i koymaniz gerekirdi ama bana sorarsaniz kesinlikle S8 derim digerleri bos BMW veya MERCEDES kesinlikle benim klasmanima giremez hibir zaman . arkadaslar kusura bakmayin ama bu tamamen kisisel |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| BMW-GALATASARAY-JUVENTUS | Re: amiral gemileri kapışıyor!..
en iisi BMW Z4 ama neyse 7.45 de işimize yarar tabi BMW
|
| | |
| | #20 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 26
Mersedesin daha konforlu olduğu bilinen birşey ama tasarım klas olarak BMW 7 serisini düşünmeden alırdım.
__________________ Frenle gazla böyle her gece Hangi yarışçı ermiş böyle bir GÜCE Kadranın yüreğimde ne yüce Bilmemki ///M3 ü nasıl anlatsam |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|