"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Beyler mevzunun üstünden neredeyse 1,5 yıl geçmiş daha alamamışlarmı aracı..?
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #62 |
| ONLY FORD |
Zuhaha Bu Noktayı BEnde Çok merak Ettim . Bende Bİr Sıralama Yapacak Olsaydım Sıralamaya Gerek Yok Aslında Focus ve cıvık Arasında Kalırdım. Test Sürüşü Yapar Birini Alırdım...
__________________ |
| | |
| | #63 |
| Team Lada |
alamamış galiba onun için git civic al diyoruz |
| | |
| | #64 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 27
|
uzun zaman geçmiş ama bende yazayım bari, Fiyat/Kalite olarak Lanceri tek geçerim, Tamirci,sorun,parça derdi gibi şeyleri duymak istemiyorsanız yağıma suyuma bakar benzinimi koyar gezeriim diyorsanız lancer derim... 2006 model orijinal düşük km li bi lanceri şuan 20 ye alabilrisniz... |
| | |
| | #65 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-09-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Ghia
|
1)listede yok ama düşün bence LEON ![]() 2)Civic 3)Jetta dicektim ama primeline o yüzden focus diyorum
|
| | |
| | #66 |
| ask; sari lacivert... | kimsenin sucu yok hersey ATALAY43'ün basinin altindan cikmis, ve böylece sürüp gider bu mevzu
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| | #67 |
| Bahadır USTAOĞLU Kayıt Tarihi: 18-07-2004 Şehir: Kocaeli/İzmit Yaş: 20 Otomobil: Yok
|
bende tiptronik olmak kaydıyla jetta derdim
|
| | |
| | #68 |
| "JEEP" |
Yeni Toyota Corolla'yı tek geçerim... İkinci tercihim Mazda olurdu ancak Mazda 6. Jetta, Focus bunları takip eder...
__________________ It's a "Jeep" thing, you wouldn't understand... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|