"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #32 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 23-03-2007
| Re: Almera Lancer Civic Megane Focus Corolla Jetta Mazda 3 Hangisi Sizce
Evo Görünümlü Lancer İstanbul da Mitsubishi Teberler yapıyor
|
| | |
| | #33 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
Donanımsal olarak Lancer dan diğer seçenekler daha üstün.Focus-Civic-Megane-corolla diye bir sıralama yaparım.
|
| | |
| | #34 |
| Doctor | Re: Almera Lancer Civic Megane Focus Corolla Jetta Mazda 3 Hangisi Sizce
civic-focus-mazda-corolla-megane ,benim sıralamam bu almera veya lancer bakmazdım hiç. jettalarıda hiç sevmiyorum. civic en yeni ve cidden iyi bir araç,focusta öyle,mazzdaların tipi ve yoltutuşu çok güzel,corolla en yenisi ama iraz tipi hoşuma gitmiyo.megane ise kullanıyoruz zaten ve hiç memnun olmadığım bir araç.japondan sonra kesinlikle zevk vermiyor. benim fanatik bi sralama oldu onu da belirteyim
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #35 |
| ıssız adam | Re: Almera Lancer Civic Megane Focus Corolla Jetta Mazda 3 Hangisi Sizce
1-Civic 2-Corolla 3-Focus |
| | |
| | #36 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-10-2006 Yaş: 33
Civic ve Corolla arasında düşünürdüm ben olsaydım. Dış dizayn açısından Civic, iç dizayn açısından Corolla.
__________________ RICA Tuning |
| | |
| | #38 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
bence Jetta.. bizde midline FSI var yol tutusu ve motoru super. ayrıca cok genis.
|
| | |
| | #39 |
| SARMAN | Re: Almera Lancer Civic Megane Focus Corolla Jetta Mazda 3 Hangisi Sizce
valla ARABA olarak kesinlikle jetta derim 2. alternetıf civic olurdu ama civicin görüş acısı ile vites gecisleri hıc hosuma gitmedi resmen onumu göremiyodum kaput gözukmuyo ama cok sık bi arac corollada guzel ama ne biliim hıc hosuma gitmiyolar yaw benim jetta cok hosuma gidiyo haketten her yönden prestijli bi arac simdi söyleyin bana full civic mi full corollamı full focus ghia mı yoksa full bi jetta comfortline mı alırdınız gözunuzun onunde canlandırın bı jetta abi jetta |
| | |
| | #40 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 23-03-2007
Subaru İmpreza 1.5 4X4 De Listeye Eklendi
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|