"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| UNDERGROUND | Broadway de 1 de 45,2 de 85 yapıyor.Bu da pek fena değil öyleyse.
|
| | |
| | #42 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Broadway 80hp felan değil(din) 72-75hp civarı en fazla(ece normlarında)
__________________ |
| | |
| | #44 |
| ApAÇi Kayıt Tarihi: 17-03-2008
|
teyzeoglunda var fair feymı faırway mı dedı ne dedı ben dıyorum brodway o dıyo faırfey.yakalanmıyor gerçekten iyi gidiyor.
|
| | |
| | #45 | |
| 330i AMG! | Alıntı:
(1.4 rn) 72 hp yazıyodu ruhsatta ben bunlarda 80 hp R9 motoru kullanıldığını zannediyorum.. ana aradığımdada internette 72 hp bişi bulamadım nedir bunun aslı??
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın | |
| | |
| | #46 |
| UNDERGROUND | Senin europan karbüratörlü olanlardan o 72 bg'dir,1.4 i ler enjeksiyonlu olanlar.Broadwaylerin de düzleri var onlar 75 hp.Enjeksiyonlular 80 bg.Bu motor Europa 1.4 ilerde de kullanıldı.
|
| | |
| | #47 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Hiç dikkat etmiyorsunuz sanırım 80hp(DIN) yazıyor broadwayda Vectra ise 100hp(ECE). Eskiden konusu geçmişti DIN normlarında verilen güçler hep yüksek oluyor DIN normunda verilse Vectra'da 110hp felan olur. İstediğiniz yerde ölçümünü yaptırın 80hp(ECE) vericek broadway yok daha sonra çıkan clio 1.4'ler bile 75hp
__________________ |
| | |
| | #48 |
| Pişman Değilim |
1,4 brodway 0-130 da 1 sn fark yapıyorsa 1,6 fairway ne yapar
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| mutluluklar komada... |
virajlı yolda ford transitle(abim kullanıyodu )307 kovaladık başka bi yolda 1.4 pololla yarıştık(hatta polo öyle bi gaz geldiki u virajında el fireni çekti dönemedi kaldırıma çıkıyodu biz o hızla u yaptık adam dumur oldu![]() |
| | |
| | #50 | |
| Miyendis | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|