"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
| Alıntı:
![]() sürücü bitirir işi....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |
| | #22 | |
| Senior Member | Alıntı:
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #23 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
Mesajı son düzenleyen Ozzyyy : 18-05-2008 - 21:44 | |
| | |
| | #24 | |
| Senior Member | Alıntı:
100km/h'a çıkana kadar Vectra'nın ortalama hızı daha yüksek olduğu için önde oluyor. Aralarındaki fark nasıl olur o kısmını bilemiyorum.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com | |
| | |
| | #25 |
| UNDERGROUND |
Mesajı editleyince o kısmı kaçırmışsın kusura bakma hata benim.Dediğim şu Vectra 0-130 arasında da daha yavaş
|
| | |
| | #26 |
| Senior Member |
Evet, 3.viteste kötü biraz. Broadway'i bilmediğim için bir yorum yapamıyorum.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #27 |
| BOORİS | yok 1.6 vectrayla baya gider bro hatta 3 n sonuna kadar falan önünde olur bizim brodway de cok temiz benzinli hiç tüp takılmadı 100 binde
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #28 |
| BOORİS |
bronun 1 pek iyi deil ama 2 3 cok iyi
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #29 |
| superintendent Kayıt Tarihi: 07-05-2004
|
R9 un motoru iyi durumdaysa(ki öyle diyorsun) ve iyi kaldırabiliyorsan 140 km/s kadar tartışmasız önde olursun, ama sonrasında ... zaten sonrasını sormamışsın ![]() Bişey daha ekleyim, 40-140 demişsin, senin arabanın 1. 2. vites oranları daha kısa 40tan rolling yaparsanız bu senin için avantaj. vectra 40 da 2. viteste senden daha düşük devirde olacaktır. Mesajı son düzenleyen cceksi : 18-05-2008 - 23:58 |
| | |
| | #30 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
vectra alır . yahu 7 senedir vectra 1.6 kullanıyorum 80 hp lik broadway benim kullandığım vectrayı geçerse arabayı duvara çakarım. açık konuşuyorum ![]() vectra dediğiniz araba 9 saniyeye yakın 90 km ye geliyor 2. vites bitiyor. 2 uzun olsa cümbüş olur ![]() 150 Nm tork var hangi saniyeden bahsediyoruz ..
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|