"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
valle izde de vardı ama araba çok köşeli oldugu için rüzgar feci bir direnç gösteriyordu.... ![]() ama genede kafa kafaya....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #12 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #13 |
| X5 3.0sd |
kim alır zaman gösterir de broadway baya temizmiş 40k kilometrede ise satıyosanız düşünebilirz aslında
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #14 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
| |
| | |
| | #15 |
| mutluluklar komada... |
bi arkadaşım yarışalım dedi ben transitle o broadway lpg ile dedi.yanımızdada kızlar var 10 lira sına sahil kenarındaki yolda kapışalım atraksyon olur falan dedi ben olmaz falan kızlar gaza getiriyo beni ne olcak 10 lira için sende falan deyip beniiice gaza getirdiler bende 10 lira için araba parçalama riskine deymeyecegini düşünüp kızların yanında ben yalnızca anahtarına kapışırım dedim ve ordan ayrıldım |
| | |
| | #16 |
sonra cocuk 2 hafta sonunda arabayı baglattı ![]() |
| | |
| | #17 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
Şaka bir yana sloganımız caddelerden,pistlere Trafikte böyle hareketlere gerek olmadığını bilen yaşından olgun bir arkadaşımızsın sen | |
| | |
| | #18 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
10 lira için deil anahtarı içinde yarışılmaz gerek yok bunlara corç... daha 17 yaşındasın ehliyetin yok falan filan sakat işe girme... aferin gaza gelmemen iyi olmuş tebrik ettim snn yerinde belki başkası olsa kendini tutamaz girerdi...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #19 |
| Senior Member |
Vectra 90-95km/h'a kadar çok hızlı ivmeleniyor, o 5-10km/h'lik kısmı aşmakta vakit kaybediyor. 0-100 verisi o yüzden belirleyici olmamalı.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #20 |
ben bu site saysinde akıllandım caddeden pistlere. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|