"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #141 | |
| SW Member | Alıntı:
cok doğru bi noktaya değindin kaç defa başımıza qeldi kaza yapmaktan zor kurtulduk. hem 170 bırak 120 130 qiderkende aynı şey söz konusu broadway icin rüzqar da sawuruyo arabayı
| |
| | |
| | #142 |
| xxxcanxxx Kayıt Tarihi: 28-10-2005 Yaş: 28
|
15 sayfayı azimle okudum ... ama keşke sonuçta olsaymış.. ) bu arada bende spring vardı eskiden LPG'de 175 gördüm.. sonraki arabam 1,6 volvo s40'dı o 109- 110 hp gibi bişeydi buna ragmen hafif kasalı arablarla kalken zorlanıyordu.. mesela 1,6 sedan civicle birlikte gidiyorduk 180'e kadar ama kamerin tek kapı 1,4 civici ikimizide geçip uzuyordu.. bence brodway temizse kısada şanslı ama uzunda vectra affetmess...
|
| | |
| | #143 |
| BOORİS |
videosunu koycm pug 307 hdi le brodwayn
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #144 |
| Team Lada | aslında lada vega 1.5 i ile karşılaştırılırsa vega hiç affetmeyecektir buna emin olun 1.6.i 16 v ile yola düşerlerse broadway ın tek bi şansı bile yok çünki gerçektende kendinden beklenmedik bi performansı var o araçların..ama bi yere kadar... broadway ayarında bi araba konfor ve güvenlik unsurları biraz zayıf
|
| | |
| | #145 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-09-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Ghia
|
arkadaşlar konu biraz eskimiş ama başka bişey ararken buldum benim arkadaşım koydu sanarak okudum ama değilmiş başka bi arkadaşmış ![]() biz bi gece dikilirken 1.6 Vectrası olan arkadaşım beni palio geçiyodu az daha ışıklarda baktım olmuyo sinyal verdim girmiyceğim bi sokaga girdim dedi konu ordan broadway a kadar geldi...93 model tertemiz bi broad. olan bi arkadaşımzda bizden yüz bulup atar yapmaya başlayınca kalkmaya karar verdiler... ilk kalkışta brodwy kafa çıkardı bi kaput kadar 2.ye attık birden yakladı brodwayı 3e atarken yine brodwy kaput çıkardı 100 ü birazcık geçmiştik 110 gibi sanki brodway durdu biz yanından ince ince süzüldük 170 gibi bıraktı arkadaşım ama o arada broadway ın aynada yansıyan farları küçülmüştü baya bi.. broadway 93 model 72hp (din)92bin de idi tüpsüz orjinal ama Vectramız B değil C kasaydı 2003 model 30bin km civarındaydı o zman yeniydi ama 1.4 Palio 75hp 130 a kadar geçiyo Vectra yı ben ona çok şaşırmıştım...bende Vectra B almayı düşünüyorum şu aralar ama Allah nasip ederse 2.0 istiyorum...makrası muhabbeti güzelde arkadaşlar broadway larde zamanın iyi arabaları güçsüz olmalarına ragmen şanzumanları uyumlu ve hafiflikleri en büyük + ları yenilerini bilmiyorum ama önceki kasaların en temizi düzde 170i geçmiyo bunuda yazmak istedim herkese iyi geceler |
| | |
| | #146 |
| Japanese Car Fan |
sen 100 e kadar cıkabılecın mesafeyı onceden belırle 100 e kadar sen one cıkarsın gıbı zaten o mesafe bıtınce ıstedıın kadar gulersın
|
| | |
| | #147 |
| Damned in Black Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 23
|
araçlar farklı tabi ama 2000 model 1.4 72 hp lik karburatorlu broadway kullanıyordum 3 yıl once falan. bir arkadasımın 2005 model 1.4 16v ecotec motorlu corsasını 120km/h hıza kadar arka kapısında tutuyordu. sonra corsa geçiyordu. aracın ilk sahibiydik ve motoru kusursuzdu zaten. 5 yasında eski sayılmayacak bir araçtı o donemde.
__________________ i'll suffer in your sea your ocean bleeds into me i'll fall through your endless sky but never, ever cry wounded by your cruelty yes, i'll suffer in your sea |
| | |
| | #148 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-09-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Ghia
| Alıntı:
ama senin broadway in 0-100ü 13.2 sn falan o Corsa ise 90hp ve 0-100ü 11.3 saniye falan seni 100 km hıza kadar 2 boy rahat geçmesi lazım belki 1.2 dir corsa![]() ama yanlış anladım ben 2000modelmş senin brodway onların 0-100 ü kaçki bilgin varmı? Mesajı son düzenleyen JUV : 06-09-2008 - 06:11 | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|