Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Karşılaştırmalar

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 17-06-2008, 13:06   #131
SW Member

FastLife - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Renault Méqane Waqon
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Ozzyyy Mesajı Göster
Ya bak hala aynı yerdesin.Olay tek son süratle mi bitiyorum ekomp3?Bu aracın güvenliği var,konforu var,prestiji var,tüketimi var,vsvs.Kusura bakma ama aynı yerde takılıp duruyorsun.Burda C5 ile Broadway'i karşılaştırma konumuna getiriyorsun ki bu yanlış bir yol bence.Çünkü karşılaştırılabilecek araçlar bile değiller.Ben bunu içtenlikle kabul ederken.Sen kalkıp hala Broadway'in 190 km/s yaptığına inanmıyorsun.Teknik veriler ortada,tecrübeler ortada ya mesajları okuyan arkadaşlar da belirtirse sevinirim.Bir aracın fabrika hızının 15 km/s üzerine çıkması doğal birşey mi yoksa mümkün olmayan birşey mi?
bu mümkün bişey 1993 yılında sıfır aldıqımız broadway ı 2ay önce sattık 15sene broadway a binmiş wede kullanmış biri olarak diyorum o araba 170e cıkıyor we eğimli bir yolda 180i qeçtik biz hemde arabanın baqajı full doluydu babam sürüyodu dedem önde oturuyodu bizde arkada 4kişiydik ((düğüne qiderken))

FastLife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 13:10   #132
UNDERGROUND

Ozzyyy - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Caponn
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ekomp3 Mesajı Göster
yok tamam anladım ben senide
brodway ın 175 son sürati bile çok yüksek geliyor bana
diğer tüm konularda haklısın komşumda var broadwa ben onun önüne park ediyorum yanyana iken güzel bir fark var gurrur verici
ama birde bunların fiyatına bak benişm canımı sıkan o işte
başka türlü konfor ve güvenlikte asla ama asla yan yana dahi konulamazlar
Yoo fiyatına canın sıkılmasın bence.Piyasada 15 milyara zebil gibi 2.0 Astra sportlar dolaşıyor.Onda da konfor var,prestij var,güvenlik var ve üstüne üstlük korkunç bir performans artısı var.Ama ucuz.Burda tercihler ön plana çıkıyor.Senin aracın gayet güzel bir araç.

Ozzyyy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 17-06-2008, 13:16   #133
bg-kj/b-bxl/tr-ist!

ekomp3 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: citroen C 5
teşekkürler çok az kişi beğenir C 5 i
havalı süspansiyonu için aldık
ben 2 ay sonra evleniyorum evimi ayırıyorum arabada almam gerekeecek o yüzden şimidi ki konuları ilgi ve bazen şaşkınlıkla takip ediyorum

Eski 17-06-2008, 13:19   #134
UNDERGROUND

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ekomp3 Mesajı Göster
teşekkürler çok az kişi beğenir C 5 i
havalı süspansiyonu için aldık
ben 2 ay sonra evleniyorum evimi ayırıyorum arabada almam gerekeecek o yüzden şimidi ki konuları ilgi ve bazen şaşkınlıkla takip ediyorum
Hayırlı uğurlu olsun kardeş.Broadway alma da ne alırsan al

Eski 17-06-2008, 13:20   #135
Team Lada

gunesinoglu - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 03-samara00-vega
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to gunesinoglu
valla deneyin de görelim şu sonucu yaaaa benim hala kafam almıyo broadway ın vectra dan hızlı olacağına
allah allah
ben kendim aldım 92 model benzinli ilk tüp kendim taktırdım o araba 140dan sonrasında nazlana nazlana gidiyordu ki motoru kaportası 1nci sınıf bi araba arkasını yokuşa veripde öeyle devamlı gidersen kadranın sonunu da görebilir.. ama düzde 160dan yukarı ebedi çıkmaz bu araba . çünki fabrikadan yeni çıkmış bi araba değil..

gunesinoglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 13:26   #136
UNDERGROUND

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gunesinoglu Mesajı Göster
valla deneyin de görelim şu sonucu yaaaa benim hala kafam almıyo broadway ın vectra dan hızlı olacağına
allah allah
ben kendim aldım 92 model benzinli ilk tüp kendim taktırdım o araba 140dan sonrasında nazlana nazlana gidiyordu ki motoru kaportası 1nci sınıf bi araba arkasını yokuşa veripde öeyle devamlı gidersen kadranın sonunu da görebilir.. ama düzde 160dan yukarı ebedi çıkmaz bu araba . çünki fabrikadan yeni çıkmış bi araba değil..
Gel kardeşim gel,ben de nerde kaldı güneşinoğlu diyordumya şakası bir yana da kardeş sende amma yaptın ya.Ya belki 20 kere 160 üstünde süratleri gördüm.Bu kadar da abartmayın ya.Yani burda yalan mı atıyoruz biz.Ya da benim araca laguna motoru mu koydular da ben söylemiyorum...

Eski 17-06-2008, 13:28   #137
Team Lada

gunesinoglu - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 03-samara00-vega
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to gunesinoglu
ismim murat bu arada memnun oldum bilader orda yazdığım kendi aracım içindi . 92 model aldım 140 dan sonra nazlana nazlana gidiyordu 160 ın üzerine bi kere bile çıkmadı çıkamadı gazı taban halılarına yapıştırdığım halde...

gunesinoglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 13:34   #138
UNDERGROUND

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gunesinoglu Mesajı Göster
ismim murat bu arada memnun oldum bilader orda yazdığım kendi aracım içindi . 92 model aldım 140 dan sonra nazlana nazlana gidiyordu 160 ın üzerine bi kere bile çıkmadı çıkamadı gazı taban halılarına yapıştırdığım halde...
Ya araç 40K km de motoru çok ii durumda,tüp takılmadı yani anlayacağın çok temiz bir araç.O yüzden 160 km/s hız görmek problem olmuyor.Ama güvenli mi dersen orası çok çok ayrı bir mevzu.Kaldı ki bu konuda ufacık bir iddiaam yok

Reklam
Eski 17-06-2008, 13:52   #139
bg-kj/b-bxl/tr-ist!

ekomp3 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: citroen C 5
aslında lada ile karşılaştırsan ne sonuç alırsın merak ediyorum mesela aynı model vega ile varmı teknik veriler ve sen bu neti benden daha iyi kullanıyorsun belli
hani site varmı iki araç seçeyim yan yana kıyaslayayım bol seçenekli vardı öyle bulamıyorum şimdi

Eski 17-06-2008, 14:02   #140
---

emp:) - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
Konu iyice çorba olmuş Lada, Mada anlamam! Broadway bildiğim köşleli kutu gibi bişey aerodinamik denen şeyden nasbini almamış ne kadar hafif olursa olsun 100-110km'den sonra hızlanması son derece düşecektir. Fakat vectra 0.28cw aerodinamiği sayesinde 1.6 motoruna rağmen açık bir kesiklik olmadan 140-150km hıza kadar ciddi bir düşüş yaşamadan hızlanıcaktır.

190 yaptım, 200 yaptım, düzde 180 felan yalan diyorum arkadaşımın 2008 model symbol aracı ile denedik kendisi kadranda 170 gördüğünde ben kadranda 160 görmüştüm ve hala aramızdaki farkı açıyordum! Ben kadranda 90-95 ile giderken aracın benim yakınımda gitmesi için 100-105km arası kadranda hız görmesi gerekiyordu! 2008 modeli böyleyse bu araçların 97 modelleri nasıldır düşünemiyorum.

Ayrıca broadway ile kadranda 170 ile giderken şereti değiştirmeye çalışın! Yada allah korusun yandan bir rüzgar yediğinizde araba kendi direk yol dışına atıyor. Her zaman teknik veriler doğru çıkmaz

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları