"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #131 | |
| SW Member | Alıntı:
((düğüne qiderken ))
| |
| | |
| | #132 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #133 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
|
teşekkürler çok az kişi beğenir C 5 i havalı süspansiyonu için aldık ben 2 ay sonra evleniyorum evimi ayırıyorum arabada almam gerekeecek o yüzden şimidi ki konuları ilgi ve bazen şaşkınlıkla takip ediyorum
__________________ Hay Bin Kunduz!!!! |
| | |
| | #134 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
![]() ![]() | |
| | |
| | #135 |
| Team Lada |
valla deneyin de görelim şu sonucu yaaaa benim hala kafam almıyo broadway ın vectra dan hızlı olacağına allah allah ben kendim aldım 92 model benzinli ilk tüp kendim taktırdım o araba 140dan sonrasında nazlana nazlana gidiyordu ki motoru kaportası 1nci sınıf bi araba arkasını yokuşa veripde öeyle devamlı gidersen kadranın sonunu da görebilir.. ama düzde 160dan yukarı ebedi çıkmaz bu araba . çünki fabrikadan yeni çıkmış bi araba değil.. |
| | |
| | #136 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
ya şakası bir yana da kardeş sende amma yaptın ya.Ya belki 20 kere 160 üstünde süratleri gördüm.Bu kadar da abartmayın ya.Yani burda yalan mı atıyoruz biz.Ya da benim araca laguna motoru mu koydular da ben söylemiyorum...
| |
| | |
| | #137 |
| Team Lada |
ismim murat bu arada memnun oldum bilader orda yazdığım kendi aracım içindi . 92 model aldım 140 dan sonra nazlana nazlana gidiyordu 160 ın üzerine bi kere bile çıkmadı çıkamadı gazı taban halılarına yapıştırdığım halde...
|
| | |
| | #138 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #139 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5
|
aslında lada ile karşılaştırsan ne sonuç alırsın merak ediyorum mesela aynı model vega ile varmı teknik veriler ve sen bu neti benden daha iyi kullanıyorsun belli hani site varmı iki araç seçeyim yan yana kıyaslayayım bol seçenekli vardı öyle bulamıyorum şimdi
__________________ Hay Bin Kunduz!!!! |
| | |
| | #140 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Konu iyice çorba olmuş Lada, Mada anlamam! Broadway bildiğim köşleli kutu gibi bişey aerodinamik denen şeyden nasbini almamış ne kadar hafif olursa olsun 100-110km'den sonra hızlanması son derece düşecektir. Fakat vectra 0.28cw aerodinamiği sayesinde 1.6 motoruna rağmen açık bir kesiklik olmadan 140-150km hıza kadar ciddi bir düşüş yaşamadan hızlanıcaktır. 190 yaptım, 200 yaptım, düzde 180 felan yalan diyorum arkadaşımın 2008 model symbol aracı ile denedik kendisi kadranda 170 gördüğünde ben kadranda 160 görmüştüm ve hala aramızdaki farkı açıyordum! Ben kadranda 90-95 ile giderken aracın benim yakınımda gitmesi için 100-105km arası kadranda hız görmesi gerekiyordu! 2008 modeli böyleyse bu araçların 97 modelleri nasıldır düşünemiyorum. Ayrıca broadway ile kadranda 170 ile giderken şereti değiştirmeye çalışın! Yada allah korusun yandan bir rüzgar yediğinizde araba kendi direk yol dışına atıyor. Her zaman teknik veriler doğru çıkmaz
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|