Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Karşılaştırmalar

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 10-06-2008, 08:18   #111
Team Lada

gunesinoglu - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 03-samara00-vega
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to gunesinoglu
arkadaşım neye itiraz edeceğiz eğer senin araban önde giderse tebrik ederiz seni.. ama ben marka fanatikkliği yapmıyorum gerçek hayatta yaşadıklarımı sana aktarıyorum..şu anda bende vega var samara var ikiside kendi aracım broadway var kayınpederime ben kendim beğenip aldım motor olarak da yürür olarakda 1nci sınıf ilk gazı ben taktırdım arabaya 87 bnkm de aldım 92 modeli ve 1 ay benzinli kullanıldı. senin dediğin model broadway arkadaşımda vardı onu da 2 sene boyunca kullandılar benzinle.. ben marka fanatikliği yapmıyorum sadece gercekleri yazıyorum belki sen lada aracına binmemiş olabilirsin kullanmamış olabilirsin ama gerçekten çok seri ve çevik bi araba
ilk kalkıştan itibaren gerçektende renoyu arkasına çok rahatça alabilecek bi yapıya sahip aktarması çok güzel..
birbirimizi kırmanın anlamı yok eğer tr ye gelirsem seninle bizzat deneriz video da çekeriz isterim ki sen beni geç..
teknik verilere dayanarak yazıyorsun ama teknik verilerin her zaman doğru olmayacağını bilmen lazım..
dün arabanın debriyajını aşağı indirttim arabanın kavraması ve hızlanması bi anda değişti önceden çok yukardan sıfırdan kavrıyordu kalkışta çok ağır hantal kalıyordu.. bu bile bi etken

gunesinoglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 00:57   #112
BOORİS

onur71 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: bu konuyu hiç açmayalım
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
bugun reno 99 1.4 rni ile pejo 307 1.4 hdi kapştırdık gene brodway 2nci vitesin sonuna kadar pejo burun farkıyla önde sonra brodwy geçiyo pejo 170 de taklılıyo brodway 190a kdr gdiyo ama brodway benzinli lpg falan hiç takılmadı

Eski 17-06-2008, 01:26   #113
bg-kj/b-bxl/tr-ist!

ekomp3 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: citroen C 5
şimdi konu reno lada kapışmasına kadar gelmiş
bence reno biraz öne çıkar gibi olsada vectra hantalğı atıp onu geçecektir hız arttıkça boy farkı oluşacaktır
lada gelirsek
1.5 motorlu herhangi bir lada eski teknolojili 1.4 renoyu son hız hariç.
akserelasyon olsun kalkış olsun geçecektir
100 km deyken diğeri 2. vites gibi fark olmaz ama yinede gecektir doğru olan vectra 1.6 ile lada 1.5 kıyaslamak bundada tek artısı hafiflik olur vectraya rakip araçların

Eski 17-06-2008, 01:27   #114
bg-kj/b-bxl/tr-ist!

buarada broadway 190 yapıyormu hayret doğrusu
bu forumda en çok gözüme çarpan şey yalnış son hız değerleri olmuştur bence birtane daha gördüm

Eski 17-06-2008, 10:36   #115
UNDERGROUND

Ozzyyy - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Caponn
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ekomp3 Mesajı Göster
buarada broadway 190 yapıyormu hayret doğrusu
bu forumda en çok gözüme çarpan şey yalnış son hız değerleri olmuştur bence birtane daha gördüm
Fabrika verisi 175 km/s olan bir aracın,eğim,rüzgar ve kadran yanılma payını hesaba katarak 190 yaptığına inanmıyorsan,seni kutlarım ve başarılarının devamını dilerim

Ozzyyy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-06-2008, 10:59   #116
bg-kj/b-bxl/tr-ist!

eğimle yapılan son gızıda dikkate alıyorsan sen bisiklete binsendaha güzel başarılar lede edebilirsen bunda tehlikeyi göze alabiliyorsan yüklü bir kamyonada binebilirsin
nasıl bir mantık bu eğimle aşağı doğru yapılan hızı söylemek?
allah bilir yokuş yukarı frenlerinde iyi tutyordur

Eski 17-06-2008, 11:11   #117
UNDERGROUND

Alıntı:
eğimle yapılan son gızıda dikkate alıyorsan sen bisiklete binsendaha güzel başarılar lede edebilirsen bunda tehlikeyi göze alabiliyorsan yüklü bir kamyonada binebilirsin
nasıl bir mantık bu eğimle aşağı doğru yapılan hızı söylemek?
allah bilir yokuş yukarı frenlerinde iyi tutyordur
Konuyu başka çekmişsin hemen.Bu araç 190 yapmaz diyorsun,yalan diyorsun.Sonra da dış etkenlerin de yardımcı olduğu sadece 15 km/s bir hızı kabul etmem diyorsun.
Forumda bu tip konular sıklıkla açıldı.Son hızı 223 km/s olan Passatla 240 yapılması bana gayet normal gelir mesela.(SVT5)bahsetmişti hatırlarsan.Ama senin ona herhangi bir itirazın yoktu.Ayrıca ben herhangi bir güvenlik unsurundan bahsettiğimi hatırlamıyorum.Sonuçta bu araç 190 km/s görüyor mu,görüyor.E neyi tartışıyoruz biz???

Eski 17-06-2008, 11:18   #118
bg-kj/b-bxl/tr-ist!

bak dostum bu bana hiç mantklı gelmiyor nedenmi?
bende C5 var 2.0hdi 220 yapabiliyorum amcamda passat 1.9 tdi 110 luk oda 225 230 yapıyor ama gösterge yanılması var kafa kafayayız bunu denedik
şimdi 307 gibi aracın 170 yapması ve broadwayın 190 görmesi sence nasıl bir mantık
şunu sorayım millet neden vergisini göze alarak 1.8 in bile üzerinde araç alıyor?
sadece 20 km hızlı gitmek içinmi
ben genelde 160 ile 180 arası sürüyorum ve dürüstçe söyleyeyim daha hiçbir broadwayın beni geçebildiğini görmedim

Eski 17-06-2008, 11:27   #119
UNDERGROUND

Alıntı:
bak dostum bu bana hiç mantklı gelmiyor nedenmi?
bende C5 var 2.0hdi 220 yapabiliyorum amcamda passat 1.9 tdi 110 luk oda 225 230 yapıyor ama gösterge yanılması var kafa kafayayız bunu denedik
şimdi 307 gibi aracın 170 yapması ve broadwayın 190 görmesi sence nasıl bir mantık
şunu sorayım millet neden vergisini göze alarak 1.8 in bile üzerinde araç alıyor?
sadece 20 km hızlı gitmek içinmi
ben genelde 160 ile 180 arası sürüyorum ve dürüstçe söyleyeyim daha hiçbir broadwayın beni geçebildiğini görmedim
E güzel kardeşim ben de kadran yanılma payını da,eğimi de,rüzgarı da hesaba katman gerektiğini söylemiştim.Sen mantıksız dedin kabul etmedinOlay tek başına hız değil.Güvenlik,stabilite,konfor hepsini toplayıp araç alan insanlar olduğunu unutma.İnsanlar bu yüzden daha üst vergi dilimindeki araçlara yöneliyorlar.Ben yine söylüyorum bir aracın fabrika son sürat verisinin 15 km/s üstüne çıkması gayet doğaldır.

Eski 17-06-2008, 11:30   #120
bg-kj/b-bxl/tr-ist!

bana fabrika veriside yüksek geldi bunun beygiri ve ağırlığı kaç 0-100 ü kaç bu bilgiler varmı
şuki citroende hata payı neredeyse yok % 5 ler seviyesindeydi sanırım belki renoda daha yüksektir

Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları