"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| UNDERGROUND |
Arkadaşlar sonucu açıklıyorum ![]() 80 km/h hızdan başlayan süratlerde Corsa ciddi manada öne atılıyor ve farkı açmaya başlıyordu,ardından Focus Astradan daha atak bir şekilde yüksek hızlara doğru atılıyordu.Astra ise en geride kalıyordu... Sürat 140 km/h'ye geldiğinde,o da ne Astra Corsaya yaklaşmaya başlayıp,Focusun yanına geliyordu..Ve 150 km/h gibi bir süratte Focusu geçiyordu..Corsayada yaklaştığını iyiden iyiye hissettiriyordu..Ve Astra 165 km/h civarı bir süratte de Corsayı yakalayıp geçti..ve 180 km/h hıza kadar hatırı sayılır bir fark açtı..Bu arada Focus baya bir geride kalmıştı.. Çok keyifli bir yarış oldu.. |
| | |
| | #22 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Opel işte abi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GSI tek kişi olsa focus tozuna yetişemez desene |
| | |
| | #23 | |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Alıntı:
![]() Ewet güzel yarış olmuş fakat ben o corsanın çokda stock olmadığına artık eminim...Astrada baya bakımlı ve sağlıklı imiş,o zamanda focus cacık oldu şimdi... Araçların durumları şimdi belli oldu:Cacık bir focus,ciğerli,yük olarak dolu fakat yaşlı bir gsi,sade temiz ve bakımlı bir astra...
__________________ Kingdom of drift | |
| | |
| | #24 |
| Bahadır USTAOĞLU Kayıt Tarihi: 18-07-2004 Şehir: Kocaeli/İzmit Yaş: 20 Otomobil: Yok
|
bende çok şaşırdım ![]() focus kesin şirket arabasıydı dökülüyo olmalı ![]() astra ilk sahibinden bakımlı ![]() corsanında motoru arabadan daha yüklüymüş onuda böylece anlamış olduk |
| | |
| | #25 |
| Per'4'mance |
ilk mesajı okuduğumda astra diye düşündüm sonra herkes focus diyince şaşırdım acaba mı dedim ?sonra sonucu görünce sorun yok dedim
__________________ Ölüm ölenlerin sonu, kalanlarınsa başlangıcıdır... |
| | |
| | #26 |
| Crazy LIPs ... |
Allah allah :S
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|