"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Peki corsa bildiğimiz corsa mı..?Chip,flitre,komple egzoz,headers vs.vs..?
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #12 |
| ZugoR |
astrada turbo var mı
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #13 | |
| UNDERGROUND | Alıntı:
| |
| | |
| | #14 |
| UNDERGROUND | Yok yok Astrada stock.Astra B kasa değil,şu SFI'i motoru taşıyan kasalardan.Ama 1.6 |
| | |
| | #15 |
| Emrah Şenel |
corsa 1, astra 2, focus 3. focus ilk başta alır son hızda en sona kalır sadece tahmin arkadaşlar, 3ü eşitte gidebilir. video varsa daha iyi olur
__________________ forever karakedi 205 ![]() |
| | |
| | #16 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
focus rahat alır.. corsada 2 olabılır..
__________________ |
| | |
| | #17 | |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Alıntı:
__________________ Kingdom of drift | |
| | |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-09-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Ghia
|
ben Astra 1 olabilir diyorum biraz aykırı bi yorum oldu ama benim fikrim bu o F kasalar yenilere göre hafif ve 1.6 ları gayet iyi gidiyo... Corsa 1 kesinlikle olamaz olmamalı Focusta şanslı rakipler dişine göre...Focus>Astra>Corsa yada 1. AstraAaaa pardon Corsa GSI miş 5 kişi ile yakın giderler eşit şartlarda Corsa uzar |
| | |
| | #19 |
| Bahadır USTAOĞLU Kayıt Tarihi: 18-07-2004 Şehir: Kocaeli/İzmit Yaş: 20 Otomobil: Yok
|
Bende Clio 1.4 16V RXT BVA vardı 4 ileri otomatik göstergede son hızı 193km/s. istanbul dan izmite dönüyorum yanımda sadece babam var hızım 185 civarı idi artık araba gitmekle gitmemek arasında. 2003-2004 model bir D4-D corolla hb ye yaklaştım geçiyodum tam (corollada çoluklu çocuklu bi aile var) artık 190 lara yaklaşırken corollayla cafa cafaya gitmeye başladık sora ben dedim ki benim arabam 98hp onun ki 90hp hemde o daha ağır dedim bir üst sınıfya. ben 190 takıldım o arayı yavaş yavaş açmaya başladı nasıl olur dedim ya adam ben 190 da takılıp kalmışken uzadı gitti. ![]() Bazı dizellerle şaka olmaz. Focus yeni teknolojiye sahip 109 hp ve 240 nm torka sahip. astrayla corsa nın güçleri zaten neredeyse aynı ağırlık desen oda eşitlenmiş zaten. istisnasız 1. focus |
| | |
| | #20 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Araçların durumlarının iyi olduğunu var sayarsak şöyle bir tahminde buluncam. Astra alır, corsa ile focus çekişir ama ağırlık ve üst hızların pek iyi olmaydığında corsayı geçer. Kısaca 1.astra, 2.focus, 3.corsa olur.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|