"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| UNDERGROUND | 95'corsa gsı-05'focus tdcı-96'astra 1,6
Arkadaşlar bu araçların 80 km/h hızdan sonra uzunda yarışmaları halinde sonuç ne olur... (Corsa 5 kişi,Focus tek kişi,Astra 2kişi).. Biraz zaman geçtikten sonra sonucu açıklayacağım... Gelsin bakalım yorumlar |
| | |
| | #2 |
| Bahadır USTAOĞLU Kayıt Tarihi: 18-07-2004 Şehir: Kocaeli/İzmit Yaş: 20 Otomobil: Yok
|
1. Focus, 2. Astra, 3. Corsa bence.Ccorsa aslında hepsinden hızlı fakat ufacık arabaya fazla sıkışmışlar ondan yemez gibime geliyo
|
| | |
| | #3 |
| SLR Motorlu SLK Kayıt Tarihi: 01-04-2005 Yaş: 27 Otomobil: 06 Kalos 1.4 16V
|
Benzinli araçlarda fazla yük olduğunda tork yetersiz kalabiliyor.Ben arkadaşımın corsa cdti ı ile roll denediğimde boy boy fark atıyorum.Fakat iki araçtada 4 kişi olduğunda az bi farkla geçebiliyorum.Konuya gelirsek 1-Focus 2-Astra 3-Corsa bencede...
__________________ BRABUS ROCKET - The World's Fastest Sedan |
| | |
| | #4 |
| ZugoR |
Focus 5. viteste başlasın tamamdır zaten
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #5 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Bu araçtaki arkadaşlar kaç kg acaba...Mesela 5 kişi toplarsın 350 kg eder,benim gibi 3 taneyi koyarsın 320 kg eder...Yani korsaya 5 genç,focusa tek başına 120 kg,astraya da 2 tane 110 luk koyarsak iş biraz değişir herhalde,bide araçlar stock mu özellikle corsa...Baya bi kıllattım galiba ama bence önemli etkenler...Yolcuların hepsi std. araçlarda stock sa focus>astra=corsa dicem...
__________________ Kingdom of drift Mesajı son düzenleyen highway mouse : 15-09-2008 - 00:50 |
| | |
| | #6 |
| hadi gel benimle ol... |
focus 1.8 tdci mi 1.6 tdci mi astra sonuncu o kesinde ilk ikiyi kestiremedim...
|
| | |
| | #7 | |
| ZugoR | Alıntı:
olursa
__________________ www.otvyehayir.com | |
| | |
| | #8 |
| UNDERGROUND |
Focus bildiğimiz 1.6 TDCI arkadaşlar..
|
| | |
| | #9 |
| Senior Member |
focus hepsini geçer gibi.. 5 kişi corsa için çok fazla bayıltır.. astra ile beraber civarı olabilir.. |
| | |
| | #10 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
motoru iyi durumda ise Focus dizel.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|