"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| ERK & ZRK |
son gözdem golf 1.4 140 hp arkaşlar, sınırları zorlayıp ondan almaya çalışıyorum.
__________________ Forever ALONSO Forever RENAULT F1 TEAM |
| | |
| | #22 |
| 2fast4u Kayıt Tarihi: 05-10-2005 Yaş: 24
|
audı a3 tavsıye ederım 4 senelık kullanıcı olarak.yenı kasa eskı kasa hangısını secersın bılmıyorum ama eskı olursa 1.8t olsun tabı |
| | |
| | #23 |
| ERK & ZRK |
güzel secenek ama a3 lerin eski kasası hoşuma gitmiyor, 1.6 fsı a3 almaktansa da 1.4 golf tercihim olur. zaten a3 te fiyatta artıyor.
| | |
| | #24 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Alıntı:
__________________ ![]() Mapped by StLegaL | |
| | |
| | #25 |
| Çiko Member | komple egsoz evc stock evo 9 şakalıo garip bi alet turbo kiti + ems 270+ bişiler dediler bi ara sölemedi demeyin
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #26 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Alıntı:
bide bu Czt için yol tutmuyo diyenler vardı.Bizle denemeye çıkan VA plakalı araçta coil vardı biz 4 impreza viraj dönerken viraj içinde bize makas atıp çizgisinde devam etti donduk kaldık resmen
__________________ ![]() Mapped by StLegaL | |
| | |
| | #27 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
içinizden geçti yani :Ç
__________________ |
| | |
| | #28 |
|
__________________ ![]() Mapped by StLegaL |
| | |
| | #29 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
lan zaten kaç km deniyorsunuz burdan edirne demiyorsanız pek fark olmaz
__________________ |
| | |
| | #30 |
| ERK & ZRK |
VA plaka sahibinden de satılık: Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|