"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ERK & ZRK | 2. EL 98 vtec vs ??
arkadaşlar 2. el bir araç almayı planlıyoruz, ama aklımda çok farklı düşünceler var. bütçemiz 30 bin ytl ye kadar. tabi daha az olması bizi sevindirir. bir yandan az km li dizel corsa, ve ya megane alalım diyorum, bir yandan benzinli golf ve ya laguna bakıyorum; diğer bir yandan 98 ve ya 99 model sedan 100.000-120.000 km arası vtec istiyorum. babamda zaten dizel bir şirket aracı var, 7/24 altımızda geziyoruz. o yüzden bu araç bana olacak. senede maksimum 15.000 km yaparım diye düşünüyorum. belki dizel olursa rahatlıktan ötürü aşabilir. vtec in benzini beni çok düşündürüyor, kullanan arkadaşlar ne kadar yaktığı hakkında beni bilgilendirirler ise sevinirim. bir de 98 model olan bu araçlar artık sorun çıkarmaya başlarlar mı? pek fazla bir bilgim yok bu araba hakkında. 2-3 sene sonra satmak istesem çok değer kaybeder mi bir de? (gerçi benzin ne kadar çok artarsa arabanın fiyatı o kadar düşüyor biliyorum ama yine de görüşlerini öğrenmek istiyorum.) farklı tavsiyeleri olanlar var ise onarı da duymak isterim. Saygılarımla; Rıza Kerim Erkuş.
__________________ Forever ALONSO Forever RENAULT F1 TEAM |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
|
merhaba...98 model bir araç benim şahsi fikrime göre çok eski...10 senelik bir araç sonuçta...bunun yanında yılda 30000 km yapmadıktan sonra düşündüğüm modellerin benzinlisi tercihim olurdu...
Mesajı son düzenleyen DaRKSiDe : 07-08-2008 - 20:46 |
| | |
| | #3 |
| Team Lada |
98-99 model vtec güzel bi tercih ama 10 yıllık bi araba haliyle sorunlar çıkarmaya başlayacaktır benzinli golf veya laguna demişsin onların motor hacimlerini belirtmemişsin ama yine de benzinli 1.6 nın üzerindeyse benzin masrafı sana yük olur gaz taktırmanı tavsiye ederim.. önerim sana focus olur dizel memnun da kalırsın.. alırken satarken 2 nci elde pek değer yitirmiyo |
| | |
| | #4 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
|
Madem 2. araba olacak czt al bence, yada onun gibi daha yeni bir model yani. vti alınmaz bence.
|
| | |
| | #5 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Alıntı:
eski vti kullanıcısı olarak yeni çıkan araçlar artık çok başarılı en basit örnek Colt Czt'dir
__________________ ![]() Mapped by StLegaL | |
| | |
| | #6 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
fitenkci konustu |
| | |
| | #7 | |
| renaultsport | Alıntı:
hem basmazsan yakmaz... hem yükledin mi gider daha ne olsun? | |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-03-2008
|
2-3k YTL'e kitleri var dimi? Su telefuzu zor olan bunalım gibisinden ![]() |
| | |
| | #9 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Alla alla vtec kestanesi şey pardon efsanesi bitiyormu yoksa sonunda...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #10 |
| ERK & ZRK |
teşekkür ederim yorumlarınız için. bahsettiğim laguna ve golf lerin hepsi 1,6 motor (golf olacak ise mutlaka FSI). gönül ister 1.4 golf olsun diye ama onlarda fiyat fazlalaşıyor. vtec ihtimalinde soğudum tekrardan, o arabayı beni bu kadar çok çeken sesi ve görünüşü. ama vazgeçtim yine. CZT fikri de olabilecek bir ihtimal ama bana pek uymaz, mitsubishi, kia, hyundai... hiç biri ihtimallerimin içinde yok.
__________________ Forever ALONSO Forever RENAULT F1 TEAM |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|