"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 | |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
| Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe Alıntı:
hesap mesap tamam herşey eşit oldunu sayıyoruz burda, e herhangi biri patiye kalabilr sonuçta Bu arada 19 yaşındayım ehliyet var ama araçlardan herhangibi mevcut değil msj atmamda soru yok snrm
__________________ ![]() Çıldırın! Mesajı son düzenleyen Gti : 04-09-2005 - 01:05 | |
| |
| | #32 | |
| Not Banned Yet | Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe Alıntı:
Şimdi.. sırayla gidelim.. tecrübe için yaş gerekiyor, evet. ben tecrübeliyim diyor muyum, hayır. ben sadece genelde mantıklı olan arabayı savunuyorum. eğer konu arabaysa.. ama burada alakasız yerlere gelmişsin.. yasalarda belirtilen yaşın 18 olması sadece kalıba uysun diyedir, yoksa 19 da olsa 17 de olsa bişey değişmezdi, kaldı ki ben 18. yaşımı 4 gün sonra dolduruyorum. yani şimdi ben bugün küçüğüm de, 7 eylül 2005 günü mü büyük kategorisine giricem? ben otomobilseverim. bu yüzden bi kere merak etme, kapının önünde duran, dedemin 1989 model şahininden tut, son model bir ferrari enzo'ya kadar her türlü 4 tekerleğe saygı duyarım.. sadece kişisel olarak beğendiğim bir marka var.. bunu da 'eğer mantıklıysa' her türlü platformda savunurum.. Türklük konusuna nasıl atladığını çözemedim, bunu atlıyorum.. bilahare açıklarsan sevinirim buraya nasıl geldiğini.. ben küçüğüm ya, anlayamadım mazur gör.. benim gördüğüm postlarda sallayan Megane'cı arkadaşların yanındaydın, ben o yüzden böyle söylüyorum.. tekrar bakarım hatırladığım topiklere, eğer yanılıyorsam hatamı düzeltirim merak etme.. ve gene merak etme, ehliyetimi alınca, tecrübe sahibi olunca ve bit vtec'im olunca, ilk işim seni autodroma davet etmek olacak.. eğer o gün altında f7r'lı bir megane yoksa da, megane'ı da ben sana temin edicem.. buradan söz veriyorum.. geçen gecelerden birinde yazdığım o - rep olayını açıkladım sana, bunun konusunu daha fazla istersen açma, çünkü fazla hassas bi dönemdeyim bu aralar.. ayrıca kemal sunal'a da benzemiyorum.. rahmetlinin arkasından konuşma istersen.. Türksün ya sen, saygılı olman lazım, öyle değil mi? (edit: Kemal Sunal yakıştırmasını başkasına yapmışsın, şimdi anladım afedersin.. 18 değilim ya, bunu da o yüzden geç anladım..) saygılıyım; sadece önceki postlara göre artık saygılı olmanın işe yaramadığı kanısına vararak msj yazıyordum.. sevgiliyim; etrafımdakileri severim, bunu beni tanıyanlarla konuşarak anlamanı isterdim.. bilgisiz? olabilirim, daha 18 yaşımı doldurmadım biliyorsun ki.. saygılar, sevgiler, bol bilgili günler... Mesajı son düzenleyen cannnnn : 04-09-2005 - 01:09 | |
| |
| | #33 |
| Turbo! Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Şehir: ... Otomobil: S3
| Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
cannnnn sen sus bakiyim daha 18 bile olamamışsın ![]() bu arada VTİ ayırır ![]() ![]() |
| |
| | #34 |
| Not Banned Yet | Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
olm işte 18 olalım bi.. ne meretmiş bi öğrenelimm ciddi ciddi çok merak ediyorum artık.. 18 olunca nasıl vasıflar kazanıo insan..
|
| |
| | #35 |
| TELEKOMFOREVERAK | Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
e-5 lere çıkabiliyosun hür iradenle..
__________________ |
| |
| | #36 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-06-2004
| Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
tatsızlık olmasın sinirler gerilmesin diye bi daha yazıyorum..düğer konuda da yazdım bende 4 senedir sedan vti var..çoğu vtec kullanıcısınıda tanıyorum size istediğiniz kasa standartlıkta mod lu vs.vtec bulurum..yeterki kalpler kırılmasın deneriz görürüz niye burda tartışıyoruz bu kadar uzun! sen geçersen helal olsun biz geçersek bize helal olsun ama drag o kadarda kolay bi iş değil elinin ayağının çabukluğu otomobilinin bakımı lastiklerin vs herşey çok önemli kalkarız bu ize ortalama bi fikir verir bildiğiniz gibi...her meganı geçersin demek olmaz bu yada her vti yı! ok eğlence olsun diye deneriz..yer ve zaman ayarlarız..
|
| |
| Reklam |
| | #37 |
| Full Metal Jacket | Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
Bunun 18 ile direkt alakası yok,19 da 17u de çok değişmez sadece yaptıklarından sorumlu sayılman için gerekli bir yasal süreç.Sevgisiz,saygısız,bilgisiz kelimeleri yine Kemal Sunal kılıklı içindi onu da üzerine alınmışsın.Ayrıca kılıklı derken özelliklerinde sadece Kemal Sunal avatarı kullandığı için aklıma gelen en bariz benzetme olarak öyle yazdım.Yoksa Kemal Sunal K si bile ne o ne be olabiliriz. Ancak hala vtec ayırır diye yazanları adamdan bile saymıyorum.Onların adam olması için geçirmeleri gereken uzun ve zorlu bir süreç var.Birincisi baba parasıyla alınmış arabalar yerine,terleyip çalışacaklar kendi arabalarını alacaklar,o arabaların özelliklerini bizzat test edip tanıyacaklar,tokat yemeden dayak atamayacaklarını anlayacaklar,emeğe ve insana saygıyı öğrenecekler. Bunların yanısıra şu satılarları buraya yazabilecek kadar da olgunlaşacaklar. Diğer bir kaç forumda Honda vtec hayranlığı hastalık konumuna gelmiş,Honda ile yatıp kalkan bir arkadaşı geçen toplantılardan birinde arabama aldım,otobana çıktık şöyle 0'dan bir kalkış yaptım adam valla abi biz haksızlık yapmışız formlarda Megane için vtec yalan dedi. Neyse fazla uzatmaya gerek yok Megane burada,babayiğiti getirsin bir vtec,birde kamera.Ancak ben şunu merak ediyorum,zaten burada o kadar yazandan görünen Megane yalanmış.Peki olura hasbel kader bu tel maşa Megane geçerse (sizin tabirinizle ayırırsa) sizde ayrılmayın...
__________________ |
| |
| | #38 |
| VTi VTEC Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 35
|
VTi vtec 2 boy, abisi Type-R'da 5 boy fark atar. Megane için benzin harcamaya değmez... ![]() ![]()
__________________ Mesajı son düzenleyen SONER : 04-09-2005 - 14:26 |
| |
| | #39 |
| MdfyM Team | Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
Bir karşılaştırma daha tartışma noktalarına gelmiş, bu malesef bir alışkanlık oldu. Söylendiği gibi Autodrom'a vs.. gidilir, en az 10 kere kalkış yapılır (çünkü VTEC_VTI'ın dediği faktörler önemli) ve çok çok büyük farklar olmadığı sürece en azından bir fikir edinilmiş olur. Yani öyle bir fanatizm ki, sanki tartışanların bu markalarda ortaklığı var. Mutlaka herkese göre değişen sebeplerden ötürü belli marka / modele sempati duyulur, ama birbirinizi kıracak, sidik yarıştıracak hale gelinmesi gerçekten beni çok üzüyor. |
| |
| | #40 |
| Not Banned Yet | Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
ogün: inatla konuyu çekiştiriosun, baba parasının işi ne şu anda burdaki mevzuda? önemli olan iki arabanın nasıl alındığı değil nasıl yürüdüğü buradaki konu.. boş bir otoban + kamera ile olmaz bu iş, vtec_vti'ın dediği faktörler önemli.. haspel kader (özellikle tekrar yazıyorum, "haspel kader") geçebilirsin.. Tan'ın da dedği gibi Autodrom'a gidilir ve birden fazla kalkış yapılır, gerçek sonuç böyle belli olur.. yoksa ben alırım 1.6 otomatik meganı, e5te bi ferrarinin yanından geçerim, bunu da kameraya alırım, sonra buraya yazarm otomatik meganla ferrari geçtim diye.. bence pek farkı yok.. sanırım bu konuyu da ikimizden biri yüzünden kapatacaklar ya, hadi hayırlısı.. |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|