Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Karşılaştırmalar

Kapalı Konu

Konu Seçenekleri
Eski 04-09-2005, 00:56   #31
Gti
yaya forever

Gti - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe

Alıntı:
Siz forum ortamında eğleniyorsunuz ,güzel güzel eğlenin.Ancak benim karşıma bir tane standart vti çıkarsanızda beraber eğlensek.
çok eğlenioruz sorma aynı konudan kaç tane oldu , bi VTI bulp deneyin sizde rahatlayın bizde.

hesap mesap tamam herşey eşit oldunu sayıyoruz burda, e herhangi biri patiye kalabilr sonuçta

Bu arada 19 yaşındayım ehliyet var ama araçlardan herhangibi mevcut değil msj atmamda soru yok snrm

Çıldırın!

Mesajı son düzenleyen Gti : 04-09-2005 - 01:05
Gti Çevrimdışı  
Eski 04-09-2005, 00:59   #32
Not Banned Yet

cannnnn - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ogunmisir
Ya Cannnnn niye anlamak istemiyorsunuz.Burada mevzu yaş değil ancak bazı şeyler içinde yaş gerek.Mesela tecrübe için yaş şart.Bir insanın intikal için gereken asgari yaşı yasada bile 18 diye geçiyor.Forum ortamında herkes karşısındakine,arabasına saygı göstermek zorundadir.Diğer bir forumda bir arkadaş Micra ile draglara girmek istiyorum ne dersiniz demiş.Eminim burada olsa adama demedik laf kalmazdı.
Burada yazı yazan ,daha Türklüğün ne olduğunu bilmiyor.Sallama altınaki araba patates demiş.Daha at,avrat ,silah kavramından haberi yok.Zaten sanal ortamda cinayetler bile bundan sebep işleniyor.Benim herhangi bir mesajımda ,herhangi birinin arabasına böyle kelimeler sarf etmişmiyim?
Ayrıca daha önce Megancı arkadaşların atıp tutması beni bağlamazki.Ben ehliyetini 88 yılında almış bir adamım.Neticede üzüm yemek ayrı bağcıyı dövmek ayrı.Daha önceki Megancıların saçmalaması beni niye aynı kaba koyuyorki.Ben aslan gibi kaldırız görürüz elmi yaman beymi diyorum.%100 GEÇERİMDE demiyorum,ama bu kadarda boş değil bu araç.Sanal ortam diye bu kadar ipsiz sapsız da olunmazki canım.Lafım bu kemal sunal kılıklıya.O kadar yazı ve yorumdan sonrada kişiliğine laf söylemiyorum yazmış.Reputation oranına bile bakmıyor.Saygısız,sevgisiz,bilgisiz.

Şimdi.. sırayla gidelim..

tecrübe için yaş gerekiyor, evet. ben tecrübeliyim diyor muyum, hayır. ben sadece genelde mantıklı olan arabayı savunuyorum. eğer konu arabaysa.. ama burada alakasız yerlere gelmişsin.. yasalarda belirtilen yaşın 18 olması sadece kalıba uysun diyedir, yoksa 19 da olsa 17 de olsa bişey değişmezdi, kaldı ki ben 18. yaşımı 4 gün sonra dolduruyorum. yani şimdi ben bugün küçüğüm de, 7 eylül 2005 günü mü büyük kategorisine giricem?

ben otomobilseverim. bu yüzden bi kere merak etme, kapının önünde duran, dedemin 1989 model şahininden tut, son model bir ferrari enzo'ya kadar her türlü 4 tekerleğe saygı duyarım.. sadece kişisel olarak beğendiğim bir marka var.. bunu da 'eğer mantıklıysa' her türlü platformda savunurum..

Türklük konusuna nasıl atladığını çözemedim, bunu atlıyorum.. bilahare açıklarsan sevinirim buraya nasıl geldiğini.. ben küçüğüm ya, anlayamadım mazur gör..

benim gördüğüm postlarda sallayan Megane'cı arkadaşların yanındaydın, ben o yüzden böyle söylüyorum.. tekrar bakarım hatırladığım topiklere, eğer yanılıyorsam hatamı düzeltirim merak etme..

ve gene merak etme, ehliyetimi alınca, tecrübe sahibi olunca ve bit vtec'im olunca, ilk işim seni autodroma davet etmek olacak.. eğer o gün altında f7r'lı bir megane yoksa da, megane'ı da ben sana temin edicem.. buradan söz veriyorum..

geçen gecelerden birinde yazdığım o - rep olayını açıkladım sana, bunun konusunu daha fazla istersen açma, çünkü fazla hassas bi dönemdeyim bu aralar..

ayrıca kemal sunal'a da benzemiyorum.. rahmetlinin arkasından konuşma istersen.. Türksün ya sen, saygılı olman lazım, öyle değil mi? (edit: Kemal Sunal yakıştırmasını başkasına yapmışsın, şimdi anladım afedersin.. 18 değilim ya, bunu da o yüzden geç anladım..)

saygılıyım; sadece önceki postlara göre artık saygılı olmanın işe yaramadığı kanısına vararak msj yazıyordum..

sevgiliyim; etrafımdakileri severim, bunu beni tanıyanlarla konuşarak anlamanı isterdim..

bilgisiz? olabilirim, daha 18 yaşımı doldurmadım biliyorsun ki..

saygılar, sevgiler, bol bilgili günler...

Mesajı son düzenleyen cannnnn : 04-09-2005 - 01:09
cannnnn Çevrimdışı  
Eski 04-09-2005, 01:52   #33
Turbo!

Olynth - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: S3

cannnnn sen sus bakiyim daha 18 bile olamamışsın
bu arada VTİ ayırır

Olynth Çevrimdışı  
Eski 04-09-2005, 01:55   #34
Not Banned Yet

olm işte 18 olalım bi.. ne meretmiş bi öğrenelimm ciddi ciddi çok merak ediyorum artık.. 18 olunca nasıl vasıflar kazanıo insan..

cannnnn Çevrimdışı  
Eski 04-09-2005, 01:56   #35
TELEKOMFOREVERAK

^^G60^^ - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder

e-5 lere çıkabiliyosun hür iradenle..

Eski 04-09-2005, 13:52   #36
Aktif Üye

tatsızlık olmasın sinirler gerilmesin diye bi daha yazıyorum..düğer konuda da yazdım bende 4 senedir sedan vti var..çoğu vtec kullanıcısınıda tanıyorum size istediğiniz kasa standartlıkta mod lu vs.vtec bulurum..yeterki kalpler kırılmasın deneriz görürüz niye burda tartışıyoruz bu kadar uzun! sen geçersen helal olsun biz geçersek bize helal olsun ama drag o kadarda kolay bi iş değil elinin ayağının çabukluğu otomobilinin bakımı lastiklerin vs herşey çok önemli kalkarız bu ize ortalama bi fikir verir bildiğiniz gibi...her meganı geçersin demek olmaz bu yada her vti yı! ok eğlence olsun diye deneriz..yer ve zaman ayarlarız..

VTEC-VTİ Çevrimdışı  
Reklam
Eski 04-09-2005, 14:02   #37
Full Metal Jacket

ogunmisir - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder ogunmisir Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to ogunmisir

Bunun 18 ile direkt alakası yok,19 da 17u de çok değişmez sadece yaptıklarından sorumlu sayılman için gerekli bir yasal süreç.Sevgisiz,saygısız,bilgisiz kelimeleri yine Kemal Sunal kılıklı içindi onu da üzerine alınmışsın.Ayrıca kılıklı derken özelliklerinde sadece Kemal Sunal avatarı kullandığı için aklıma gelen en bariz benzetme olarak öyle yazdım.Yoksa Kemal Sunal K si bile ne o ne be olabiliriz.
Ancak hala vtec ayırır diye yazanları adamdan bile saymıyorum.Onların adam olması için geçirmeleri gereken uzun ve zorlu bir süreç var.Birincisi baba parasıyla alınmış arabalar yerine,terleyip çalışacaklar kendi arabalarını alacaklar,o arabaların özelliklerini bizzat test edip tanıyacaklar,tokat yemeden dayak atamayacaklarını anlayacaklar,emeğe ve insana saygıyı öğrenecekler.
Bunların yanısıra şu satılarları buraya yazabilecek kadar da olgunlaşacaklar.
Diğer bir kaç forumda Honda vtec hayranlığı hastalık konumuna gelmiş,Honda ile yatıp kalkan bir arkadaşı geçen toplantılardan birinde arabama aldım,otobana çıktık şöyle 0'dan bir kalkış yaptım adam valla abi biz haksızlık yapmışız formlarda Megane için vtec yalan dedi.
Neyse fazla uzatmaya gerek yok Megane burada,babayiğiti getirsin bir vtec,birde kamera.Ancak ben şunu merak ediyorum,zaten burada o kadar yazandan görünen Megane yalanmış.Peki olura hasbel kader bu tel maşa Megane geçerse (sizin tabirinizle ayırırsa) sizde ayrılmayın...

Eski 04-09-2005, 14:21   #38
VTi VTEC

SONER - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Talking Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe

VTi vtec 2 boy, abisi Type-R'da 5 boy fark atar. Megane için benzin harcamaya değmez...

Mesajı son düzenleyen SONER : 04-09-2005 - 14:26
SONER Çevrimdışı  
Eski 04-09-2005, 14:30   #39
MdfyM Team

t1022 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Blog Kayıtları: 1

Bir karşılaştırma daha tartışma noktalarına gelmiş, bu malesef bir alışkanlık oldu.

Söylendiği gibi Autodrom'a vs.. gidilir, en az 10 kere kalkış yapılır (çünkü VTEC_VTI'ın dediği faktörler önemli) ve çok çok büyük farklar olmadığı sürece en azından bir fikir edinilmiş olur.

Yani öyle bir fanatizm ki, sanki tartışanların bu markalarda ortaklığı var. Mutlaka herkese göre değişen sebeplerden ötürü belli marka / modele sempati duyulur, ama birbirinizi kıracak, sidik yarıştıracak hale gelinmesi gerçekten beni çok üzüyor.

t1022 Çevrimdışı  
Eski 04-09-2005, 20:22   #40
Not Banned Yet

ogün: inatla konuyu çekiştiriosun, baba parasının işi ne şu anda burdaki mevzuda? önemli olan iki arabanın nasıl alındığı değil nasıl yürüdüğü buradaki konu.. boş bir otoban + kamera ile olmaz bu iş, vtec_vti'ın dediği faktörler önemli.. haspel kader (özellikle tekrar yazıyorum, "haspel kader") geçebilirsin.. Tan'ın da dedği gibi Autodrom'a gidilir ve birden fazla kalkış yapılır, gerçek sonuç böyle belli olur.. yoksa ben alırım 1.6 otomatik meganı, e5te bi ferrarinin yanından geçerim, bunu da kameraya alırım, sonra buraya yazarm otomatik meganla ferrari geçtim diye.. bence pek farkı yok..

sanırım bu konuyu da ikimizden biri yüzünden kapatacaklar ya, hadi hayırlısı..

cannnnn Çevrimdışı  
Kapalı Konu

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları