"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Aktif Üye | Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
.............eminim
|
| |
| | #22 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
| Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
Vti hava,kara,boşluk
__________________ ![]() Çıldırın! |
| |
| | #23 |
| Full Metal Jacket | Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
Siz forum ortamında eğleniyorsunuz ,güzel güzel eğlenin.Ancak benim karşıma bir tane standart vti çıkarsanızda beraber eğlensek.
__________________ |
| |
| | #24 | |
| VTi VTEC Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 35
| Alıntı:
__________________ | |
| |
| | #25 | |
| Full Metal Jacket | Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe Alıntı:
Forumda o kadar ayırdı,hopladı,zıpladı,önünden geçti,yalan etti Megane ı,bari trafiği uygun bir yerde kalkalım da görelim elmi yaman beymi yaman.Birde Forumda yazısı olanlara bakıyorum ya daha arabası ,ehliyeti dahi yok.Bende bu iki araçtan biri var ve şahsen kullanıyorum ,bir tanede vti sahibi olsa adam gibi yorum yazsa.Ama yok,atalım tutalım.Diğer bir forumda var bir vti dostum.Onlar gerçek Honda kullanıcıları ,fanatik değiller.Adamlar benim gibi faktörlerin ne olduğu biliyorlar.Yanlış bir vites,fodepar,alt devri yakalayamama,aracın sarması gibi faktörleri hesaplayıp efendi efendi yazıyorlar.Siz gibi saçma sapan kelimeler kullanmıyorlar. Hatta sallamanın biri ana avrat sülale küfür bile etmiş. Ben de size en güzel cevabı veriyorum,getirin vti ı diye ama anlayan yok.Ya siz adam olamayacaksınız yada ben göremeyeceğim.
__________________ | |
| |
| | #26 | |
| Alıntı:
__________________ | |
| |
| | #27 |
| Not Banned Yet | Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
ogün.. bir insanın ehliyetinin ya da arabasının olmayışı, yaşı, vs.. onun bi kuruş bilgisi olmadığı anlamına gelmez.. zamanında sen ve başka megane'cı arkadaşlar öyle komik, saçma yorumlar yaptı ki, artık eğlenerek cevap verebiliyoruz sadece.. ayrıca pm'mi okumamışsın sanırım.. durumumu anlatmaya çalışmıştım sana.. |
| |
| | #28 | |
| Full Metal Jacket | Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe Alıntı:
Burada yazı yazan ,daha Türklüğün ne olduğunu bilmiyor.Sallama altınaki araba patates demiş.Daha at,avrat ,silah kavramından haberi yok.Zaten sanal ortamda cinayetler bile bundan sebep işleniyor.Benim herhangi bir mesajımda ,herhangi birinin arabasına böyle kelimeler sarf etmişmiyim? Ayrıca daha önce Megancı arkadaşların atıp tutması beni bağlamazki.Ben ehliyetini 88 yılında almış bir adamım.Neticede üzüm yemek ayrı bağcıyı dövmek ayrı.Daha önceki Megancıların saçmalaması beni niye aynı kaba koyuyorki.Ben aslan gibi kaldırız görürüz elmi yaman beymi diyorum.%100 GEÇERİMDE demiyorum,ama bu kadarda boş değil bu araç.Sanal ortam diye bu kadar ipsiz sapsız da olunmazki canım.Lafım bu kemal sunal kılıklıya.O kadar yazı ve yorumdan sonrada kişiliğine laf söylemiyorum yazmış.Reputation oranına bile bakmıyor.Saygısız,sevgisiz,bilgisiz.
__________________ | |
| |
| | #29 | |
| Alıntı:
__________________ | |
| |
| | #30 | |
| Third Eye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 20
| Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe Alıntı:
| |
| |