Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Karşılaştırmalar

Kapalı Konu

Konu Seçenekleri
Eski 03-09-2005, 17:43   #21
Aktif Üye

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe

.............eminim

FoR HONDA Çevrimdışı  
Eski 03-09-2005, 17:54   #22
Gti
yaya forever

Gti - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Vti hava,kara,boşluk

Çıldırın!
Gti Çevrimdışı  
Eski 03-09-2005, 21:32   #23
Full Metal Jacket

ogunmisir - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder ogunmisir Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to ogunmisir

Siz forum ortamında eğleniyorsunuz ,güzel güzel eğlenin.Ancak benim karşıma bir tane standart vti çıkarsanızda beraber eğlensek.

Eski 03-09-2005, 21:55   #24
VTi VTEC

SONER - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Thumbs up Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ogunmisir
Siz forum ortamında eğleniyorsunuz ,güzel güzel eğlenin.Ancak benim karşıma bir tane standart vti çıkarsanızda beraber eğlensek.
İstersen karşına standart bir Type-R çıkarsak ta onunla eğlensen, ne dersin.

Eski 03-09-2005, 23:06   #25
Full Metal Jacket

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder ogunmisir Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to ogunmisir

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi SONER
İstersen karşına standart bir Type-R çıkarsak ta onunla eğlensen, ne dersin.
Onunda sırası var ,önce Vti ı bir görelim.Zannımca birbirlerine çok yakın gibiler.Ancak Type-r karşına Megane Coupe yerine Rs 'i çıkarsak daha çok eğleniriz.Neticede vti 160 hp,Coupe 2.0 150 hp.Type-r 200 hp,Rs 225 hp.
Forumda o kadar ayırdı,hopladı,zıpladı,önünden geçti,yalan etti Megane ı,bari trafiği uygun bir yerde kalkalım da görelim elmi yaman beymi yaman.Birde Forumda yazısı olanlara bakıyorum ya daha arabası ,ehliyeti dahi yok.Bende bu iki araçtan biri var ve şahsen kullanıyorum ,bir tanede vti sahibi olsa adam gibi yorum yazsa.Ama yok,atalım tutalım.Diğer bir forumda var bir vti dostum.Onlar gerçek Honda kullanıcıları ,fanatik değiller.Adamlar benim gibi faktörlerin ne olduğu biliyorlar.Yanlış bir vites,fodepar,alt devri yakalayamama,aracın sarması gibi faktörleri hesaplayıp efendi efendi yazıyorlar.Siz gibi saçma sapan kelimeler kullanmıyorlar.
Hatta sallamanın biri ana avrat sülale küfür bile etmiş.
Ben de size en güzel cevabı veriyorum,getirin vti ı diye ama anlayan yok.Ya siz adam olamayacaksınız yada ben göremeyeceğim.

Eski 03-09-2005, 23:29   #26
VTi VTEC

Angry Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe

Alıntı:
Ya siz adam olamayacaksınız yada ben göremeyeceğim.
Önce sen doğru düzgün hitap etmeyi öğren, ben kendi adıma konuşayım senin şahsınla bir sorunum yok, sadece altındaki arabanın patates olduğunu söylüyorum, ama senin kişilere hakaret etmek gibi bir huyun var. Megane sucks, that's all...

Eski 03-09-2005, 23:36   #27
Not Banned Yet

cannnnn - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

ogün.. bir insanın ehliyetinin ya da arabasının olmayışı, yaşı, vs.. onun bi kuruş bilgisi olmadığı anlamına gelmez.. zamanında sen ve başka megane'cı arkadaşlar öyle komik, saçma yorumlar yaptı ki, artık eğlenerek cevap verebiliyoruz sadece..

ayrıca pm'mi okumamışsın sanırım.. durumumu anlatmaya çalışmıştım sana..

cannnnn Çevrimdışı  
Eski 04-09-2005, 00:20   #28
Full Metal Jacket

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi cannnnn
ogün.. bir insanın ehliyetinin ya da arabasının olmayışı, yaşı, vs.. onun bi kuruş bilgisi olmadığı anlamına gelmez.. zamanında sen ve başka megane'cı arkadaşlar öyle komik, saçma yorumlar yaptı ki, artık eğlenerek cevap verebiliyoruz sadece..

ayrıca pm'mi okumamışsın sanırım.. durumumu anlatmaya çalışmıştım sana..
Ya Cannnnn niye anlamak istemiyorsunuz.Burada mevzu yaş değil ancak bazı şeyler içinde yaş gerek.Mesela tecrübe için yaş şart.Bir insanın intikal için gereken asgari yaşı yasada bile 18 diye geçiyor.Forum ortamında herkes karşısındakine,arabasına saygı göstermek zorundadir.Diğer bir forumda bir arkadaş Micra ile draglara girmek istiyorum ne dersiniz demiş.Eminim burada olsa adama demedik laf kalmazdı.
Burada yazı yazan ,daha Türklüğün ne olduğunu bilmiyor.Sallama altınaki araba patates demiş.Daha at,avrat ,silah kavramından haberi yok.Zaten sanal ortamda cinayetler bile bundan sebep işleniyor.Benim herhangi bir mesajımda ,herhangi birinin arabasına böyle kelimeler sarf etmişmiyim?
Ayrıca daha önce Megancı arkadaşların atıp tutması beni bağlamazki.Ben ehliyetini 88 yılında almış bir adamım.Neticede üzüm yemek ayrı bağcıyı dövmek ayrı.Daha önceki Megancıların saçmalaması beni niye aynı kaba koyuyorki.Ben aslan gibi kaldırız görürüz elmi yaman beymi diyorum.%100 GEÇERİMDE demiyorum,ama bu kadarda boş değil bu araç.Sanal ortam diye bu kadar ipsiz sapsız da olunmazki canım.Lafım bu kemal sunal kılıklıya.O kadar yazı ve yorumdan sonrada kişiliğine laf söylemiyorum yazmış.Reputation oranına bile bakmıyor.Saygısız,sevgisiz,bilgisiz.

Eski 04-09-2005, 00:31   #29
VTi VTEC

Thumbs down Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe

Alıntı:
Burada yazı yazan ,daha Türklüğün ne olduğunu bilmiyor.Sallama altınaki araba patates demiş.Daha at,avrat ,silah kavramından haberi yok.Zaten sanal ortamda cinayetler bile bundan sebep işleniyor.Benim herhangi bir mesajımda ,herhangi birinin arabasına böyle kelimeler sarf etmişmiyim?
.
Gerçekten çok komiksin, tutarsızlık alakasızlık diz boyu. Yazdıkların seninle yazışmanın ne kadar boş gereksiz bir uğraş olduğunu bana gösterdi.

Eski 04-09-2005, 00:49   #30
Third Eye

Alıntı:
Diğer bir forumda var bir vti dostum.Onlar gerçek Honda kullanıcıları ,fanatik değiller.Adamlar benim gibi faktörlerin ne olduğu biliyorlar.Yanlış bir vites,fodepar,alt devri yakalayamama,aracın sarması gibi faktörleri hesaplayıp efendi efendi yazıyorlar.
Sor bakalım onlara bu faktörleri hesaplarken hangi formülleri kullanıyorlar

Fiat Abarth Çevrimdışı  
Kapalı Konu

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları