"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
Merhaba arkadaşlar ben hondanın sahibiyim. Erzurumda ikamet etmekteyim. arkadaşlarım aşağıda özelliklerini verdiğim megane nin her şekilde ( drag ve rolling)hondayı geçeceğini söylediler bende deneme den önce sizlerin fikrini almak istedim. vti standart, megan coupe de katalizor iptal, remus son susturucu ve açık hava filt resi var. Ben biraz araştırdım 2000 model megane coupe 150 hp. torku ise 178 nm vti nin torku 153 nm rakım faktörünüde unutmayın 1850 metre |
| |
| | #2 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-11-2004 Yaş: 33
| Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe Alıntı:
| |
| |
| | #4 |
| ''HAKAN'' | Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
bence kısa mesafede megane geçer kısa şanzıman çünkü eğer uzun mesafe ise VTİ alır herşeyden önce şöförede bakar tabi
|
| |
| | #5 |
| Full Metal Jacket | Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
Arkadaşım bende de 98 Megane coupe 2.0 var.Bu daha önce çok tartışıldı,kısa mesafede Megane her halikarda alacaktır derim.Uzunda devirlerini kaçırmassan kafa kafaya gidersin diye düşünüyorum.Neticede aracının ne kadar bakımlı olduğu ile ilgili tabiki pilotajda önem kazanır.Keşke emniyetli bir alanda bir kalkış yapsanız da bizde öğrensek.
__________________ |
| |
| | #6 |
| 'coop' :) Kayıt Tarihi: 07-06-2005 Yaş: 24
| Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
Standart hallerini daha yeni tartıştık Vti vs Megane 2.0 forumunu aratırsan senin için çok daha yararlı olur. Onun dışında megane'ın torku kimseyi kandırmasın o tork eğrisiyle standartta vti geçer. Yapılan modifiyenin öyle büyük farklar yaratacağını pek zannetmiyorum ama çok da az olsa meganı geçirtebilir.
__________________ Team Kaşar |
| |
| | #7 |
| Senior Member | Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
arkadaşlar arabamın motor aksamı iyi bakımları zamanında yapılıyor 92 binde ama 100 binde ki bakımları yapıldı ( triger gergi bilyaları, fren balataları bujiler ) bu arbalar 160 hp ama erzurumda rakımdan dolayı deniz seviyesindeki performansı alamıyorum. burada 130 hp civarında üretiğini tahmin ediyorum.
|
| |
| | #8 |
| Senior Member | Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
vti lerin ilk kalkışları ağır birinci vites uzun megane 1. viteste 57 yaparken vti 68 yapıyor. ilk kalkışta meganın geçeceğine eminim. benim amacım onunla vtec açıkken kapışmak mesela 1. viteste 50 ile giderken
|
| |
| | #10 |
| Not Banned Yet | Re: 1997 sedan vti ile 2000 model megane coupe
vti alayını ezeeeerrr... Tan abi ben bizim evin önnde yapacam ağaç istiom ben |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|