"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Team Lada | Alıntı:
| |
| | |
| | #12 |
| ıssız adam |
Aman Michelin Energy demeyin bana, dün bu lastikler yüzünden kaza yapıyordum.Dönemece biraz hızlı girdim frene basıyım dedim ABS olmasına rağmen araba anında kızakladı.Karşı şeride giriyordum az kalsın.Sürtünme katsayısının düşük olduğu çok belli.Az yaktırması belki iyi ama sürüş güvenliğinden ödün vermemesi gerekirdi.Tabi bu ikisinin birlikte olması biraz zor. Bu sebeple 185/65/15 ebatlı michelin energy lastiklerimi 195/60/15 ebatlı Turanza ER300 ile değiştiricem.Tavsiye ederim |
| | |
| | #13 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
er300 u baya onerıyor millet iyi lastık galiba
__________________ |
| | |
| | #14 |
| ıssız adam | |
| | |
| | #15 |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
|
Herkese tek tek teşekkür ederim.. Tercihimi yine Turanza ER300'den yana kullandım.. Conti denemek istiyordum açıkçası ama kısmet değilmiş |
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
|
continental
|
| | |
| | #17 |
| Damned in Black Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 23
|
aynı boyut olmasa da 205/55/16 olculerinde er300 kullanıyorum gayet memnunum. bundan evvel de michelin energy almıstım jant deisikliği sebebi ile 1000 km falan kullanabildim ama yaptığım karşılaştırmalara göre er300 sehir ici kullanımında sert olsa bile bi kere ısındıktan sonra cok iyi bir yol tutusa sahip michelin e göre.
__________________ i'll suffer in your sea your ocean bleeds into me i'll fall through your endless sky but never, ever cry wounded by your cruelty yes, i'll suffer in your sea |
| | |
| | #18 | |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Alıntı:
__________________ Team VW | |
| | |
| | #19 | |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
| Alıntı:
Turanza'ları 145'e aldım. | |
| | |
| | #20 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
standart lastik alacaksam ben lassa alırdım .kaç set aldık hepsinden memnun kaldık ki şimdi yeni modeli çıkmış. dayanıklı uygun fiyatlı konforlu ancak uzun ömürlü değil. michelin her nekadar fransız malını almasamda en iyi lasitk durumunda hala. satandart energy lastikleri her koşulda üstün çıkmış testlerde dergide okumuştum. performans lasitklerini ise hiç bilmem. işim yok çünkü.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|