"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
| 195-65-15 için lastik önerileri?
Merhaba. 195-65-15 için, lastik alacağım. 1-1.5 sene önce, sağolsun blackjack'in tavsiyeleri üzerine, Bridgestone Turanza ER 300 almıştım ve çok memnun kalmıştım. Şimdi yine aynı ölçülerde lastik almam gerekiyor. Turanza ER 300, bu ölçülerde genelde birinci çıkıyordu testlerde. Alman testlerinde özellikle. Şimdi aradan geçen zaman itibari ile, belki yeni modeller çıkmıştır. Özellikle Continental lastikler beğeniliyor. Sizin öneriniz nedir lastik için? Çok teşekkür ettim... |
| | |
| | #2 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Bildiğinden şaşma derim...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #3 |
| PoWeR Kayıt Tarihi: 27-09-2004 Yaş: 30
|
1-Bridgestone Turanza Er300 2-Michelin Energy |
| | |
| | #4 |
| Team Lada |
195/55R15 85V MICHELIN ENERGY SAVER GRNX TEKNİK ÖZELLİKLERİ Taban Ölçüsü ( mm ) : 195 Yanak Oranı ( % ) : 55 Jant Çapı ( " ) : 15 Yük Indeksi : 85 ( Lastik başına max. yük 515 kg. ) Hız Sınıfı : V ( Max. 240 Km/s hıza dayanıklıdır.) Araç Kategorisi : Binek Araç Lastik Kategorisi : Yüksek Performans Lastik Mevsimi : Yazy MICHELIN ENERGY SAVER Şehir içi, MPV ve aile tipi araçlara yönelik yeni nesil lastik Size tasarruf sağlar aynı zamanda çevreye de saygılıdır! Daha az yakıt tüketimi 4. nesil düşük yakıt tüketimi MICHELIN lastik ile, yakıttan tasaaruf eder ve CO2 emisyonlarını azaltırsınız. Sıradışı uzun ömür Michelin Energy Saver ile, Michelin lastiklerinin uzun ömür avantajından yararlanırsınız. Ve lastiğinizin ömrü ne kadar uzun olursa, geri dönüşüm işlemi yapılacak lastik de o kadar az olacaktır! Daha fazla güvenlik Michelin için güvenliğiniz her zaman önceliklidir. Islak zeminde bir önceki nesil ürüne göre 3 metreye kadar daha kısa mesafede durursunuz. Mesajı son düzenleyen gunesinoglu : 21-08-2008 - 09:25 |
| | |
| | #5 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Turanza ER300 ve Continental Premium Contact 2 hala sınıfında bu ölçülerde en iyi lastikler... Pirelli P6 P7 falanda geçiyor ama ben pek sevmiyorum Pirelli'nin ucuz lastiklerini... Bu sıralar yeni çıkan lastik Michelin Energy Saver ama o da testlerde bu lastiklerin gerisinde...Başka da yeni lastik bilmiyorum ben... Memnunsan aynı lastikten devam edebilirsin, ben daha ucuz ve ekstra indirimim var diye Conti PC2 tercih etmiştim, gayette memnunum her türlü koşulda lastiklerle ilgili herşeyden...
__________________ Team VW |
| | |
| | #6 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Bu arada tavsiyemin işe yaradığına sevindim
__________________ Team VW |
| | |
| | #7 |
| Team Lada |
ben kendi aracımda uzun zaman prelli p 6000 kullanmıştım gayet memnun kalmıştım arabayla birlikte gitti... yukarda yazdığım lastik yeni yeni piyasa yapmaya başladı bi bak istersen |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt
|
turanza er300 aldım bende 2 hafta önce , beklediğimden çok çok fazla iyi .
|
| | |
| | #9 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
|
er300'le devam et bence , biz de 195/60/15 aldık , o ölçülerde en iyisi diyebilirim.
__________________ |
| | |
| | #10 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Continental Premium Contact2... Bu lastil halen üretiliyorken, başka bir şey almak, açıkçası pek mantıklı değil, ekonomi falan gibi bazı farklı sebepler yoksa. Michelin Energy falan ise.. Ben senede 70bin km yapıyorum TEM'de 90 90 sigaramı içerek gidiyorum diyenin işine yarar anca.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|