"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Alman - Japon | |||
| 135i | | 22 | 50.00% |
| 350Z | | 22 | 50.00% |
| Oy Verenler: 44. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #21 |
| Doctor |
alıp modlıycaksam 350z.altyapısı daha kuvvetlidir kanımca +400 hpler için
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #22 |
| Eski Member |
Hiç bir zihniyet 1,35i için kandıramız beni bu nedir abi böyle ya... üniversiteli tikiler binsin bunlara...istediklerimi tam anlamıyla yerine getirdiği için 350Z.
__________________ |
| | |
| | #23 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
tiki üniversiteli olunca daha mı tiki oluyor anlamadım. baba parası yiyen tiki falan duymuştum da üniversitede okuyan tiki nasıl oluyor merak ettim. bunların yüksek lisans yapan yapanları ordinaryus tiki mi oluyor. 350z hiç bi zaman iyi bi araba olamadı. burada sadece fiyat&performans ile öne çıkar. amerika fiyatı bizim boş fiesta fiyatından ucuz. 135i de sınıfında başarılı bir araç denemez ama 350z'den daha özel ve daha kişilikli buluyorum ben. |
| | |
| | #24 |
| MiliTanZ. |
nedense 350z bana sıradan gelmeye başladı eskiden uff 350z ye bak filan derdimde artık dememeye başaldım. ![]() 135i de harbiden mükemmelmiş kafadan lacivert bi 135 derim.
__________________ |
| | |
| | #25 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
Birşeyin taraftarlıgını yapıcaksanız da dogru duzgun yapın. 350z gayet kişilikli ve yettigi kadar da performanslı bi arac. uzun zamanddır piyasada oldugu için belki yuzu eskimiş olabilir ama bu yine de onu 135i den kişilik olarak farklılık olarak daha aşşağı yapmaz. 350z goruntusu itibariyle direk sport bi araba. Görüntü ve motor anlamında da modifiyeye açık. Ha 135i yi modlarsın 350z den daha iyi gider yada tam tersi ama bu araclar arasındaki kişilik ve fark yaratma kısmına dogrudan etki etmez. Her halukarda 350z 135i den kat be kat daha kişilikli bir araç. Ayrıca sokakta gezerken diğer bmw leren direk ayrılamayacak. hatta bilmeyen herhangi bir insanın ilgisini dahi çekmeyecek bir aracı asla 350z gibi kendi özgü bir havası olan araca değişmezdim. Bu demek degil ki insanlar 350z yerine 135i tercih edemez begenemez. begenir de alır da ama yorum yaparken de mantık çerçevesinde yapın. Biraz objektif olmayı öğrenin artık. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|