"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
|
vallahi ben vectra 1.6 tavsiye etmem çünkü kasa ağır motor hacmi küçük herne kadar torku yüksek bir araç da olsa vectra en az 2.0 olmalı bence çünkü ağır bir arabada küçük motor ne olursa olsun uzun vadede zarar verir VWnin TSI motorlarını ele alalım motor hacmi küçük fakat besleme yüksek ne malum uzun vadede motor yemeyeceği öyle değil mi? |
| | |
| | #22 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Bence focus.Sebep,nasılsa volvoyla aynı motor,volvo dan daha yeni(0 km),volvo dan daha iyi yol tutuyor,volvo dan daha az sağlam değil,kendi sınıfında referans...Haa bide 2.eldeki üstünlüğü tabii...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #23 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Denizhan; Mesaj atmışsın, anket açıldıktan sonra değiştirilemiyor diye biliyorum...
__________________ Team VW |
| | |
| | #24 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-01-2008 Şehir: istanbul Yaş: 34 Otomobil: jetta tsi 170hp
|
ümraniyede reel hipermarket promosyon olarak volvo s40 veriyordu.. volvo benim için efsane gelirdi... bu duygularla içine girdim ve şok oldum... kötü bir plastik kalitesi.. dar bir iç mekan ve sıradan bir kokpit... dumur oldum desem yeridir.. belki en alt donanım modeliydi promosyon olduğu için.. bütün volvolara lafım yok yanlış anlaşılmasın.. ama ben hiç beğenmedim.. bu ankette seçimim focus oldu...
__________________ SEVGİ, SAYGI, KARDEŞLİK VEDE TÜRKİYE |
| | |
| | #25 | ||
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() ama hepsi çok rahat koltukların... iç kalitesi evet bazı yerleri "volvo bu yok artık..!" deditiryor ama çok göze batmıyor... | ||
| | |
| | #26 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
T-tec işte o koltuklar. ama açık renk almayın acayip kirleniyor, füme-siyah kombinasyonu en iyisi. kalitesiz gelen yerleri bana söyleyin bir zahmet de bakayım, merak ettim gerçekten
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #27 | |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
| Alıntı:
| |
| | |
| | #28 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
|
kumaş modelin kumaşı dandik, iş görsün diye zaten ama Merc BMW'leri de kumaşla alırsanız çok kalitesiz duruyor. en azından spor koltuk seçmek lazım. S40'ı da T-tec'le almak gerekiyor. kalite olarak şunu söyleyebilirim, ben S40 karoser montaj, işçilik ve boya kalitesini gerçekten az arabada gördüm. içerde cam kumandaları iyi değil ve torpido gözü kapağı ucuz direk. onun dışında tüm malzemeler, hatta koltuk kasaları, görünmeyen yerlerdeki kumaşların bile işçiliği kalitesi çok iyidir. oldukça kalitelidir yani S40, yukarıdaki araçlardan konfor olarak çok bir farkı yok doğrudur. ama baya kalitelidir.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #29 | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #30 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-05-2008
|
s40 ve focus arasında kaldım açıkcası zaten üvey kardeşler bunlar. amaaaan volvo volvodur iiidir yanii, vur duvara çık kiraza gir ikinci kata |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 1.6, araç, az yakar, çok kaçar, oturaklı |
| Konu Seçenekleri | |
|
|