"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26
| Re: Kendi mıknatıslı tasarruf cihazımı yaptım :D
Evet o mıknatısın çok güçlü olduklarını biliyorum hatta elinin iki tarafına koyarsan dahi elinde asılı kalabiliyorlar, belkide 2 hafta içinde aracın yeni performansına alışmışsınızdır?
__________________ 106 GTI satıp 206HDI alan bahtsız fakir... kahrolsun benzin fiyatları.. |
| | |
| | #32 |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
herkes takarsa bunları otobanda araclar bir birine ceker hehe
|
| | |
| | #33 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26
o değilde sevmediğin adamların cüzdanlarına yaklaştırırsan kredi kartı-akbil rahat bozarsın
__________________ 106 GTI satıp 206HDI alan bahtsız fakir... kahrolsun benzin fiyatları.. |
| | |
| | #34 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
ben parmağımı sıkıştırdım iki adet 6 cm lik mıknatısa ne diyrosunuz siz. inanılmaz kuvvetli resmez ezildi parmağım. alışmış olduğumuzu sanmam performansına, çünkü yokuş yukarı bayılmıyordu, sonradan bayılmaya başladı gene.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #35 |
| ford kullanan üye | Re: Kendi mıknatıslı tasarruf cihazımı yaptım :D
kanımca onlar bı ıse yaramıo yaf arkadaslar takmıstı ama bısı degısmedı senn surusune baglı bende dızel fusıon bazen 3.7 yakıo baze 7 degısıo yaf onlar hıkaye |
| | |
| | #36 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
sıra halinde 3 4 tane takarsan daha fazla hissetmezmisin ? ama bunu elektronik kontrollu bir motorda degilde eski tip bir motorda dene derim. cunku dedigin gibi o hep optimize edecektir karısımı.
|
| | |
| | #37 |
| NCM73 | Re: Kendi mıknatıslı tasarruf cihazımı yaptım :D
ee sonuc ne gosterdi peki??
|
| | |
| | #38 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
eski tip motorda denemek gerektiği konusunda hemfikiriz. sonuç için detaylı ölçüm yapmalı ve ortalama değerlere bakmalıyım. araç 25 gündür boyadaydı arabanın arka sileceği nasıl çalışıyordu onu bile unutmuşum
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #39 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-07-2005 Yaş: 31
arkadaşlar ben kasım ayında işyerinde bulduğum eski hoparlörü söktüm mıknatısını ortadan ikiye kırdım daha sonra motora en yakın yerden benzin hortumu içinden geçecek şekilde mıknatısın kırdığım uçlarına japon yapıştırıcı sürdüm ve uçları birleştirdim daha sonra kablo bağı ile (klips) sabitledim arada motor kaputunu açtığımda yerindemi diye bakıyorum okadar faydası oldumu 99 clio arabam var ayda iki defa depoyu fullerim her seferinde yaptığım kilometreyi kontrol ederim hesap yaparım varsa bi tereddütüm tamirciye giderim geçen kış 1 depo ile 480 km ye kadar düştü bu kış ise 590 km den aşağı inmedim geçen kış belki havalar daha soğuktu bu sene daha ılık geçti ama hoparlör mıknatısıyla yinede en az 40 km tasarruf yaptığımı sanıyorum hesap edersem 110 km gibi görünüyor ama hava sıcaklığından dolayı belki birazda trafik rahatlamış olabilir o yüzden ben kışın 40 km gibi hesaplıyorum mart ayında aldığım son depo benzinle 600 km gittim bu mesafeyi geçen yıl haziranda yapmıştım bence 1 tane hoparlör mıknatısı ile bu kadar tasarruf yeter 1 tane mıknatıs daha bağlayabilirim ilerde |
| | |
| | #40 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-07-2005 Yaş: 31
son iki günde benzin ibresi normalden daha hızlı inmeye başladı 1 haftadır motor kapağını açmıyordum birde sabah arabanın içine benzin kokusu gelmeye başladı motor kapağını açıp baktığımda benzin hortumunun delindiğini gördüm benzin hortumu delinmiş taktığım mıknatıs sallandıkça benzin hortumunu delmiş eğer sizde mıknatıs takacaksanız önce mıknatısın hortuma değen yerlerini silikonla izole edin silikon kuruduktan sonra monte edin şimdi benzin hortumunu değiştirip yeniden aynı mıknatısı takıcam ama silikonladıktan sonra |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|