"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Kendi mıknatıslı tasarruf cihazımı yaptım :D
İyidir iyidirr, barları da tak sen, iyi kaynaklasınlar kırılma kopma yapmasın, nasılsa yük binicek
__________________ Team VW |
| | |
| | #22 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
adapte ederim ben onları sen korkma.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #24 |
| renaultsport | Re: Kendi mıknatıslı tasarruf cihazımı yaptım :D
en güzel tasarruf yöntemi... akbil |
| | |
| | #25 |
| hadi gel benimle ol... | Re: Kendi mıknatıslı tasarruf cihazımı yaptım :D
eeee ??
|
| | |
| | #26 |
| ...FENERBAHÇE... Kayıt Tarihi: 06-12-2004 Yaş: 24
zararlı dıolar yakıt tasarruf cihazları için ...bu arada herhengi bi faydası oldu mu merak ettim
__________________ DO NOT REST TILL YOU BEAT THE BEST!!! |
| | |
| | #27 |
| Crazy LIPs ... | Re: Kendi mıknatıslı tasarruf cihazımı yaptım :D
denemek bile başarı... dewamını bekliorz
__________________ Su katılmamış Apache ! |
| | |
| | #28 |
| »«»«๔๏๔๏»«»« | Re: Kendi mıknatıslı tasarruf cihazımı yaptım :D
KLL katılıyorum,yaşım küçük olsada bayağı bir ilgileniyorum bu konularla.Mıknatıslar demiri çeker,organik varlıkları iter.Bu bilgiler düşünceni destekliyor.Hele 6 cm çapında bir neodymium mıknatısının neler yapabileceğini tahmin edmiyorum .
Mesajı son düzenleyen Dodo-GS : 20-03-2007 - 20:35 Sebep: MSN'ce yazmışım:). |
| | |
| | #29 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26
aman o mıknatısı OGS cihazından, kredi kartlarından vb. manyetik alanlardan uzak tut 1 metre yakınına dahi yaklaştırma, çok geniş manyetik alan yayıyorlar... Hepsi kullanılamaz hale gelebilir
__________________ 106 GTI satıp 206HDI alan bahtsız fakir... kahrolsun benzin fiyatları.. |
| | |
| | #30 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
mıknatısı taktıktan sonra genelde yarım depo halinde gezdiğimden gerçek ölçüm yapmış değilim. ancak... mıknatısı ilk uyguladığımda aracın yoldaki tepkileri daha canlıydı, 2 hafta kadar sonra eski haline döndü. psikolojik bir durum olduğunu sanmıyroum çünkü bunu mıknatısı taktığımı söylemediğim babam dedi. ilk zamanlarında araba nekadar güzel akıyor olmuştu tepkisi sonradan eskisi gibi oldu araba. bunun iki nedeni olabilir birincisi hava koşullarındaki değişim yada benzin kalitesi buna neden oluyor, yada yanma verimi gerçekten artıyor ama kısa süre içerisinde aracın yönetim ünitesindeki standart katsayılar nedeniyle yakıt karışım oranı eskisine denk gelecek şekilde ayarlanıyor. ancak şuda bir gerçek ki, yaklaşık 200000 km deki bir motor fabrika verisinden daha az yakıt tüketiyor... ---- mıknatıs acaip kuvettli arkadaşlar, demire yapışınca ancak 2 kişi kaydırarark ayırabiliyor.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|