"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| Re: Kendi mıknatıslı tasarruf cihazımı yaptım :D
az önce havalanndan geldim, cruise control açık halde kullandım araç yokuş yukarı daha zor bayıldı arkadaşlar. denemeye devam.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #12 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
KLL daha az mı bayıldı. mıknatıs eriyip benzine katkı maddesi haline dönüşmesin . kardeşim bozacan arabayı yaw orayı taka burayı söke walla sen bişeyler bulup icat edicen ama geçenlerde de cold air intikate ile ilgili bişeyler planlıyodun
__________________ |
| | |
| | #13 |
| sitenin psychopat'ı | Re: Kendi mıknatıslı tasarruf cihazımı yaptım :D
WALLA korkulur bu adamdan paso bişiler ıcat edıyo
__________________ BİZ BU ÜLKEYİ KARŞILIKSIZ SEVDİK |
| | |
| | #14 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
yahu ben birşey icat etmedim teoride olan bir şeyi deniyorum sadece. manyetik alanın sıvılar üstündeki etkisi.şimdi prensibe göre manyetik alan düzensiz haldeki akışkan moleküllerini etkileyerek belli bir dizilişte kalmalarını sağlıyor. iddialara göre hidrokarbon molekülleri düzünli şekilde yanma odasına girdiklerinde yanma daha kolay oluyormuş. bir çok yorumcu zaten bunun şarap üretiminde kullanıldığını ama akışkanın hızı arttığında daha güçlü manyetik alan gerekeceğinden üst devirlerde etkinin azalacağından bahsediyorlardı(nitekim şarap üretimi epey devirsiz ve yavaş bir şey) şaraplar yıllanırken bazı üreticiler şişelerin altlarına manyetik tablalar koyuyormuş.benim avantajım motor devrinin nispeten sabit kalması. araç güçlü olduğu için ve otomatik olduğundan ötürü sık şekilde devir değişmiyor ve genel kullanımda 1500 ile 2500 devir arasında kalıyor. buda eğer bir etkisi varsa yüksek akı yoğunluklu neodymium mıknatısın etkisinin daha açık olmasını sağlıyor olabilir. bakalım tüketim değerlerini hesaplamaya başladığımda ne oalcak. normal kullanımda bu araç 13 litre/100 km civarı harcar. cold air intake için ise kutuyu inceledim hava girişi motorun giriş boğazından daha dardı. ama birşey yapamadım. sanırım bir kutu içi filtre almam ve yeni bir hava girişi deliği yapmam lazım. filtre kutusunu sökünce araba daha canlı oluyor doğal olarak.
| | |
| | #15 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Bence hiçbir değişiklik olmayacak senin psikolojin dışında, o kadar çok test edildiki, eski sayı otoshow da bile yapıldı testi bir işe yaramıyor, inşallah seninki yarar
|
| | |
| | #16 | |
| Alayna isyn,inadna modfye | Re: Kendi mıknatıslı tasarruf cihazımı yaptım :D Alıntı:
__________________ imzayaa gerenk yoq Alem beni tanır | |
| | |
| | #17 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004
way anasını |
| | |
| | #18 |
| Re: Kendi mıknatıslı tasarruf cihazımı yaptım :D şimdi fark şurada, adamların kullandığı mıknatıslar ufak, zaten sattıkları alette ufak, benim mıknatısım hem neodymium mıknatıs hemde kocaman. 6 cm çapında. iş yaparsa ancak bu yapar zaten.
| | |
| | #19 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Dedim abi adam kafayı yedi diye
__________________ Team VW |
| | |
| | #20 |
kafayı yemiyorum enis, sadece yaşadığım topluma uyum sağlıyorum adaptasyon, metamorfoz, mayalanma ne dersen o işte.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|