"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 106 Gti RuLeZzZzzz | farı açıp angel eyes takma
arkadaslar bu aralar yogun bi şekilde yeni aldımız caddy i modluoruz far içini açıp angel eyes işlemini nasıl yapabiliriz
__________________ // orion // |
| | |
| | #2 |
| RAMBO 58 Kayıt Tarihi: 05-09-2007
|
hayırlı olsun oncelıkle bızde de caddy var 2008 full lerden mi aldınız içini bi gördüm dibim düştü resmen deri ahşap karısımı bu kadar mı guzel oluyor 44 kagıttı ama bence nasıl yapılacagını bılmıyorsan hıc kalkısma ılk dakkadan dagılmasın araç.git bi oto sanayıne yapsın versinler.
|
| | |
| | #3 |
| 106 Gti RuLeZzZzzz |
pzaar günü usta yapacakta eger basitse bizde yapabiliriz zamanımız çok
| | |
| | #4 |
| RAMBO 58 Kayıt Tarihi: 05-09-2007
|
kolay olurmu hiç ampul falan değiştimiyon ki kolay olsun o bile zor yani bekle yazık etme hem arabana hemde angellarına
|
| | |
| | #5 |
| 106 Gti RuLeZzZzzz |
arkadaslar floresan angel al dedi xenonlar diger angelleri eritiyomus galiba bu dogrumu
| | |
| | #6 |
| 106 Gti RuLeZzZzzz |
yeni bi far aldm , bunun zeminini 15-20 ytl lik siyah spreyle boyasam olurmu?
| | |
| | #7 |
| mutluluklar komada... |
olur hemde güzel olur |
| | |
| | #8 |
| nuriQocca |
spreyLe mat siyaha boya ama kompLe değiL..yoksa hiç bi şey göremezsin gece..refLektörünü boyama farı açınca dış çıtayı fLn boya..farLarı ısıtarak açabiLirsin..ısı tabancasıyLada açıLır heraLde..xenon Lar eritir normaL ampuLde eritir..eritmese biLe tırtıkLarını bozar iyi görünmez..jsv nin var neon haLkaLarı fLoresan dedikLeriniz onLar gaLiba..ondan başkasıda oLmaz zaten..
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Century_EAGLE |
resimleri bekliyoruz...kolay gelsin..
|
| | |
| | #10 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 01-03-2007
|
bende de caddy var angel taktım.fena olmadı ama farlarına kıyıcaksın çünkü diğer arabalardaki gibi geçme değil.orjinal olarak kapatılmış dolayısıyla açtırıcaksın farı.daha yeni üyeyim resim eklerim.saygılar
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|