Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Kendi Modifiyeni Kendin Yap > Projem

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 04-08-2008, 14:30   #11
wild wide bang :)

gangbang - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

m5 e benzetmek neden komik olsun ki araba zaten tipsiz o arabaya m5 e çevirmekten başka ne yapılabilir ki ?

m5 ler anca bişeye benzerken standart oğlu standart 520 ye jant taksan film yapsan ne olur mis gibi orjinal tampon takmak varken polyestercilerde saman tampon mu arıycak keko keko tampon kıl tüy takacağına mis gibi orjinal parçaları takarsın olur biter

bmw nin kendi m tech olarak üteline veya m3 e özel üretilen parçaların haricinde ne takarsan tak yakışmıyor hep eğreti duruyor her şeyini yapar eder arkaya m5 yapıştırmaz olur biter yani bence alırsan mutlaka yap o ön tamponu değiştirmeden zaten araba kurbanlık koyun gibi melül melül bakıyor

Eski 04-08-2008, 14:45   #12
HKS bluewolf :)

BlackEmperor - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Corolla HB
umuttan nameler

Eski 04-08-2008, 23:23   #13
KLL
i turned my hair again

KLL - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gangbang Mesajı Göster
m5 e benzetmek neden komik olsun ki araba zaten tipsiz o arabaya m5 e çevirmekten başka ne yapılabilir ki ?

m5 ler anca bişeye benzerken standart oğlu standart 520 ye jant taksan film yapsan ne olur mis gibi orjinal tampon takmak varken polyestercilerde saman tampon mu arıycak keko keko tampon kıl tüy takacağına mis gibi orjinal parçaları takarsın olur biter

bmw nin kendi m tech olarak üteline veya m3 e özel üretilen parçaların haricinde ne takarsan tak yakışmıyor hep eğreti duruyor her şeyini yapar eder arkaya m5 yapıştırmaz olur biter yani bence alırsan mutlaka yap o ön tamponu değiştirmeden zaten araba kurbanlık koyun gibi melül melül bakıyor
kanka e39 da tipsiz diyorsan

KLL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-08-2008, 01:15   #14
wild wide bang :)

gangbang - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi KLL Mesajı Göster
kanka e39 da tipsiz diyorsan
valla bence tipsiz hakkaten diyorum yani sedan araç sevmediğimden filan değil e60 süper bayılırım hatta ama e39 yok abi içi güzel ama dışı güzel değil

Eski 05-08-2008, 02:21   #15
E36 black<?>white

myegen - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

m5 derken 4 eksoz demiyosunuz demi, bence ön arka m tampon görüntüyü kurtarmaya yeter. arkadaki 520 23 28 neyse logoyu da sökersiniz tamam.

Eski 05-08-2008, 04:14   #16
S.S.Ö.G.

CL65AMG - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: E 290 TD
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Motor Motor Motor... M52B28 Aman dikkat sübab ayarlarını bozmaya o denli hevesliki bu zıkkımlar rolantide dururken otomobilin etrafını kara bir duman sarar "aha yanıyoruz" diye inmessen hiç birşey bilmiyorum... Ön takım çabuk bozulmakta bunun yanı sıra ön balataların işi zor çünkü yalnış hatırlamıyorsam yerleştirildikleri yerle alakalı bir problem vardı... Aynı yıllarda W210 kasalarda olan problemlerden biride hava akış metresinden oluyor... Motor kendini korumaya alıyor sonra ~3500dev/dakikayı geçemiyorsun... Yurdumun güzel ustalarıda hatayı taaaaaaa Şamda arıyor sonrada hem düzelmemiş bir motora ve biraz hafiflemiş cüzdana sahip oluyorsun...

520... E200... Bunlar Dünya üzerinde alınacak en son otomobillerdir tabii performans bekliyorsan... Yok ben aile otomobili olarak kullanacam sollamalarda yeterli performansa sahip olsun sonracığıma otobanda 200km/h hız ile rahat ve konforlu şekilde ilerlersem bana yeter diyorsan çok bile...

528 hakkındaki şahsi düşüncem ve deneyimlerim... E39 kasa hoşuma giden BMW'lerdendir en azından görünüş olarak... Nasıl bir 328'i 330'a tercih edeceksem... 528'ide 530'a tercih ederim... Son derece başarılı yol tutuşuna sahiptir... Bakımlısını bulmaz isen başın çok ağırır... BMW aldığına alacağına pişman olursun... Temizini bulursan tadından yenmez... Performans olarak çok çok iyi (Kalkıpta Porsche performansı bekleme )... Frenler yeni iken son derece iyi fakat dediğim gibi çabuk aşınıyor... Uzun yolda bazı zaman sanki motor isteksizleşiyor gibi (Kullandıklarımın hiç biri sıfır kilometre değildi ama 60bin km altında idi)... Bir tane 250bin üstü kullandım hiçmi hiç hoşuma gitmemişti kapılardan ses geliyordu... Amortisördende sert bir tıkırtı sesi geliyordu bu arada buda kronik sorunlarından biri imiş ama çokta kötü bir ses değildi işin aslında... Fakat o kapı kaplamalarından gelen ses kesinlikle hoş değil...

Alırmıydım??? Olabilir niye olmasın çok büyük sorunları olmadığı sürece ama ben yinede sanırım E280'i tercih ederdim hatta E320'yi...

Şimdiden hayırlı olsun alacağın otomobil artık her ne olursa olsun...

Eski 05-08-2008, 12:24   #17
KLL
i turned my hair again

KLL - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gangbang Mesajı Göster
valla bence tipsiz hakkaten diyorum yani sedan araç sevmediğimden filan değil e60 süper bayılırım hatta ama e39 yok abi içi güzel ama dışı güzel değil

aslında pek tartışılacak birş şey değil renk ve zevk meselesi. bende aynını yeniler için düşünüyorum.

KLL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-08-2008, 13:07   #18
Justin Timberland

bmwmaniac - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

ilk olarak bütçen nedir bilmiorum ama, e39 kasa aşırı ucuza kaçmaman gereken bir araba
çok fazla elektronik aksam var ve bir sorun cıkardıgında pahalıya patlıyor...

aldığın değer, yaptıgın harcama, arabanın sana sunduklarına göre gercekten cerez parası. bu paraya böyle bir konfor yok gercekten. ama sorunlu araba alırsan ugrasmaktan keyfini cıakramazsın. ben baya aramıstım, her ne kadar diger modellere gore sakin suren kişiler kullansa da cogu leş durumda...

5.20 - 5.28 olayı sana kalmıs. ben özel olarak 520 tercih ettim. performans konusunda da gayet yeterli. eski kasa 2.0 accordla basa bas giden bir araba. neden bu kadar asırı hantal deniyor anlayamıorum. e36 m3 ten inip 520 alıp performans kendine göre iyi diyorsam, normal 2.0 beklentisi olan her kullanıcıya yeterli gelir bu performans...

520 523 528 en temiz hangisini bulursan onu al derim. bütce musaitse 99 ve ustu cift vanoslular daha tercih edilebilir...

bmwmaniac Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-08-2008, 13:27   #19
hız dutgunu :)

AmeriCANmscle - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: az kaldı
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
aslında bütçem çok da geniş değil,25 bin yada 26 bine kadar düşünüyorum,dün ankarada 520 ve 528 baktık,23 bin birisiydi birisi de 22.500,ama çok eksiği vardı,doğrusu görünce midemiz kalktı babamla..

hiç acelemiz yok ,en temiz en uygun fiyatlıyı bulana kadar arıycaz

ayrıca bmw servisinde bilgisayara bağlayınca çıkar kaç km ise dediler,hoşumuza gitseydi servise götürecektik ama,gerek kalmadı

AmeriCANmscle Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-08-2008, 15:46   #20
+200hp club

M3CSL - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
m5 kıt yap nolcak cidden gusel duruor hele arkası baya hoş oluyo

96 yerıne 97 yada 98 tercıh edılmelı ılk cıkan modellerde bır takım sorunlar olur muhtemelen..

Bookmarks

Etiketler
birkaç, e39, için, soru

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları