Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Kendi Modifiyeni Kendin Yap > Projem

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 14-08-2008, 13:43   #31
The Firestarter

Otomobil: VW
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi KLL Mesajı Göster
ivedik te lasitkçiler sitesinin orada bp benzincisinin arkasında japoncunun sırasında ufacık bir hırdavatçı var ben hortumları ve ampulleri oradan alıyroum birsürü şey var.
teşekkür ederim kardeş en kısa zamanda oraya uğrayacağım

fozbas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-08-2008, 13:52   #32
GermanCarFan

blackjack - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi cnzdmr Mesajı Göster
-5 bıraz fazla olmadı mı,en baba cold air ı takınca +2-3hp zar zor alıosun sıcak hawa cektıgı ıcın bı dusus olucaktır ama o kadar olmaz gıbı gelıyor bana...
+ya gitmek ne kadar zorsa -ye gitmek o kadar kolaydır bu işlerde...

Motor optimum şartlar için programlanmıştır, programı değiştirdiğiniz şartlara göre ayarlamazsanız, birde daha az yoğun olan sıcak havayı verirseniz -5 hiç fazla bir rakam değil...

Filtre soğuk havanın geldiği tarafa bağlanmış olsa bile hala motor kabininin en fazla ısınacak yerinde duruyor, sıcak hava çekeceği aşikar, soğukla ne kadar dengelenir bilinmez...

Neyse arkadaş halinden memnunsa problem yok...Ama bu tip işler yeni araçlarda hemen sensör bozuveriyor, dikkatli olmak lazım...

Eski 14-08-2008, 14:59   #33
The Firestarter

o sensör zaten bozuk takmamın sebebi de o

Mesajı son düzenleyen fozbas : 14-08-2008 - 15:04
Eski 15-08-2008, 10:35   #34
KLL
i turned my hair again

KLL - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
MAF sensörü bozuksa araç istop eder.

KLL Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-08-2008, 13:43   #35
Farkımız Olmalı !

metehandogan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: BmC Megastar
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
aslında kucuk hortum ve borularla aşşagıda soguk hava gelebilecek bir yer oluşturabilirsin.

+KLL yanlış anlama kardeşim ama istop değil stop ok yanlış anlama sakın

ben seyi düşünmüşdüm bu süpürge hortumları ile falan hava filtresini aşşagıya cekebilirmiyim diye sonra 30dk düşününce cok salakca oldugunu anladım

135 Hp Desemİnanma Artık 1.4Bar 160 Hp
metehandogan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-08-2008, 20:50   #36
ultrAslan Member

eReN1905 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: yok
O süpürge hortumlarının o sıcaklığa ne kadar dayanabileceğini düşünüyosun

eReN1905 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 15-08-2008, 21:32   #37
Farkımız Olmalı !

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi eReN1905 Mesajı Göster
O süpürge hortumlarının o sıcaklığa ne kadar dayanabileceğini düşünüyosun
ya ben ne dedim ztn salakca bişeymiş diye arabayla cok ugrasdıgım bi gune denk geldi hacı blionmu ksuura bakmayın

Eski 16-08-2008, 21:38   #38
The Firestarter

öncelikle KLL arkadaşım ben arabayı MAF sensörsüz çalıştırmış biri olarak idda ediyorum ki o sensör bozulunca istop etmez yalnızca motor sarsıntılı ve dengesiz çalışır benzin - hava karışımını tam ayarlayamadığı için ve arıza lambaları yakar

süpürge hortumundan bahseden arkadaş içinse: ben filtreyi motordan krom boru ile biraz daha uzaklaştırdım 2 adet de ek olarak demir ve 1 adet plastik kelepçe kullandım yeni resimleri haftaya ekleyeceğim aslında arabanın altına almak istiyordum fakat bugün gösterdiğim bir usta kışın filtrenin çamur olacağını veya su çekebileceğini söyledi o yüzden ben de arabanın soğuk hava girişiyle bütünleştirdim sıcak hava olayı içinse aynı orijinal filtre kapağı gibi (ama tam kapalı olmayan) plastik bir kapak düşüneceğim bakalım nasılolacak ayrıca olumlu ya da olumsuz fikir veren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum

Eski 16-08-2008, 23:02   #39
Farkımız Olmalı !

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi fozbas Mesajı Göster
öncelikle KLL arkadaşım ben arabayı MAF sensörsüz çalıştırmış biri olarak idda ediyorum ki o sensör bozulunca istop etmez yalnızca motor sarsıntılı ve dengesiz çalışır benzin - hava karışımını tam ayarlayamadığı için ve arıza lambaları yakar

süpürge hortumundan bahseden arkadaş içinse: ben filtreyi motordan krom boru ile biraz daha uzaklaştırdım 2 adet de ek olarak demir ve 1 adet plastik kelepçe kullandım yeni resimleri haftaya ekleyeceğim aslında arabanın altına almak istiyordum fakat bugün gösterdiğim bir usta kışın filtrenin çamur olacağını veya su çekebileceğini söyledi o yüzden ben de arabanın soğuk hava girişiyle bütünleştirdim sıcak hava olayı içinse aynı orijinal filtre kapağı gibi (ama tam kapalı olmayan) plastik bir kapak düşüneceğim bakalım nasılolacak ayrıca olumlu ya da olumsuz fikir veren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum
dene bakalım bi olursa air intake kit üretimine geçeriz beraber süpürge hortumları ile

şaka bi yana ben süpürge ile denemedim bi an aklıma gelmişdi ama sen plastik malzemesi kullanacaksın sanırım bi dene eger gercekden olursa projelerimde guzel olur +hepberaber biraz daha geliştiririz.sonucdra hortumun uzunluguna gore istedimiz yere kadar uzatma şansımız var ama şöyle bir sorun olurmu bilmem.uzunluk mesafesi arttıkca filtrede yada sensörlerde bir sorun olurmu orasını bilmem.

bekliyorum merakla gelişmelerikolay gelsin

Eski 17-08-2008, 00:28   #40
The Firestarter

vallahi kardeş ben 15cm alüminyum boru ile uzattım şimdilik iyi gibi ayrıca kolay ısınmayan bir boruyla uzatılırsa tampon içine falan ben çok güzel sonuçlar alınacağını umuyorum

Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları