"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
| teşekkür ederim kardeş en kısa zamanda oraya uğrayacağım
|
| | |
| | #32 | |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Alıntı:
Motor optimum şartlar için programlanmıştır, programı değiştirdiğiniz şartlara göre ayarlamazsanız, birde daha az yoğun olan sıcak havayı verirseniz -5 hiç fazla bir rakam değil... Filtre soğuk havanın geldiği tarafa bağlanmış olsa bile hala motor kabininin en fazla ısınacak yerinde duruyor, sıcak hava çekeceği aşikar, soğukla ne kadar dengelenir bilinmez... Neyse arkadaş halinden memnunsa problem yok...Ama bu tip işler yeni araçlarda hemen sensör bozuveriyor, dikkatli olmak lazım...
__________________ Team VW | |
| | |
| | #33 |
|
o sensör zaten bozuk takmamın sebebi de o
Mesajı son düzenleyen fozbas : 14-08-2008 - 15:04 |
| | |
| | #34 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
MAF sensörü bozuksa araç istop eder.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #35 |
| Farkımız Olmalı ! |
aslında kucuk hortum ve borularla aşşagıda soguk hava gelebilecek bir yer oluşturabilirsin. +KLL yanlış anlama kardeşim ama istop değil stop ok yanlış anlama sakınben seyi düşünmüşdüm bu süpürge hortumları ile falan hava filtresini aşşagıya cekebilirmiyim diye sonra 30dk düşününce cok salakca oldugunu anladım
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() |
| | |
| | #36 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
O süpürge hortumlarının o sıcaklığa ne kadar dayanabileceğini düşünüyosun |
| | |
| Reklam |
| | #37 | |
| Farkımız Olmalı ! | Alıntı:
ksuura bakmayın
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() | |
| | |
| | #38 |
|
öncelikle KLL arkadaşım ben arabayı MAF sensörsüz çalıştırmış biri olarak idda ediyorum ki o sensör bozulunca istop etmez yalnızca motor sarsıntılı ve dengesiz çalışır benzin - hava karışımını tam ayarlayamadığı için ve arıza lambaları yakar süpürge hortumundan bahseden arkadaş içinse: ben filtreyi motordan krom boru ile biraz daha uzaklaştırdım 2 adet de ek olarak demir ve 1 adet plastik kelepçe kullandım yeni resimleri haftaya ekleyeceğim aslında arabanın altına almak istiyordum fakat bugün gösterdiğim bir usta kışın filtrenin çamur olacağını veya su çekebileceğini söyledi o yüzden ben de arabanın soğuk hava girişiyle bütünleştirdim sıcak hava olayı içinse aynı orijinal filtre kapağı gibi (ama tam kapalı olmayan) plastik bir kapak düşüneceğim bakalım nasılolacak ayrıca olumlu ya da olumsuz fikir veren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum |
| | |
| | #39 | |
| Farkımız Olmalı ! | Alıntı:
şaka bi yana ben süpürge ile denemedim bi an aklıma gelmişdi ama sen plastik malzemesi kullanacaksın sanırım bi dene eger gercekden olursa projelerimde guzel olur +hepberaber biraz daha geliştiririz.sonucdra hortumun uzunluguna gore istedimiz yere kadar uzatma şansımız var ama şöyle bir sorun olurmu bilmem.uzunluk mesafesi arttıkca filtrede yada sensörlerde bir sorun olurmu orasını bilmem. bekliyorum merakla gelişmeleri kolay gelsin
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() | |
| | |
| | #40 |
|
vallahi kardeş ben 15cm alüminyum boru ile uzattım şimdilik iyi gibi ayrıca kolay ısınmayan bir boruyla uzatılırsa tampon içine falan ben çok güzel sonuçlar alınacağını umuyorum
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|