"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
| Ankarada yer bilen var mı arkadaşlar? ve nasıl boru tavsiye edersiniz?
|
| | |
| | #22 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
-5 HP demek bu uygulama en az... Hava filtresi diye forumda ararsan en az 100.000 mesaj falan çıkar tahminim... Zaten konusu da var...
__________________ Team VW |
| | |
| | #23 | |
| Alıntı:
bana boru lazım Ankarada nereye yaptıracağımızı bilen arkadaş var mı? | |
| | |
| | #24 |
| Senior Member |
Konu dışı ama filitre değil, filtre olacak.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #25 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20
| -5 bıraz fazla olmadı mı,en baba cold air ı takınca +2-3hp zar zor alıosun sıcak hawa cektıgı ıcın bı dusus olucaktır ama o kadar olmaz gıbı gelıyor bana...
|
| | |
| | #26 |
|
sıcak havadan dolayı hiç performans düşüşü yaşamadım şu ana kadar çünkü FİLTREYİ arabanın soğuk hava girişine koydum
|
| | |
| | #27 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20
|
her ne kadar da ole desende motor ısındıkca hawalarında sıcak oldugunu da dusunerekten eksı bı performans olusacaktır ama 1 yada 2hp belkı...
|
| | |
| | #28 |
| BNG & VTEC |
perf da artış goruosan zaten soguk cekıodur hıc elleme oleyse guzel olmus
__________________ vtec se koy sepete |
| | |
| | #29 |
|
ya şöyle bir şey var bir gün araba orijinal filitredeki gibi çalışıyor bir gün de daha performanslı çalışıyor ama onun sebebi eminim sıcak hava çekmesi değil çünkü orijinal filitrede de böyle yapıyordu bilgisayara bağlattım akışmetre bozukmuş o yüzden öyle yapıyormuş ben de nasılolsa bozuk diye bunu taktım eğer sıcak hava çekseydi geçenlerde 39.5C 40C hatta 43C sıcaklıklar oldu ve o sıcaklıklarda kullandım o zaman çekerdi performans kaybım bu şekilde oluyor akışmetreyi değiştirsem araba baya bir kendine gelecek fakat yeni takılanı da bunun bozacağını biliyorum o yüzden şöyle bir şey geldi aklıma buradaki fiyatı 300 - 450YTL arası değişiyor ve o kadarlık bir parça değil yani küçücük bir sensör almanyada ucuzdur belki eğer öyle ucuz bulursam 4-5 tane getirteceğim ve bozuldukça değiştirip atacağım almanyadaki fiyatını bilen var mı arkadaşlar?
|
| | |
| | #30 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| ivedik te lasitkçiler sitesinin orada bp benzincisinin arkasında japoncunun sırasında ufacık bir hırdavatçı var ben hortumları ve ampulleri oradan alıyroum birsürü şey var.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|