"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
| bu filitreyi ben yaptım ve görüşlerinizi bekliyorum
arkadaşlar bir bakın bakalım sizce olmuş mu? aparatsız falan filitrenin orijinal kelepçesiyle yerine oturdu arabanın performansı iyi düşüş yaşamadım şimdi yakıt tüketimine bakıyorum o da normal gibi ama yapılması gerekenler önerileriniz falan varsa söyleyin bu arada ben filitreyi ön sis farının yanına uzatmak istemiştim fakat o çok maliyetli çıkıyor ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
sensor sapıtabilir dogru olcum yapamazsa karışımı ıyı ayarlayamaz başkada aklıma bişe gelmiyo
__________________ |
| | |
| | #3 |
| nuriQocca |
niye yaptın?nasıL yaptın?ne kuLLandın?eLine sağLık fena durmuyor..
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| Farkımız Olmalı ! | Alıntı:
bende bekliyorum cevabını .guzel duruyor filitre ama BlackEmperor'un dediklerine de dikkat etmek lazım
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() | |
| | |
| | #5 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
açıkta duran bir filtrenin ne gibi bir avantajı oluyor? leş gibi toz olur orada o. ayrıca ıslandığında hava geçirmez. en iyisi kutu içi filtreler bence. bence sensörlerden sıkıntı olmaz çünkü sensörler filrtreden sonra ölçüm yapıyor. yani aslında sistemin kullandığı yakıt hava karışımı aynı. ben yıkanabilir filtrenin tek faydasını çok düşük alt devirlerde artan tork olarak görmüştüm zamanında.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #6 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
Orda olduğu gibi sıcak havayı çeker içine sana katkısı olacağına güç kaybettirir bilgin olsun kutu içi filtre kullanman daha mantıklı.Açık tip filtreler Cold Air Intake olmadıktan sonra bu şekildeki uygulamaların sonuçları güç kaybından öteye gitmez
__________________ ![]() Mapped by StLegaL |
| | |
| | #7 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20
|
kısın belkı bı problem yaratmaz ama sıcak havalarda motor bolgesının sıcaklıgı cok artıo buda acıkta duran hava fıltresının sıcak hava cekıp performans kaybı yasatmasına sebep oluo!bende aracıma short ram kıt taktırmak ıstıyodum ancak bunları dusununce ekıme erteledım ekım gıbı taktırıp nisan mayıs gıbı cıkarıp yazı eskı fıltreyle gecırmek daha mantıklı...
|
| | |
| | #8 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
|
O filtre orada ıslanmaz fakat nar gibi kızarır sıcaktan ve verim bir hayli düşer Kutu içi kullanmanı öneririm..
|
| | |
| | #9 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20
| cenk kutu ıcı kullanırsan ses alamıosun ama dı mı?
|
| | |
| | #10 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| ses alamazsın ama performans alırsın ses ve perfo istyosanız kat iptali düz boru ve kaliteli bi son susturucu yapmak çok daha mantıklı
__________________ ![]() Mapped by StLegaL |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|