"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| onLy BMW Kayıt Tarihi: 21-07-2005
| Aracımın stobunun bir bölümünü karartmam gerekiyor.
Arkadaşlar bayadır kafamda olan birşey ve nasıl yaparım diye düşünüyorum. Biraz önce tesadüfen bu fotoyu buldum [IMG] [/IMG]Stopların orijinal halleri böyle ![]() Sinyal ve geri vites lambasının olduğu kısmı nasıl karartırım? Fotoğraftaki arabada boyanmış gibi durmuyor.. Yardımlarınızı bekliyorum bu uygulamayı en iyi şekilde nasıl yapabilirim ?
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ
|
guzelce sokup, stop boyasiyla boyanabilir.. veya saglikli olurmu bilmem ama cam filmi cekilebilir.. ama g,rdugum kadariyla o orjinal gibi duruyo, o g,runtuyu yakamak biraz zor gibi
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) |
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Birileri yapıpta satmadıysa kendi boyamıştır. Stopları sök. Maskeleme bandıyla kapat istemediğin yerleri. Siyah sprey boya ile, toz olmayan bir yerde bir yada iki kat geç, kurumaya bırak. |
| | |
| | #5 |
|
Boyamı daha sağlıklı ve orijinal bir görüntü elde ettirir yoksa filmmi ?
| | |
| | #7 |
| iyi değil, çok iyiyiz!! Kayıt Tarihi: 23-07-2004 Şehir: istanbul Yaş: 25 Otomobil: 98 Kırmızı Sedan VTİ
|
tabikide boya ama duzgun bayayamazsan hic ii bi goruntu elde edemezsin,,
__________________ it's second love.(NVR FRGT U!34EPH43) |
| | |
| | #8 |
|
Arkadaşlar belki burada sorumun cevabı vardır çok iyi ingilizcem olmadığı için nedemek istediğini tam anlamadım tercüme edebilirmisiniz?
| | |
| | #9 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Satılana yakın oldu falan demiş ama nasıl yaptığını okuyamadım, fotonun linkini koy, otomatik küçültüyor. Film işine grime, kötü durur |
| | |
| | #10 |
|
Diyalog şöyle; Originally Posted by SE3P_to_E90 How is the quality of these non-OEM smoked taillights? I saw them on ebay, and they're very attractive... but i don't readily trust the quality of non-oem components. ---- The fit is close enough to OEM that you won't notice, but still, doesn't fit like the OEM tails. I would say that the quality is close to the same. I had smoked tails on mine, but didn't have the led one's. Another thing to make sure of is that you get her the proper tail lights. Her sedan is a facelift sedan, which has a different tail light connector than the prefacelift sedans. Here is a pic of the tails I had:
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|