Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Diğer > TeknoPark > Diğer elektronik cihazlar

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 04-12-2008, 20:25   #1
w124..Profesyonel Yaya

qurshot02 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Ikarus 260
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Yeni Televizyon Nasıl Olmalı ??

Westpoint marka 72 Ekran bir TV'miz vardı.Trafosu yandı bir de transistörü değişmesi gerekiyomuş.Parçası bulunamıyor.İnternette bile hiç bir bilgi yok koskoca google'da bile herhangi bir sayfası yok. Neyse yeni bir TV almak kaçınılmaz evdeki diğer 37 ekran salona hiç yakışmıyor

Şimdi ben babama tüplü Tv alalım diyorum.Adam gibi bir tüplü TV 500-700 YTL arasında değişiyor.Babam da tüplülerin devri geçti LCD TV alalım diyor.Mağazalarda ve tanıdıklarımda gördüğüm üzere LCD veya Plasma TV'ler görüntüyü üstten basık yanlara yayarak gösteriyor.Bazıları soluk bazıları çok parlak gösteriyor.Çoğu LCD veya Plasma TV'nin de görüntülerini beğenmiyorum açıkçası.

Evde kablolu Tv var.Kablolu TV de dijital yayına geçti zaten Türksat 3A ile beraber , görünütü kalitesi oldukça arttı .Sadece tv izlemek için kullanacağız yani herhangi bir oyun konsolu ya da DVD cihazı vs. takılmayacak.Tek istediğim görüntünün güzel olması , tüplü TV'leri aratmaması.

Şimdi sorum şu LCD veya Plasma alacaksak nelere dikkat etmeliyiz.marka model önemli değil sadece özellik olarak ne olmalıdır.Yoksa Tüplü tv mi almak daha iyidir.??

Not: Alacağımız TV 32" civarında olacak

Eski 04-12-2008, 20:46   #2
aT_hIrsIzI™

egeayd - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 9n3
bende 100hz 72 ekran lpgli bir toshiba var çok memnunum kendince bir ses düzeni falanda var 3 dahili 2 harici hoparlörlü gidipte hayatta lcd falan bakmam çok daha güzel ama mutlaka 100hz olsun

Eski 04-12-2008, 20:53   #3
w124..Profesyonel Yaya

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi egeayd Mesajı Göster
bende 100hz 72 ekran lpgli bir toshiba var çok memnunum kendince bir ses düzeni falanda var 3 dahili 2 harici hoparlörlü gidipte hayatta lcd falan bakmam çok daha güzel ama mutlaka 100hz olsun
bende tüplü tvleri seviyorum hiç bir tv onlar kadar güzel görüntü veremiyor valla

Eski 04-12-2008, 21:04   #4
car audio

kukulkan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Toyota Carina
tüplü tv den vazgeçmeyin derim (tv tamircisiyim) katot tüpünün kalitesi lcd yada plazmadan çok çok daha iyidir bunun dışında daha önemli olan ise 2 yıllık garantisi süresi bittiğinde lcd yada plazma tv niz arıza yaptığında tamir fiyatı yenisi ile aynı fiyatlara gelecektir birde bu yönünü düşünün. Marka olarakta tüplü yada lcd kesinlikle Philips alın derim...

kukulkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-12-2008, 21:08   #5
Team Lada

gunesinoglu - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 03-samara00-vega
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to gunesinoglu
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi kukulkan Mesajı Göster
tüplü tv den vazgeçmeyin derim (tv tamircisiyim) katot tüpünün kalitesi lcd yada plazmadan çok çok daha iyidir bunun dışında daha önemli olan ise 2 yıllık garantisi süresi bittiğinde lcd yada plazma tv niz arıza yaptığında tamir fiyatı yenisi ile aynı fiyatlara gelecektir birde bu yönünü düşünün. Marka olarakta tüplü yada lcd kesinlikle Philips alın derim...
Dün akşam arkadaşa philips 82 ekran lcd tv aldık görüntüsü gayet güzel.. Ben onlara grundig alalım demiştim ama para yetmedi

Ben kendi evimde philips matchline 72 ekran 100 hz tv kullanıyorum ve eski teknoloji bi ürün olmasına rağmen şu anda piyasadaki lcd plasmaların %90 ından mükemmel netlik ve kalitede görüntüye sahip
Benim tv tamircisi arkadaşım da kesinlikle tüplü tv al diye tavsiyede bulunuyordu

Plasma alacaksan da panasonic al diye ısrarla tavsiye etmişti...

gunesinoglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 04-12-2008, 21:15   #6
w124..Profesyonel Yaya

niyetim pek yok lcd işine de belki hani sağlamdır üzmez vs.. yüzünden bi sorayım dedim anlamadığım için

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları