"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Alıntı:
Bende az önce kola filan almaya indim baktım 2 yıl 9,9 yazıyo, düşündüm aslında iyimiş diye de peeh
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() | |
| | |
| | #12 | |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
| Alıntı:
aynen öyle valla 100 lira işte akıl parası oldu en güzeli yine tv üstü çatal anten | |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
Abi antalyaya gelsene, ev tutalım hergün mugla-antalya arası git gel ![]() Hem kazıkda attırtmam sana
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
| | #14 |
| mike Kayıt Tarihi: 16-08-2004 Şehir: ist Yaş: 23 Otomobil: kanguru
|
dream box al kart paylaşımlı işi bilen bir uydu sistemleri satıcısına git sana detaylı anlatır
|
| | |
| | #15 | |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
| Alıntı:
ben o işi (uydu işini ) 2 ay kadar önce hallettim türksat ve hotbird uydularını almanı sağlayacak 2 çanak veyahut tek çanağa takılı diseqc (çanağın sağa sola otomatik dönmesini sağlayan motor) ve güzel kaliteli bir lnb (mümkünse sharp 2 li olanından) al reciever olarak ben next 2000 aldım ve çok memnunum kanal geçişleri vs gayet güzel. uyduda discovery yok ama hotbird de var bildiğim kadarı ile çift çıkış lnb var sharp marka gayet güzel aynı uydudan hem tv kartıma hemde içerdeki tvye yayın alıyorum hemde kaliteli olarak..
__________________ | |
| | |
| | #16 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
d smart aldık bi sıkıntı yok çok memnunum 6 aydır kullanıyorum 300 liraya aldım 12 taksitle yavaş yavaş ödüyorum memnunum cepten kontör yükleyip loca kanallarından istediğin filmi izleme gibi özellikleri var güzel yani bi sıkıntısı yok
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #17 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 |
philips recieverlı DT var bizdede 7 yıldır kullanıyoruz tık demedi 3 4 ayda bir kumanda parçalanıyor onuda tanıdık elektronikçiden hallediyoruz şimdiye kadar bir sorun yaşatmadı
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
| | #18 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Eski tip olan siyah Digiturk kutusu nispeten daha hızlı ama yine de normal bir receivere göre çok yavas... Bizde hem DT var hem de horbird+turksat çalışan normal uydu sistemi var... Marka model pek farketmiyor artık, Next güzel mallar yapıyor... Yanlız o şifre kırma işleri falan sakat ve zor, pek girme derim...
__________________ Team VW |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
bende yu-ma-tu var 3 sene işkence ettim daha yeni arızalandı 3 sene hiç kapanmadı alet (sadece tv yi kapatıyordum... )versiyonuyla filan oynadım... gayet memnunum aslında şimdi discovey için d-smart düşünüyorum ve öneriyorum... öbürüne versiyon filan uğraştırıyor şifre falan uzun iş oluyor. bağlantı filan var ama d smart benim kafama yatan digitürk hikaye....
|
| | |
| | #20 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
herkese çok tşk ederim arakadaşlar şimdi nat geo , nat geo wild ve history channel digiturk de animal planet ve en önemlisi discovery d-smart ta sonra bas bas bağırıyolar çanak anten uydu kullanmayın yok görüntü kirliliği yok radyasyon yok şu yok bu millete bi çözüm yolu sunulmuyor ki AB yasaları gereğince zaten evlerde çanak kullanımı görüntü kirliliğine yol açtığından uygun değilmiş zamanında o yüzden işte şu reciever ömür boyu garantili şu çanak bu kadar yıl diye bas bas bağırıyorlarmış hani zaten olurda birgün AB ye filan girersek hepsi hikaye olacakmış durduk yere rahatımı bozdum valla ne güzel yerel kanalları seyrederken yok uydu yok çanak dün gece birçok forumu gezdim uydu sistemleri hakkında ya bu recieverleri millet resmen bilgisayar gibi kullanıyor crackleri yazılımları filan çok zahmetli iş miş ya piyasada dolaşan sahte kartlar vs vs birçok düzeni dolabı varmış bu işin |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|