"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
| Uydu anteni reciever kablolu tv
arkadaşlar 2 gün önce digiturk abonesi oldum işyerindeyken eve gidip montaj yaptılar bende hevesle gittim akşam eve tv seyredeyim diye ama akşam bir gittim ki verilen cihaz dandik ötesi kumanda oturduğum yerden bile almıyor kanal geçişleri çok uzun sürüyor ben zaten national geo ve nat geo wild için üye olmuştum 2 gündür de o kanallar çıkmayınca bugun iptal ettirdim üstelik 2 gün önce üye olduğum halde bende 100 ytl ye yakın kurulum ücreti 2 günlük kullanım bedeli de tahsil edeceklerini bildiğim halde iptal ettim şimdi dijital uydu alıcısı ve motorlu çanak almak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ? |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
Ben orasını bilmem ama Digiturk kadar dolandırıcı bir firma görmedim.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
|
receiver philips ti yanlış hatırlamıyorsam..
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| Alıntı:
vestel siyah renkli ufak bi receiver ya bir kumanda bu kadar mı dandik olur daha ilk gün ses açma tuşu içine kaçtı 3 metre mesafe var koltukla tv arasında almıyor diye basarken tuşu bile içine kaçtı valla neyse parası verip kurtulcam başka bişey istemiyorum | |
| | |
| | #5 |
|
evinde uydu anteni ile yayın izleyen yok mu arkadaşlar şifre mi emulator mu ne bişeyler oluyormuş ben uydudan sadece türk kanalları + belgeselleri seyretsem yeter animal planet discovery veya nat geo bunları digiturk olmadan izlemenin bir yolu yok mu ? |
| | |
| | #6 |
| Senior Member |
D-smart al abi discoveryi sorunsuz açıor hemde türkçe dublajlı..biz öle kullanıoruz makinasıda çok kötü deil.Yeterli derecede canını sıkmaz yani |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| aT_hIrsIzI™ |
belgesel izleyecen ha ![]() valla bende var digiturk bayada eski abonelik var 4-5 senelik falan makina pilipis gayet güzel ben memnunum hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar normal tv izleyemiyorum artık uydu falan sarmıyo info tuşu arıyorum ![]() ![]() ama yeni makina ve kumandalardan gördüm onlar cidden dandik olmazsa bana bunun phillips olanından verin deseydin
__________________ |
| | |
| | #8 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
abi belgesel olarak, kablolu tw'e başvur
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() |
| | |
| | #9 |
|
kablolu tv yok burada malesef benim midem bulandı digiturkten artık cihazının da kumandasınında .... haybeden 100 lira vericem işte o da şemsiye parası olacak işte d smartta var tam istediğim kanallarda yarın bigün oda paralı olursa iyice kafayı yerim artık ki doğan grubuna da ne güvenilir ama... |
| | |
| | #10 |
| Hacı |
Receiver olarak dream box ı öneririm.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|