"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 09-01-2008 Şehir: bursa Yaş: 26
|
wii sahibi olarak wii hakikaten muhteşem.grafik olarak ps3 10 kat üstün fakat oynanış olarak wii muhteşem.NFS pro streeti sanki direksiyon varmış gibi oynamak ayrıca muhteşem.fifa'dan baymıştım artıkın ne ps varken nede ps2 varken alıp oynadım.ama wii'ye fifa 2008 aldım ,bi oyunun oynanabilirliği bu kadar süper olabilir.Taç kullanmak için gerçek hayattaki gibi kullanmazsan atamıyorsun,şut çekmek içinde aynısı.remove denilen şey harika bir olay.Beyzbolu bşizşm odadaki televizyondan değil mutfakta oynadım hemde hiç bir şey görmeden ve arada duvar olmasına rağmen.Hem pes'de wii'ye çıkacak ama grafikleri ps3'de,wii'de güzel değil,gittim onun için fifa2008 aldım.Ps3'ün hakkını yememek lazım var mı ps'si olupta Gt sevmeyen,inşallah yakında wii'me ps3'ü kuma getirmeyi düşünüyorum,belkide getirmem wii adamı grafikler güzel olmasada sizi saatlerce bağlıyor.
|
| | |
| | #32 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Çocuğuma falan alacak olsam wii tamamda, kendim için kesinlikle PS3.... Grafik mrafik oyun keyfi inanılmaz ya inanılmaz... Ayrıca six-axis kumanda olayı bazı oyunlarda keyifli entegre edilmiş, direksiyon falan oluyor COD3te ![]() Resistance'da ise silah kabzası oluyor
__________________ Team VW |
| | |
| | #33 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
pes diyorum baska bırsey demıyorum. ayrıca pes2008 i cıkaran konami en icten kufurlerımı edıyorum.ıcıne etmısler oyunun. Yenisi cıkana kadar simdilik pes6 diyorum. |
| | |
| | #34 | |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Alıntı:
![]() Ps3 + GTA IV ^^
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() | |
| | |
| | #35 |
| clthouse.com exotic cars! |
suan yurtdisindayim, surekli arastirip test etme imkanim oluor ama sonuc su cikti : XBOX 360 Elite ![]() oyun cesidi,ps3 den daha ii cozunurluk.. ps3 un tek farkli yani bluray ama bluray oyuncu gamer lar icin gereksiz diye dusunuyorum..
__________________ |
| | |
| | #36 |
| Pişman Değilim |
ikiside birbirinin yerini tutmaz ama illaki birini seçeceksem ps3, yalnız grafikleri biraz daha düzeltebilirlerse nintendo rakipsiz olur
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 09-01-2008 Şehir: bursa Yaş: 26
| ps3 ara farkla üstün.şuan ps3'e blue ray teknolojili oyunlar daha çıkmadı.onlar çıksın bakın görün bak yanına kimse yaklaşamıyacak.ki bunun için x box 512 bit çıkacak.istediği kadar x box uğraşsın 256 bitin en iyisi ps3 ama wii blue ray çıkacak diyorlar.işte ben bunu bekliyorum.
__________________ Ben Huaserk 16 yaşındayım.Ben bir Sincap Avcısıyım.Kötü sincaplara karşı mücadele etmekteyim. |
| | |
| | #38 |
| clthouse.com exotic cars! |
bekle bakalim
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|