"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| microsoft bluetooth notebook 5000 mouse hakkında yardım
bu gun bu mouse u aldım fakat bır seyı farkettım sureklı olarak baglantı kopuyor. sonra ufak bır google arastırması sonucu benzer sıkayetler oldugunu farkettım. kullananlar varsa bu mouse u acaba bunun bır cozumu varmı? |
| | |
| | #2 |
| Kafam bozuk... Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Yaş: 21 Otomobil: Matrixxx
|
bende kablosuz mouse alcaktım ama cok uyardılar benı alma dıye bende gıttım kablolu aldım... zaten kabloluya göre daha pahalı...
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Alıntı:
__________________ Modifiyem Pixel Car Competition Winner-1 ![]() | |
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
bendeki ms un mouse u fm üstünden çalışıyor, alıcı ile mouse u eşleştirdikten sonra kopma sıkıntısı olmuyor. bluetooth üstünden çalışan ve 120 ytl gibi bir fiyata satılan microsoftun ürünü bir arkadaşımda var ürünün kendi bluetooth arabirimi ile bu sıkıntıyı yaşadı şuan notebookun içindeki internal bluetooth arabirimi ile bağlanıyor bildiğim kadarıylada pek bir sıkıntı yaşamıyor.
|
| | |
| | #5 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
pen sunu farkettım sanırım olay su mouse kullanılmama surecınde dınlenme moduna gecıyor ve yenı nesıl lazer teknolojı dıye çıkardıkları okuma sıstemı optık sıstem kadar ıyı farkedemıyor ılk hareketı tamamen duz yuzeylerde. koltuk uzerınde kullanırken olmadı boyle bı sorun yada henuz rastlamadımedit sorunum hala devam edıyor teknosadan almıstım acaba gotursem gerı farklı bır model ıle degıstırebılırmıyım Mesajı son düzenleyen leventse : 02-11-2008 - 14:58 |
| | |
| | #6 |
| I`m The 6th Element....™ Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: Corsa
|
4000 serısını yaklasık 3 senedır kullanıyorum ve taş gibi bir mouse oldugunu soyleyebilirim her ms donanımı gibi....tavsiye ederim
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
benımde klavye mause almam lazım sıkıldım bunlardan
__________________ |
| | |
| | #8 |
|
ben gıttımdegıstırdım logıtech aldım |
| | |
| | #9 |
| ÜzgünBakanÜye |
ufak bir kesinti yapıp değiştiriyorlar diyecektim tam |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|