"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Senior Member | Alıntı:
ama bu dediğin bağlantı yöntemiyle HD filmleri hd kalitesinde nasıl izleyeceksinki? şu an bazı pc lerde HDMI çıkışı konmaya başladı en azından benim kullandığım laptopta mevcut.. | |
| | |
| | #12 |
| GermanCarFanatic Kayıt Tarihi: 11-05-2007 Şehir: 35 Otomobil: nike
|
Birisi sinyalleri analog gönderiyor biri digital. bizimki analog olduğuna göre burda kablonun kalitesi önem kazanıyor. olacağı en fazla telefon çalarken veya yan sokaktan anadol geçerken hafif parazit. normal uydu skartlarında bile 3 liralık skart kablosu ve 20 liralık skart kablosunda bariz görüntü kalitesi yükselio.
__________________ |l|ll| |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| Senior Member | Alıntı:
PC deki olayı bilmedğim için tam net bilgi veremiyorum ama uydu yayınlarındaki (digiturk plus ,d smart hd vb.) HD ready or FULL hd destekli tv bağlantısında yayınları scart kablosu ile veya HMDI kablo ile sağlarsınız yani yayın alırsınız fakat HD yayınları HD kalitesinde!! izlemek istiyor iseniz HDMI kablo ile bağlantı yapmak zorundasınızdır yani HDMI kablonun parazit ile veya biraz daha kaliteli yayın almakla alakası yoktur hd yayınların aktarımı için kullanılan bi yöntemdir scart vb bağlantı sistemiyle HD yayın alınmaz bilmem anlatabildimmi... | |
| | |
| | #14 |
|
Hd yayın dediğimiz pek abartılacak bir şey değil. Burda ki videolardan birtanesini bilgisayara indirerek sende PCden HD bir video izleyebilirsin.monitörünün 1024x768 yeterli. HD, yüksek çözünürükle video izlmekten başka bişey değil yani. yani HD bir video izlemek için yüksek çözünürlüklü bir TV ve ya monitör lazım. senin takıldığın nokta bunun göstericiye nasıl aktarılacağı. benim PCmde VGA çıkış var ben bununla yapıcam. Senin PCnde DV-I veya HDMI çıkışı var ( ki ikiside aynı şekli değişik) onla aktarabilirsin. Tabiki pratikte VGA ile HDMI çıkışı arasında görüntü kalitesi olucaktır ama ben farkı farkedebilecekmiyim o mechul...
| | |
| | #15 |
| Senior Member |
ben evde digiturk plus kullanıyorum yani ordan bişey indirmeme gerek yok bildiğim bişey.. HD kanallarda scart kablo ile izleyip akabinde HDMI kabloya geçince fark aşırı fazla HD kalitesini bu kadar kolaya ,basite indirgemen garip kusura bakma.. bariz aşırı fark var.. neyse sormuşsun hergün izledğim şeyi anlatmaya çalıştım kolay gelsin.. |
| | |
| | #16 |
|
teşşekür ederim
| | |
| | #17 |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
|
Konuyu okumadım da, ilk mesaj da dikkati mi çekti.. İstanbulbilişim'den almışsın sanırım.. Ürün taahhüt ettikleri gün geldi mi? Bir sıkıntı yada olumsuz bir durum oldu mu? Kısaca bahsi geçen yer hakkında ki düşüncelerin nelerdir? |
| | |
| | #18 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
VGA çıkış ile DVI çıkış ile elbette hissedilir bir fark olacaktır... Boşuna büyük boyutta filmler indirme, 700mblık filmler idare eder VGA kablo ile izlemek için...
__________________ Team VW |
| | |
| Reklam |
| | #19 | ||
| ![]() Alıntı:
hizmetle ilgili herhangi sorunum olmadı şu ana kadar. Alıntı:
pc çıkışı 1360x768 TVden alınan 1360x768. DVI to HDMI ve VGA to VGA arasında hissedilebilir bir fark yoktur. Elinde imkanı olan zahmet edip deneyebilir.
__________________ |l|ll| | ||
| | |
| | #20 | |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Alıntı:
Yine de HD film indirmene gerek yok, 1360x768 kalitesinde indirsen yeterli olur. HD dediğimiz zaman 1920x1080 çözünürlükten bahsediyoruz. HD film indiriyorum demişsin de oraya takıldım ben...
__________________ Team VW | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bağlantı, lcd, monitör |
| Konu Seçenekleri | |
|
|