"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| GermanCarFanatic Kayıt Tarihi: 11-05-2007 Şehir: 35 Otomobil: nike
|
Arkadaşlar LCD TV aldım. Salı günü gelecek. HD filmleri indirip izliyorum. Dsmarta para vermekten iyidir. LCD monitörlerde 1 , 2 inc için 100 liralar oynuyor. Bende Kısa yoldan 82 inc bir LCD TV aldım. Monitör olarak kullanıcam. ne gibi artı ve eksileri olabilir? LG 32LG3000 LCD TV Fiyat özellik Teknik Servis Montaj Yedek Parça
__________________ |l|ll| |
| | |
| | #2 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
keşke full hd birşeyler baksaydın yakından bu biraz yorar ona dikkat et 8ms tepkime süresi biraz uzun malesef. hayırlısı olsun.
__________________ |
| | |
| | #3 |
|
full HD biraz tuzlu oluyor. bu arada senin PC masasındaki Vites pek bi güzel nerden buldun onu?
__________________ |l|ll| |
| | |
| | #4 |
|
nerden gördün be onu opelın bir yarişması vardı kazandım hediye geldı ama yakında satacam az daha sıkılayım Tok satıcıyım 150 ytl gibi bir fiyat isteyecem ![]()
__________________ |
| | |
| | #5 |
| MdfyM Team |
Konu haliyle teknoloji kısmına taşınmıştır.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
|
Eline sağlık abi
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Senior Member |
şimdi tam emin olmamakla beraber HD görüntüleri HDMI çıkış olmadan izleyebilrimisin diye yanılgıya düştüm ? uydu alıcılarında durum böyledirde PC den LCD tv ye HD yayın aktarımı için HDMI çıkış gereklimi gerekli değilmi onu merak ettim aslen.. |
| | |
| | #8 |
|
__________________ |
| | |
| | #9 |
|
HDMI Çıkışa gerek yok. PCde HDMI çıkışı olmadığı için ,Pc monitör çıkşından TV Monitör girişine direk bağlantı. 1366x768 çözünürükte kullanılabiliniyor.
__________________ |l|ll| Mesajı son düzenleyen 35balcova : 22-11-2008 - 21:12 Sebep: resim |
| | |
| | #10 |
|
ama vga ile dvı arasında kalite farkı var dvı hdmı fark edılır bir kalite farkı sağlarmı orasını araştırmak lazım .
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bağlantı, lcd, monitör |
| Konu Seçenekleri | |
|
|